ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν ξέρω εάν στο Μαξίμου διαβάζουν antinews.gr αλλά ξέρω πως σίγουρα κάποια στελέχη της έχουν δίαυλο επικοινωνίας με την Αμερικανική Πρεσβεία ας τους ρωτήσουν

Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021

Δεν ξέρω εάν στο Μαξίμου διαβάζουν antinews.gr αλλά ξέρω πως σίγουρα κάποια στελέχη της έχουν δίαυλο επικοινωνίας με την Αμερικανική Πρεσβεία ας τους ρωτήσουν


Αυτή η κυβέρνηση δεν χρειάζεται καν να υπάρχει συμπαγής αξιωματική αντιπολίτευση για να ηττηθεί. Εκλέχθηκε για να δημιουργήσει ένα μικρό και ευέλικτο κράτος και την είδαμε έκπληκτοι να χειροκροτεί στα μπαλκόνια αυτούς που θα καταργούσε για να φέρει ένα σύστημα υγείας που δεν θα ζητάει "φακελάκι" για να σε χειρουργήσει, που θα είναι ξεκάθαρο από πριν τι θα πληρώσεις και που εν τέλει θα είναι σκληρό αλλά δίκαιο γιατί στον καπιταλισμό ΤΖΑΜΠΑ είναι μόνο η υπηρεσία που προσφέρεται με δική σου ευθύνη! 

Έτσι καταλήξαμε στο να φταίμε εμείς που δεν "μαντρωνόμαστε" για να αφήνουμε τους μπάτσους να κάνουν τις "δουλειές" τους και που προφανώς δεν είναι τόσο νόμιμες και σίγουρα καθόλου ηθικές αφού σε κοινωνία "αγγέλων" δεν ζούμε. Γιατί εάν κλείσαμε στη φυλακή τα Τάγματα Εφόδου της Χρυσής Αυγής για να έχουμε αυτά των "σερίφηδων" σίγουρα ο πρωθυπουργός αγνοεί το ΤΕΛΟΣ αυτής της άσχημης παράστασης που παίζει ο "θίασός" του. 

Υπουργικό συμβούλιο όπου οι μισοί πιστεύουν άλλα και οι άλλοι μισοί ΤΙΠΟΤΑ ήταν αναμενόμενο πως θα οδηγήσει σε τραγωδία. Έτσι οι "νοικοκυραίοι" μπερδεύτηκαν αφού δεν γνωρίζουν ποιος είναι τελικά ο "μπαχαλάκιας" και ποιος ο προστάτης του ΝΟΜΟΥ και της ΤΑΞΗΣ. 

Και μπορεί τα Εξάρχεια να μην άλλαξαν καθόλου αλλά έγινε όλη η χώρα Εξάρχεια αφού πλέον οι ένστολοι έγιναν στόχος και για κάποιους που εσκεμμένα δεν έβλεπαν για χρόνια ό,τι οι στολές τους "βρωμάνε" σάπιες Ιδέες και αντίδραση. 

Συνδικαλιστές έφτασαν στο σημείο να χτυπάνε τα χέρια τους σε τηλεοπτικά πλατό και να καλούν σε σιωπή επιστήμονες επειδή τους είπαν το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως δηλαδή το έχουν παραξηλώσει. 

Και αφού η κυβέρνηση επέλεξε να αγνοεί την ΕΥΠ και να ακούει τους "αδιάφθορους" της ΕΛ.ΑΣ σε λίγο θα αναγκαστεί να απολογείται όχι στο λαό αλλά σε συμμάχους της που τέτοια μπόχα δεν συναντούν ούτε σε χώρες της Λατινικής Αμερικής. 

Και ενώ οι μπάτσοι μοιράζουν χαστούκια και γκλοπιές σε δημόσια ΘΕΑ , κάποιοι έπεισαν τον πρωθυπουργό πως η εικόνα μπορεί να αντιστραφεί υποχρεώνοντας τα ΖΩΑ να φοράνε κάμερες στις στολές τους, και πως θα εκπαιδευτούν στην πορεία για να μάθουν τα αυτονόητα. 

Ο δημόσιος τομέας της χώρας είναι παντελώς ανίκανος και ο πρωθυπουργός καμώνεται πως θα τους αξιολογήσει. Μα ποιον νομίζει πως κοροϊδεύει αυτόν που μέχρι χθες του πούλαγε το όραμα του μικρού και ευέλικτου κράτους; 

Για να εθνικά θέματα σώζεται από την παρουσία του Νίκου Δένδια αλλά και εδώ οι φωνές στο κόμμα είναι πολλές και αντικρουόμενες. 

Από την μια έχουμε τους "περικεφαλαίες" και από την άλλη τους "χαλαρούς" και οι δύο στερούνται σοβαρότητας αφού οι πρώτοι έχουν ταχθεί διαχρονικά σε λάθος "άρμα μάχης" και οι δεύτεροι θεωρούν πως χωρίς να προσφέρεις τίποτα σε μια συμμαχία μπορείς να επιβάλεις και τα θέλω σου. 

Έτσι και επειδή εμείς προφανώς και ξέρουμε πως οι συνάδελφοι του antinews.gr δεν είναι προβοκάτορες του ΣΥΡΙΖΑ αλλά έχουν και αυτοί τις εμμονές τους όσον αφορά τον γεωστρατηγικό μας προσανατολισμό αφού διαβάζουν ΛΑΘΟΣ την ΙΣΤΟΡΙΑ στο μόνο που έχουμε να συμβάλλουμε σε αυτό που από χθες αποφάσισαν να  δημοσιοποιήσουν είναι πως όντως υπάρχει μία δημοσκόπηση πρεσβείας δυτικού κράτους (όχι των ΗΠΑ αλλά φιλικά διακείμενου προς αυτές) που δείχνει ΚΑΘΙΖΙΣΗ των ποσοστών της ΝΔ . 

Την δίνει στο 27% με τον ΣΥΡΙΖΑ σε αυτή την δημοσκόπηση να είναι στο 19% δηλαδή μόλις 8 ποσοστιαίες μονάδες πίσω της . Όχι πως είναι λίγες αλλά έχουμε ακόμα δύο χρόνια διακυβέρνησης εάν ο Μητσοτάκης δεν καταφύγει σε πρόωρες εκλογές για να "σπάσει" και την απλή αναλογική με την οποία θα γίνουν ως γνωστόν οι επόμενες εθνικές εκλογές. 

Στις διπλές προφανώς εκλογές που θα επιχειρήσει να κάνει δεν γνωρίζουμε εάν θα έχει στο πλευρό του όλη την ΝΔ αφού κάποιοι μιλάνε ανοιχτά πλέον για συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ . 

Μια συγκυβέρνηση φυσικά που θα προσπαθήσει να ικανοποιήσει και δεξιούς και αριστερούς και τους μόνους που στο τέλος θα ευνοήσει είναι τα άκρα. 

Εάν κάποιοι αφελείς θεωρούν πως η χώρα μας έχει εξασφαλίσει την παραμονή της εσαεί σε οργανισμούς όπως η Ε.Ε και το ΝΑΤΟ μάλλον αγνοούν πως σε εποχές κρίσης δεν υπάρχουν σταθερές. 

Καλούμε τον πρωθυπουργό να εφαρμόσει το πρόγραμμα του κόμματος που είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και που προφανώς σε κανένα τομέα δεν έχει εφαρμοστεί εάν εξαιρέσουμε κάποιες κουτσουρεμένες μεταρρυθμίσεις στο χώρο της Παιδείας. 

Εάν δεν μπορεί ας πάει τώρα σε εκλογές και εν μέσω πανδημίας αφού προφανώς και ουδείς θα συγχωρήσει στον κ. Μητσοτάκη όπως δεν συγχώρησε και στον Τσίπρα το άλλα να λέει προεκλογικά και άλλα να κάνει ως κυβέρνηση. 

Η ΝΔ έχει πολλά και ικανά στελέχη που θα μπορούσαν να διαδεχθούν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις τάξεις της και φυσικά γνωρίζουμε πως ουδείς αφήνει την καρέκλα αλλά αυτή την φορά δεν θα ηττηθεί ο αρχηγός αλλά όλη η παράταξη που βγήκε σχεδόν αλώβητη την δεκαετία της κρίσης και που ελπίζαμε πως δεν θα συνεχίζονταν άλλα δέκα χρόνια κάτι που είναι βέβαιο μετά την πανδημία. 

Το πρόβλημα της ΝΔ ή του ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι οι διαφορετικές φωνές στις τάξεις τους αλλά πως ακόμα και στη ΝΔ που εμμένει πως η Ελλάδα ανήκει στη Δύση χωρίς να κάνει και πολλά για να το πιστοποιήσει και στην πραγματικότητα υπάρχουν "ψεκασμένοι" που προτιμούν το ΤΙΠΟΤΑ και την ΒΑΡΒΑΡΟΤΗΤΑ της Ανατολής. 

Είχαμε την εντύπωση πως γλιτώσαμε από αυτούς μετά την ήττα της ΝΔ του Κώστα Καραμανλή στις κάλπες του 2009 τελικά κάναμε λάθος οι περισσότεροι πήγαν ΣΥΡΙΖΑ αλλά όσοι επέμειναν συνασπίστηκαν μαζί με δήθεν πατριώτες και οδηγούν την χώρα σε νέα χρεοκοπία. 

Και βέβαια όπως και στην πρώτη μας χρεοκοπία το 2010 θα παρελάσουν διάφοροι "Μεσσίες" από Γιάνηδες με ένα ν έως Βελόπουλους και Κασιδιάρηδες! 

Μάθαμε πως ετοιμάζονται να ανοίξουν και τις αγορές μέσα στο Μάρτιο και αναμένουμε εκλογές εν μέσω πανδημίας αφού άλλωστε εάν δεν χρεοκοπήσουμε εκ νέου καμία ουσιαστική μεταρρύθμιση δεν έχουν σκοπό να κάνουν θεωρούν πως θα εκβιάσουν τους "εκβιαστές" και επειδή αυτά δεν γίνονται θα μας καταστρέψουν. 

ΝΤΠ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: