ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Τουρνουά τέννις από τον ΑΟΑΗ - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες

Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020

Τουρνουά τέννις από τον ΑΟΑΗ - Δείτε όλες τις λεπτομέρειες



Αγαπητά μέλη,
Όπως γνωρίζετε, η διεξαγωγή των open τουρνουά στις εγκαταστάσεις μας όχι μόνο μας δίνει την ευκαιρία εντός της έδρας μας να δοκιμάζουμε τις δυνατότητές μας με παίκτες άλλων ομίλων, αποφέρει και σημαντικά έσοδα τα οποία βοηθούν στην συνέχιση της λειτουργίας του ΑΟΑΗ σε υψηλό επίπεδο, ιδιαίτερα μετά από μια δύσκολη περίοδο που η ακαδημία μας ήταν κλειστή λόγω της πανδημίας.
Ωστόσο, το ΔΣ με σεβασμό στις επιφυλάξεις των περισσοτέρων για την υγεία μας, με σκοπό να διατηρήσει ζωντανή την αγωνιστική μας διάθεση και παράλληλα να εξασφαλίσει τα απαραίτητα έσοδα, αντί open τουρνουά, θα διοργανώσει τα επόμενα ΠΣΚύριακα του Οκτωβρίου τρία εσωτερικά τουρνουά:

09 – 11 Οκτωβρίου διπλών μικτών
16 – 18 Οκτωβρίου διπλών ανδρών
23 – 25 Οκτωβρίου διπλών γυναικών

• Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα round robin σε ομίλους έτσι κάθε ζευγάρι θα παίξει το λιγότερο 3 αγώνες με κόστος συμμετοχής 30 ευρώ το άτομο. Η συμμετοχή στο 2ο τουρνουά θα είναι 25 ευρώ για όσους έχουν ήδη λάβει μέρος στα μικτά.
• Επειδή τα τουρνουά θα ολοκληρωθούν σε 3 ημέρες το καθένα, θα υπάρχει ελάχιστη ευελιξία αλλαγής ωρών αγώνων οπότε οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι διαθέσιμοι Παρασκευή & Σάββατο απόγευμα και Κυριακή πρωί/απόγευμα σε ώρες που θα έχουν γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων. Όποιο ζευγάρι δε μπορεί να παίξει σε κάποιο αγώνα δεν θα παίρνει βαθμούς.
• Κάποια ζευγάρια θα χρειαστεί να παίξουν 2 αγώνες την ίδια ημέρα ανάλογα με τη ροή του προγράμματος.

Βρείτε το ταίρι σας και δηλώστε συμμετοχή στη γραμματεία μας
για το 1ο τουρνουά μέχρι την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: