ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η κ. Καραγιαννίδου καλά μας "έκοψε" - Αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της οικογένειάς της με δύο μέλη να εργάζονται στον δήμο μας και εμείς επιζητούμε να πάνε σπίτια τους όσοι κρατούν βρώμικη την πόλη μας εάν και μας στοιχίζουν 9,5 εκ. ευρώ ετησίως!

Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Η κ. Καραγιαννίδου καλά μας "έκοψε" - Αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντα της οικογένειάς της με δύο μέλη να εργάζονται στον δήμο μας και εμείς επιζητούμε να πάνε σπίτια τους όσοι κρατούν βρώμικη την πόλη μας εάν και μας στοιχίζουν 9,5 εκ. ευρώ ετησίως!



 Με μια κατάπτυστη ανακοίνωση το σωματείο Εργαζομένων του δήμου μας αντί να απαντήσει γιατί η πόλη βρωμάει από άκρη σε άκρη "αποκαλύπτει" πως εμείς θέλουμε να δοθεί η δομή σε ιδιώτη! 

Οι "γκεμπελίσκοι" του διαδικτύου αποκαλύπτουν μια πραγματικότητα που βγάζει μάτι και προφανώς οι φωτογραφίες μας δεν είναι fake news αλλά η πραγματικότητα που βιώνουμε για να κάθεται η κ. Καραγιαννίδου στον "θρόνο" της ως πρόεδρος των εργαζομένων και να διεκδικεί (σωστά για τους εργαζόμενους δικαιώματα) χωρίς να τους λέει τις υποχρεώσεις τους. 

Η Κατιούσα του ΚΚΕ , τα απολιθώματα του Περισσού , οι μη ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ που πιστεύουν σε "πατερούληδες" προφανώς και δεν μπορούν πλέον να μας τρομάξουν. Επί 12 έτη ρήμαξαν τον δήμο μας και έδιωξαν κάθε εθνικιστική φωνή της πόλης. Εμείς εάν δεν το κατάλαβαν ακόμα δεν είμαστε οι "κεντροδεξιοί" που τιμάμε τους δήθεν αγώνες τους , ούτε χρωστάμε σε κανέναν κάτι. 

Αυτοί κοροϊδεύουν επί χρόνια τους δημότες μας παρέχοντας υπηρεσίες χαμηλού επιπέδου. Σε 10 χρόνια από σήμερα εμείς μπορεί να μην ζούμε να δούμε τον ιδιώτη που θα έχει πεντακάθαρη την πόλη μας . Θα είμαστε όμως υπερήφανοι για τον αγώνα μας που θα έχει οδηγήσει εκεί. 

Οι δικοί τους "αγώνες" οδήγησαν την "Δημόσια" περιουσία σε ένα κράτος που χρεοκόπησε πρώτα ΗΘΙΚΑ (αφού έκλεβε με πολιτικές αποφάσεις περιουσία ιδιωτών) στα χέρια των δανειστών μας και της ΕΤΑΔ. Σύντομα οι "νικητές" της δημόσιας περιουσίας θα καταλάβουν πως θα πληρώνουν ενοίκιο για όσα ακίνητα χρησιμοποιούν και φυσικά ανήκουν και με την ΒΟΥΛΑ στο Ελληνικό Δημόσιο. 

Αύριο κάποια από αυτά θα πάνε στα χέρια άλλων ιδιωτών ή και των ίδιων από όπου τα πήραν με μια πολιτική απόφαση ΟΝΕΙΔΟ για την Ελληνική Δικαιοσύνη. Παρόμοια ετοιμάζεται και για τις 7 Οκτώβρη για αυτό όσοι δημοκράτες να έχουν το νου τους και να μας διαβάζουν. 

Οι "ψεκασμένες" απόψεις τους μπορεί να συναρπάζουν τα "κεντροδεξιά δεκανίκια" τους αλλά όχι εμάς. Άλλωστε εμείς με τους νοσταλγούς της ΧΟΥΝΤΑΣ δεν έχουμε και δεν είχαμε σχέση.  

Εμείς με Δελλαπόρτες και Κιντήδες δεν συγχρωτιστήκαμε ,  δεν πιστεύουμε ούτε στον ΜΑΥΡΟ ούτε στον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό. Ας συνεχίσουν τον κατήφορό τους για μερικά χρόνια ακόμα που ο "σανός" τους πιάνει σε μερικούς όχι πλέον βέβαια στους πρώην συντρόφους τους που ομαδικώς εγκατέλειψαν τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό τους. 

Ο ταξικός αγώνας της κ. Καραγιαννίδου προφανώς και θα συνεχιστεί όσο μια φοβική φιλελεύθερη κυβέρνηση δεν εφαρμόζει το πρόγραμμα της . 

Υπουργός άλλωστε Εσωτερικών είναι ο πρώην συντροφός τους στο ΚΚΕ κ. Τάκης Θεοδωρικάκος που θα τους λύσει όλα τους τα αιτήματα και αυτό κάνει έως σήμερα ως ο πιο αποτυχημένος υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Ασφαλίτικες μεθόδους βέβαια εμείς δεν χρησιμοποιούμε, είναι άλλωστε γνωστές οι απόψεις μας για τους ενστόλους και την ΔΙΑΦΘΟΡΑ τους. 

Άλλωστε με την δική τους ΑΝΟΧΗ και συνεργασία δρουν εδώ και χρόνια, τους αφιερώνουμε και λίγο Πανούση για να τους θυμίσουμε ό,τι νομίζουν πως ο κόσμος δεν γνωρίζει. Το ενδιαφέρον του σωματείου για τους εργαζομένους το ξέρουν καλύτερα οι συνάδελφοι μου σε όλες τις επιχειρήσεις του ΚΚΕ που χρεοκόπησαν αφήνοντας άνεργους τους εργαζόμενους τους. Το ίδιο θα πάθουν και όσοι πιστεύουν σε αυτούς δεν ακούνε την εκάστοτε διοίκηση και δημιουργούν άσχημες εικόνες για την πόλη.

 Εμείς την δημοτική αστυνομία δεν την φοβόμαστε αφού τα πρόστιμα που μοιράζει όταν βγει να "ξεμουδιάσει" έχουν πολλάκις φορές καταπέσει στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Για εμάς είναι μια υπηρεσία που πρέπει να καταργηθεί ,το λέγαμε το 2013 το λέμε και τώρα. 

Εμείς κωλοτούμπες δεν κάνουμε και τηρούμε όσα λέμε. Άλλοι παρέδωσαν τα όπλα στην Βάρκιζα αλλά συνέχισαν τον ένοπλο αγώνα  σε μια απέλπιδα προσπάθεια να επιβάλλουν τον ΚΟΚΚΙΝΟ φασισμό στην πατρίδα μας. Η κυριαρχία της αριστεράς στην Ελληνική κοινωνία έλαβε τέλος . Αυτοί μας χρεοκόπησαν και όσοι διατηρούσαν για δεκαετίες την χώρα μας ως την τελευταία Σοβιετία της Ευρώπης. 

Η Σοβιετία τους γκρεμίζεται και φαντάζονται ως εχθρούς τάχα συστημικά ΜΜΕ που καταδεικνύουν τον ΦΑΣΙΣΜΟ τους. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: