ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ευτυχώς που μένουμε κάτω και ασφαλείς γιατί εκεί "ψηλά" η θεωρία συνομωσίας θα μας "θερίσει" και δεν θα έχουμε και Κοιμητήριο να μας θάψουν!

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2020

Ευτυχώς που μένουμε κάτω και ασφαλείς γιατί εκεί "ψηλά" η θεωρία συνομωσίας θα μας "θερίσει" και δεν θα έχουμε και Κοιμητήριο να μας θάψουν!


 

Καλό θα είναι οι κύριοι Ευσταθίου, Αραμπατζής και Τσατσούλη αντί να τα βάζουν με καταξιωμένα ΜΜΕ και δημοσιογράφους να συνδράμουν για να αποκαλυφθεί  η "παγκόσμια συνωμοσία" του κορονοϊού. Κάθε δικό μας σχόλιο είναι πλέον περιττό μάλλον και ο χαρακτηρισμός "ψεκασμένοι" είναι επιεικής . 

Μπορείτε να αναζητήσετε σε διεθνή ΜΜΕ ( αλλά τι λέω μέρος της παγκόσμιας συνωμοσίας είναι και αυτά) ποιος είναι ο "επιφανής" Γερμανός νομικός που μας "καθηλώνει" με το βίντεο του!

Αλλά τι να σου κάνει και η Ελλάδα με τον Κούγια , τον Ρουπακιώτη, τον Αλφαντάκη , τον Κεχαγιόγλου, τον Δημητρακόπουλο, κ.ο.κ που να συναγωνιστεί τους Γερμανούς νομικούς; 

Δείτε το βίντεο πριν το εξαφανίσουν!! Εμείς δεν το βάζουμε μην μπλέξουμε σε περιπέτειες ... Άμα ζούμε σε "νέα φασιστική λαίλαπα" σύμφωνα με προηγούμενο ποστ του κ. Καραβέλου το ομολογούμε πως "φοβόμαστε"! 

Μας τρομάζει η "αλήθεια" των όσων λέει ο νομικός από την Γερμανία , σίγουρα πτυχίο από κρατικό πανεπιστήμιο θα έχει χα χα χα χα . Τώρα γιατί θα καταφύγει στην Αμερικανική Δικαιοσύνη δεν το καταλάβαμε αλλά μας άρεσε είναι η αλήθεια! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: