ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Πανηγυρίζει το site που ανήκει σε υποψήφιο του Γιάννη Κωνσταντάτου για το χθεσινό διαπαραταξιακό συμβούλιο- Θέλουν να αφήσουν την πόλη μας χωρίς Νεκροταφείο ο Κωνσταντάτος που έχει το δικό του μέσα στον Υμηττό!

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Πανηγυρίζει το site που ανήκει σε υποψήφιο του Γιάννη Κωνσταντάτου για το χθεσινό διαπαραταξιακό συμβούλιο- Θέλουν να αφήσουν την πόλη μας χωρίς Νεκροταφείο ο Κωνσταντάτος που έχει το δικό του μέσα στον Υμηττό!



Την κατηγορηματική τους άρνηση εξέφρασαν στο διαπαραταξιακό συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε χθες μεσω τηλεδιάσκεψης, παρατάξεις των δήμων Ηλιούπολης και Ελληνικού – Αργυρούπολης στα σχέδια αναβάθμισης του ΚΥΤ Αργυρούπολης και στην χωροθέτηση νέου νεκροταφείου στον Υμηττό στα σύνορα Ηλιούπολης και Αργυρούπολης. Αυτό μας πληροφορεί το χαμηλής επισκεψιμότητας site toaerodromio.gr  που προσπαθεί εδώ και καιρό να συναγωνιστεί ανεπιτυχώς το site notia.gr του συναδέλφου Γιώργου Φρίμη που βρίσκεται στην κορυφή των ΜΜΕ στα Νότια Προάστια δίνοντας εδώ και χρόνια το δημοσιογραφικό στίγμα του φέρνοντας στην επιφάνεια πολλά που δήμαρχοι σαν τον Κωνσταντάτο θα ήθελαν να μένουν κρυφά από όλες και όλους εσάς. Διαβάστε και ποιοι συμμετείχαν από τον δικό μας δήμο και δείτε τον Κωνσταντάτο "αγκαλιά" με τον λαϊκιστή Κορτζίδη για να δείτε ιδίως εσείς οι δεξιοί ποιον ψηφίσατε για δήμαρχό σας. Ξεφτίλα για τις δικές μας παρατάξεις "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" & "Η πόλη που θέλω" που συμμετείχαν θέλοντας να αφήσουν τον δήμο μας χωρίς νεκροταφείο. Η Λαϊκή Συσπείρωση δεν συμμετείχε αφού προφανώς δεν πιστεύει πως αυτός που για χάρη του ΚΑΖΙΝΟ σχίζονταν για την επένδυση στο Ελληνικό ξαφνικά έγινε ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ .

Όπως όλοι πλέον έχουν καταλάβει επένδυση στο Ελληνικό με Κωνσταντάτο δήμαρχο δεν πρόκειται να γίνει άρα μετά την απομάκρυνσή του από την Δημαρχία το 2023 τα νεότερα. 

Παράλληλα αποφασίστηκαν δράσεις ενημέρωσης των δημοτών, ενώ αντιπροσωπεία θα επισκεφτεί όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να τους ενημερώσει ότι τα δημοτικά συμβούλια των δύο πόλεων με ισχυρή πλειοψηφία τάσσονται κατά των συγκεκριμένων ενεργειών που έχουν τεθεί σε διαβούλευση.

Στην διαπαραταξιακή συνεδρίαση συμμετείχαν:


Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης:

Τσαρπαλής Ιωάννης, Πρόεδρος Δ.Σ.

Κωνσταντάτος Ιωάννης, Δήμαρχος, «Ενωμένη Πόλη»)

Κορτζίδης Χρήστος, «Δημοτική Συνεργασία»

Κοροβέσης Παναγιώτης, «Δημοτική Συνεργασία»

Κοπίτας Ιωάννης, «Ξανά η πόλη μπροστά»

Μπούφης Θεόδωρος, «Δημοκρατική Συν-πόρευση»

Δήμος Ηλιούπολης:

Κοκοτίνης Χρήστος, «Ηλίου Πόλις-Ανθρώπινη Πόλη»

Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος, «Πρώτα η Ηλιούπολη»

Αραμπατζής Γαβριήλ, «Η πόλη που θέλω»

Καραβαγγέλης Νικόλαος, «Η πόλη που θέλω»

Κουρής Μιχαήλ, «Ηλιούπολη πάμε μπροστά»

Δεν υπάρχουν σχόλια: