ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παρέα των τερψίπρωκτων φασιστών , των μυθομανών και ρατσιστριών πρώην υποψήφιων δημοτικών συμβούλων συνεχίζει αυτό που μόνο ξέρει να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία όποιον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το φασισμό τους - Το μήνυμα της Σούλας Μανώλη σε ιερέα της πόλης μας

Τρίτη 16 Μαρτίου 2021

Η παρέα των τερψίπρωκτων φασιστών , των μυθομανών και ρατσιστριών πρώην υποψήφιων δημοτικών συμβούλων συνεχίζει αυτό που μόνο ξέρει να συκοφαντεί χωρίς στοιχεία όποιον ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ το φασισμό τους - Το μήνυμα της Σούλας Μανώλη σε ιερέα της πόλης μας

 

Δεν φταίμε εμείς αλλά συνεχίζουν το ψέμα τους . Τώρα η Σούλα Μανώλη - Μιαρίτη φαντάζεται εγκλεισμό μου σε φυλακή και μάλιστα στο ψυχιατρικό τμήμα! 

Η κα. Μανώλη- Μιαρίτη  που μας στέλνει ακόμα  μηνύματα  γράφοντας ασυναρτησίες θεωρεί εμάς μη λογικούς. Και φυσικά δεν μου αφήνει άλλη επιλογή από την ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ μέρους των ακατάληπτων μηνυμάτων της, για να κρίνουν όσοι ακόμα πιστεύουν τις ασυναρτησίες της ποιος χρήσει ψυχιατρικής βοήθειας και ποιος όχι . 

Για εμάς πάντως η μυθομανής και ρατσίστρια πρώην υποψήφια δημοτική σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  είναι μικρό θέμα , το μεγάλο είναι όσοι την επέλεξαν και συστρατεύθηκαν μαζί της σε έναν ανηλεή πόλεμο λάσπης θεωρώντας πως θα πλήξουν το τοπικό αυτό ΜΜΕ. Στα μηνύματα δεν παίρνει ΚΑΜΙΑ απάντηση εδώ και μήνες,  αλλά απαντάει μόνη της και συνεχίζει . 

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ για εκείνη και για τους υπόλοιπους ΦΑΣΙΣΤΕΣ που συστρατεύθηκαν δίπλα της. Έως το ΤΕΛΟΣ λοιπόν,  εμείς εκπτώσεις στην ΗΘΙΚΗ μας δεν κάνουμε,  ούτε φοβόμαστε τις χειροπέδες από όσους φοβούνται την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Αναμένουμε από τον "Ερμή"  φασίστα της Μυκόνου να μας δείξει πότε καταδικαστήκαμε για συκοφαντική δυσφήμιση και για ποια ακριβώς συκοφαντία, και από την μυθομανή κα. Σούλα Μανώλη - Μιαρίτη (αφού παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο όπως ισχυρίζεται στα μηνύματα που μου στέλνει) να σταματήσει τις "πλάκες" και τις ανοσίες και να αποδείξει όσα παράλογα ισχυρίζεται,  γιατί μας κούρασε. 









Τα μηνύματα της κα. Σούλας Μανώλη -Μιαρίτη σε ιερέα της πόλης μας. Πως του έγραφε για επικείμενο γάμο μας!  και πως με έμπλεξε σε μια φανταστική ιστορία παρουσιάζοντάς με και ως θύτη! Δείτε ακριβώς τι μου έστειλε και κυρίως πως με ενημέρωσε δίνοντας μου το δικαίωμα να την σκοτώσω! 








Αμέσως μετά μπλοκαρίστηκε από όλες τις ομάδες μου στο facebook αφού η "πλάκα" είχε παραγίνει και τα υπόλοιπα τα ξέρετε . 

Η ρατσιστική της επίθεση σε πρώην σύντροφό μου και φυσικά η δήθεν σχέση μας έγινε στο θολωμένο της μυαλό,  μετά φλερτ από την πλευρά μου !

Πράγματα που γνώριζαν κάποιες ξεφτιλισμένες που βγήκαν  τάχα να υπερασπίσουν το "θύμα" Σούλα Μανώλη που βέβαια συνεχίζει το ψέμα της μαζί με όσους ενοχλούνται από την διαδικτυακή μας παρουσία,  και είδαν στο πρόσωπό της αφελώς την δική μας αποδυνάμωση,  επειδή από εμάς ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ μόνο ΑΛΗΘΕΙΕΣ έστω και εάν δεν αρέσουν στους βολεμένους , και στους φασίστες κόκκινου ή μαύρου χρώματος. 

Μετά βγήκαν και κάποιες άλλες υποκρίτριες της πόλης και διάφοροι ενεργοί φασίστες σας τους οπαδούς του Μωραίτη που θεωρεί πως ο έκδηλος  φασισμός του θα μας έκανε να τον φοβηθούμε. 

Τίποτα ΘΕΤΙΚΟ  δεν έχει προσφέρει αυτός και τα σούργελά του,  για την πατρίδα μας και φυσικά δεν ευδοκιμούν στον Ελληνικό Εθνικιστικό χώρο Χάιντερ . Ας το καταλάβει πως εδώ είναι Ελλάδα και όχι Αυστρία. 

Σταύρος Μαρίνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: