ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ποιους έμμισθους συνεργάτες δημάρχων εννοεί ο ΨΕΥΤΗΣ Γαβριήλ Αραμπατζής - Οι "συνάδελφοι" του ilioupolinews.gr εξακολουθούν και υιοθετούν χωρίς στοιχεία την λάσπη του;

Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2020

Ποιους έμμισθους συνεργάτες δημάρχων εννοεί ο ΨΕΥΤΗΣ Γαβριήλ Αραμπατζής - Οι "συνάδελφοι" του ilioupolinews.gr εξακολουθούν και υιοθετούν χωρίς στοιχεία την λάσπη του;



Ωραίο για να γελάσει κανείς το πρωτοσέλιδο του ilioupolinews.gr (αφού υιοθετεί και δεν είναι η πρώτη φορά  ό,τι του πουν χωρίς στοιχεία)  που φιλοξενεί δελτίο τύπου της παράταξης του κ. Αραμπατζή στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρει και τα εξής:
Το επίμαχο πρωτοσέλιδο του ilioupolinews.gr 


«Τοπικά ΜΜΕ όμορου δήμου σχολιάζουν την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης ότι δεν άπτεται λογικής. Είναι ξεκάθαρο ότι προσπαθούν να υποστηρίξουν την άποψη του Δημάρχου για διαδημοτικό κοιμητήριο στο χώρο του ΚΥΤ. Ματαιοπονούν και απροκάλυπτα εξυπηρετούν τα συμφέροντα όσων επιδιώκουν πάση θυσία τη δημιουργία διαδημοτικού κοιμητηρίου. Δεν είναι τυχαίο ότι οι συντάκτες αυτών των απόψεων είναι έμμισθοι συνεργάτες κάποιων δημάρχων»

Μπορούμε να μάθουμε και εμείς ποιοι είναι οι έμμισθοι συνεργάτες κάποιων δημάρχων; Ή μήπως  στην προσπάθειά του να γίνει για ακόμη μια φορά ουρά της "Λαϊκής Συσπείρωσης ο Γαβριήλ Αραμπατζής υιοθετεί την ΛΑΣΠΗ των κομμουνιστών; 

Ξεκάθαρα το πρώτο σε επισκεψιμότητα ΜΜΕ των Νοτίων Προαστίων Notia.gr ξεκαθάρισε  διαβάστε εδώ πως στην ιδιοκτησία του Notia.gr δεν έχει καμία εμπλοκή σύμβουλος του δημάρχου Αλίμου. Επομένως ο κ. Αραμπατζής και το ilioupolinews.gr που υιοθετεί αμάσητες κατηγορίες χωρίς ΜΙΣΟ στοιχείο θα μπορούσαν να ενημερώσουν και εμάς τους αδαείς ποιους συντάκτες εννοούν. 

Εάν δεν το κάνουν προφανώς και ο κ. Αραμπατζής ΨΕΥΔΕΤΑΙ και το site παρουσιάζει τις ψευτιές του για να γεμίσει τον χώρο του και να παραπλανήσει όσους το διαβάζουν . Γιατί πως το κάνει για να ανταγωνιστεί όσους το περνάνε πάνω από 1000 θέσεις στο σχετικό πίνακα της alexa.com εμείς δεν το φανταζόμαστε. 

Το ilioupolinews.gr είναι στην θέση 1278 στην Ελλάδα ( 18/10/2020) και το notia.gr είναι στη θέση 289 (18/10/2020) όσο για το site του κ. Αραμπατζή είναι στα 4.127!!! 

Οι κονδυλοφόροι που απαξιώνουν το δημοσιογραφικό λειτούργημα είναι όσοι φιλοξενούν στις σελίδες τους ΨΕΥΔΕΙΣ ειδήσεις πολιτικών που νομίζουν πως θα "επιβιώσουν" πετώντας ΛΑΣΠΗ. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: