ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο Κυμπουρόπουλος δεν είδε παλιότερα τα εγκλήματα του κομμουνισμού και του Φασισμού και σήμερα ως καλός Φασίστας τάχθηκε κατά του δικαιώματος στην άμβλωση σε όσες το επιθυμούν σε ψήφισμα που έφεραν "ψεκασμένοι" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Ο Κυμπουρόπουλος δεν είδε παλιότερα τα εγκλήματα του κομμουνισμού και του Φασισμού και σήμερα ως καλός Φασίστας τάχθηκε κατά του δικαιώματος στην άμβλωση σε όσες το επιθυμούν σε ψήφισμα που έφεραν "ψεκασμένοι" στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο!

 


Δεν έχει νόημα να αναλύσουμε εδώ γιατί ο καθένας πρέπει να έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται όπως θέλει το σώμα του ούτε βέβαια να ηθικολογήσουμε με το σώμα για το σώμα μιας γυναίκας. 

Ο Κυμπουρόπουλος που και στο παρελθόν δεν είχε ψηφίσει ΨΗΦΙΣΜΑ που καταδίκαζε τα εγκλήματα του φασισμού και του κομμουνισμού θεωρώντας προφανώς πως διαφέρουν σήμερα μας έδειξε περαιτέρω τι ακριβώς πρεσβεύει . 

Και το ερώτημα είναι γιατί η ΝΔ δεν τον διαγράφει πόσους ακόμα ΦΑΣΙΣΤΕΣ έχει στις τάξεις της για να μην πράττει το αυτονόητο να τον θέσει εκτός της ομάδας της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. 

Όχι τίποτα άλλο αλλά έκανε μάγκα και τον πρώην υπουργό Πολάκη που του είχε επιτεθεί ΑΔΙΚΑ λες και ήξερε με τι ΦΑΣΙΣΤΑ είχε να κάνει. 

Και βέβαια επειδή υπάρχει και πολύ σπέκουλα δεν ψήφισαν όλα τα ακροδεξιά κόμματα της Ευρωκοινοβουλίου αυτό το ΨΗΦΙΣΜΑ λέγοντας όχι αναζητείστε τις ψήφους των ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΩΝ που στην πλειοψηφία τους στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων . 

Συμπεριφορές σαν και αυτές προφανώς και συνάδουν με φανατικούς ισλαμιστές και όχι με όσους λένε πως υπηρετούν την Δημοκρατία και τα Ανθρώπινα δικαιώματα. 

Και βέβαια στο διαδίκτυο πανηγυρίζουν τα ρωσόφιλα σκουπίδια του Πούτιν που ονειρεύονται έναν κόσμο που για κάθε δημοκρατικό πολίτη είναι Εφιάλτης. 

Ο Κυμπουρόπουλος θεωρεί πως προστατεύει το έμβρυο με την ψήφο του το θέμα είναι πως δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν στη δική σου "ηθική" ούτε να καταδικάσεις μια βιασμένη να κυοφορήσει επειδή εσύ είσαι απλώς ένας ΦΑΣΙΣΤΑΣ. 

Η ομάδα που έφερε το ψήφισμα δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτή που ανήκει η Λεπέν και άλλα εθνικιστικά κόμματα της Ε.Ε που σέβονται απολύτως τα ανθρώπινα δικαιώματα όλων και φυσικά των γυναικών και δεν στηρίζουν ανάλογα ψηφίσματα. Η Μαρί Λεπέν άλλωστε και το κόμμα της έχουν  ταχθεί υπέρ του δικαιώματος κάθε γυναίκας στην άμβλωση αφού ουδείς μπορεί να επιβάλλει σε μια γυναίκα ή άνδρα το πως θα διαχειριστεί το σώμα του. 

Βασικά τα κόμματα που ανήκουν σε αυτή την Ευρωπαϊκή Ομάδα που έφερε το ψήφισμα ουδεμία σχέση έχουν με τον Εθνικισμό όπως μπορείτε να δείτε και εσείς κάνοντας κλικ εδώ 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: