ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Συνεχίζουν τον κατήφορό τους οι ξεφτιλισμένοι συκοφάντες μας και εμείς βέβαια προφανώς και δεν έχουμε λόγους να μην απαντήσουμε στα ΨΕΥΔΗ τους

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Συνεχίζουν τον κατήφορό τους οι ξεφτιλισμένοι συκοφάντες μας και εμείς βέβαια προφανώς και δεν έχουμε λόγους να μην απαντήσουμε στα ΨΕΥΔΗ τους

 


Συνεχίζεται ο κατήφορος των υβριστών μας γνωστών και μη εξαιρετέων για τα "ανδραγαθήματά" τους στην πόλη μας. Οι ανέντιμοι αυτοί συνδημότες μας εξακολουθούν να ισχυρίζονται πως έχω θέμα υγείας! 

Και βέβαια η  μυθομανής υποψήφια Σούλα Μανώλη της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" δεν χάνει ευκαιρία μετά τις ασυναρτησίες της, και την ρατσιστική επίθεση που έκανε να μας επιτίθεται κάθε φορά που το ιστολόγιο "Λάσπη της Ηλιούπολης" του οικονομικού -μετανάστη βασικά  τουρίστα κ. Μωραίτη  αναρτεί τα ΑΗΘΗ ψεύδη εναντίον μου επειδή κάναμε ΓΝΩΣΤΟ σε όλη την πόλη τον ΦΑΣΙΣΜΟ του. Μετά το "άδειασμά" τους, και την υποστήριξη από τον πρώην δήμαρχο κ. Γιάννη Αναγνώστου για όσα αήθη έγραψαν για εμένα,  προφανώς και νιώθουν περισσότερο εκτεθειμένοι αφού για ακόμη μια φορά αποκαλύφτηκαν τα ΨΕΜΑΤΑ τους για δήθεν έμμισθες θέσεις μας. 

Για το "αξιότιμο"  Chris μας αρκεί το "σουτάρισμά" από τον ΠΑΟΔΗΛ ,και η "απομόνωσή" από τους κεντροδεξιούς της πόλης αφού εδώ και καιρό κάνει  ανεπιτυχείς προσπάθειες να αποκτήσει πρόσβαση στο χώρο της κεντροδεξιάς. Ας μείνει στο κόμμα του , η ΝΔ μαζεύει στελέχη του ΠΑ.ΣΟ.Κ ικανά και όχι προφανώς όποιον δει φως. Για ψηφοφόρος δεν τίθεται θέμα ο καθένας είναι ελεύθερος να ψηφίσει από ΑΝΤΑΡΣΥΑ έως Ελληνική Λύση ή Τζήμερο. 

Για τον κ. Τασούλα τον αφήνουμε να "καλύπτει" με την ΣΙΩΠΗ του  ως πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης  τον παιδεραστή - καθηγητή και να βγάζει τις αστείες δηλώσεις του εναντίον του υπουργείου Παιδείας που μέσω της έντιμης και δραστήριας αρμόδιας υπουργού Νίκης Κεραμέως πέτυχε ό,τι δεν είχαν πετύχει τόσοι και τόσοι άλλοι υπουργοί. 

Το κυριότερο εκτός από την κατάργηση του Πανεπιστημιακού ασύλου που στεναχώρησε τους "μπαχαλάκηδες" της πόλης είναι πως με δική της ΕΝΤΟΛΗ τέθηκε σε διαθεσιμότητα και ΑΡΓΙΑ ο παιδεραστής - καθηγητής για τον οποίο οι γονείς τύπου ΤΑΣΟΥΛΑ δεν είχαν χρόνο να ξοδέψουν ούτε ένα δελτίο τύπου για ένα θέμα που απασχόλησε όλα τα μεγάλα ΜΜΕ της χώρας. 

Ο ίδιος μαζί με τάχα "ενεργούς πολίτες" έβγαινε και έγραφε κατά των συναδέλφων που προφανώς και δεν ΣΙΩΠΗΣΑΝ γιατί οι δημοσιογράφοι ασκούν λειτούργημα και όχι ένα απλό επάγγελμα που τους εξασφαλίζει τα προς το ζειν. Αλλά αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για έναν κρατικοδίαιτο όπως ο κ. Τασούλας. 



Βέβαια ο κ.Τασούλας προφανώς και αναφέρεται σε μη δημοσιογράφο και όχι σε εμάς αφού  ο "φαλακρός χιμπατζής"  θεωρεί πως μπορεί να σταματήσει την δική μας δημοσιογραφική έρευνα εναντίον αρκετών γνωστών  του.  Δεν θα του περάσει προφανώς όπως δεν πέρασε εδώ και χρόνια σε κανέναν που νόμιζε πως είχε μαζί του μια "πλειοψηφία" που δεν υπήρχε. Η Ελλάδα δεν είναι ζούγκλα άρα όσες "μαϊμούδες" και εάν μαζευτούν η ΤΥΧΗ τους είναι προδιαγεγραμμένη. Τα Ελληνικά του όπως βλέπετε είναι δημοτικού αφού ως οδηγός λεωφορείου τι να τα κάνει τα παραπάνω γράμματα. 




Στη συζήτηση μπήκε όπως βλέπετε και η Κική που για ακόμη μια φορά προσπάθησε να μας συκοφαντήσει αφού ακόμα δεν έχει καταλάβει πως Τασούλας και Μωραίτης έχουν τα ίδια "πτυχία" και κάνουν την ίδια ακριβώς "δουλειά" . Ας αναμένει και αυτή να τα ακούσει από αυτόν που διαδέχτηκε στην εφημερίδα γιατί προφανώς και χωρίς καταγγέλλοντα δεν υπάρχει καταγγελία για εμάς. 

Δεν είμαστε ξεφτιλισμένοι σαν την ίδια που κοινοποιεί τάχα πρόβλημα υγείας μας επειδή δεν έχει κάτι να απαντήσει. Αλλά εντάξει όποιος την γνωρίζει και προσωπικά έχει άποψη δεν μας φταίει σε τίποτα η οπαδός του "Μεσσία" αυτός είναι ο Φασίστας που το προβάλλει κιόλας και όχι οι ηλίθιοι που ποστάρουν τις ασυναρτησίες που γράφει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σε όσα τουλάχιστον φιλοξενούν τις συκοφαντίες τους. Σαν "σούργελο" που είναι αποχώρησε από την διαδικτυακή συζήτηση μη μπορώντας να αντιμετωπίσει τα ίδιου τύπου "ατράνταχτα" επιχειρήματα της φαλακρής Συριζαίας. 

Είχαμε πει (κακώς από ό,τι αποδείχτηκε) πως δεν θα δημοσιεύαμε τον διαδικτυακό οχετό της μυθομανούς φάλαινας αλλά σας το χαρίζουμε και αυτόν σε επόμενη ανάρτησή μας. 

ΥΓ: Κύριος με κ κεφαλαίο να θυμίσουμε στον συνδημότη μας Τασούλα πως παραπέμπει ΜΟΝΟ στον Υιό του Θεού και όχι προφανώς στον οποιοδήποτε κοινό θνητό. Κύριοι με Κ κεφαλαίο μπορεί να αποκαλούνται οι κατσαπλιάδες μεταξύ τους αλλά ευτυχώς σε Αστικές Δημοκρατίες όλες και όλους μας , μας κρίνουν οι πολλοί. Τέλος ουδείς Αντιδήμαρχος θεωρεί πως χρήζουμε ιατρικής φροντίδας εκτός από κάτι "φάλαινες" φίλες του! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: