ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ταπεινωτική ήττα (αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος) από τον "Άγιαξ της Ηπείρου" για τον Παναθηναϊκό καιρός να εμφανιστούν οι "Αμπράβοβιτς" αφού το πράγμα με τον Αλαφούζο δεν προχωράει

Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021

Ταπεινωτική ήττα (αποκλεισμός από το Κύπελλο Ελλάδος) από τον "Άγιαξ της Ηπείρου" για τον Παναθηναϊκό καιρός να εμφανιστούν οι "Αμπράβοβιτς" αφού το πράγμα με τον Αλαφούζο δεν προχωράει

 


Δεν με αφορούν ομάδες όπως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ που δεν έχουν γευτεί ποτέ την χαρά ενός τίτλου. Όπως δεν με αφορούν και ομάδες σαν τον ΠΑΟΚ και τον ΑΡΗ που έχουν στην συλλογή τους ελάχιστα εγχώρια τρόπαια ενώ στην Ευρώπη οι νίκες τους είναι λιγοστές και οι επιτυχίες τους σχεδόν ανύπαρκτες. Για την Ευρώπη η "πίκρα" είναι γενική αφού ΚΑΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα δεν έχει κατακτήσει τίτλο και μιλάμε πάντα για το πιο λαοφιλή άθλημα δηλαδή το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. 

Η ομάδα πουλιέται εδώ και καιρό για όσους αναρωτιούνται γιατί είναι ακόμα ιδιοκτήτης της ο Γιάννης Αλαφούζος αλλά ουδείς ενδιαφέρεται να την αγοράσει. 

Οι εποχές των συλλαλητηρίων ( που ατυχώς και ο γράφων συμμετείχε ) για να φύγει ο τσιγκούνης Βαρδινογιάννης ( όχι ό,τι δεν ήταν) έχουν περάσει ανεπιστρεπτί αφού δεν υπάρχει κάποιος άλλος επιχειρηματίας να τα υποκινεί και να μας κάνει ενεργούμενά του. 

Οι οπαδοί και οι φίλαθλοι της ομάδας μας υπομονετικά όλα αυτά τα χρόνια βλέπουν την ομάδα μας να απέχει από τίτλους. Πρωτάθλημα έχουμε να πάρουμε από το 2010 και κύπελλο από το 2014 σε έναν τελικό με το ΠΑΟΚ όπου η ομάδα το κατέκτησε με το επιβλητικό 4-1 και από τότε η ομάδα δεν έχει φτάσει πάλι σε τελικό! 

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού της δεύτερης ομάδας στη χώρα μας με βάση τους τίτλους που έχει κατακτήσει δεν μπορούν άλλο να ανεχθούν η ομάδα τους να είναι κομπάρσος σε ένα πρωτάθλημα που ουδείς πλέον λογικός φίλαθλος δεν πιστεύει στην αρχή κάθε σεζόν πως θα κατακτηθεί από εμάς. 

Και βέβαια τα παραμύθια για τις παράγκες που πουλούν ακόμα αναξιόπιστα site όπως το sdna δεν πείθουν παρά όσους θεωρούν πως μπορείς με τέτοιο ρόστερ να τερματίσεις ΠΡΩΤΟΣ έστω και εάν πάρεις τα μύρια όσα σφυρίγματα από μια διαιτησία που λόγω της συμμετοχής ξένων διαιτητών έχει βελτιωθεί αισθητά. 

Απόλυτα δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο και όσοι παρακολουθούν και ξένα πρωταθλήματα Ιταλίας, Αγγλίας, Γερμανίας κ.ο.κ το βλέπουν. 

Επομένως ο μόνος τρόπος για να βγει η ομάδα από την ΑΦΑΝΕΙΑ είναι επιχειρηματίας που να έχει χρήματα και να θέλει να τα σπαταλήσει να είναι δηλαδή "ψώνιο" ή να θέλει μέσω μιας λαοφιλούς ομάδας να "καλύψει" τις τυχόν έκνομες δραστηριότητες του. 

Γιατί δεν ζούμε φυσικά σε "κοινωνία αγγέλων" και επομένως μην αναζητούμε σε επαγγελματικά πρωταθλήματα προέδρους "Αγίους" . 

Αναζητείτε λοιπόν ένας εφοπλιστής ή επιχειρηματίας όπως ο κ. Πατέρας που να έχει βέβαια διάρκεια και εάν δεν υπάρχει ένας ας μαζευτούν περισσότεροι αρκεί να μην τσακώνονται και να έχουν την ΙΔΙΑ "τρέλα". 

Μια "τρέλα" που δικαιείται να έχει κάποιος Παναθηναϊκός αφού στηρίζει μια ομάδα που έφτασε ένα βήμα πριν την κατάκτηση Ευρωπαϊκού τίτλου το μακρινό 1971 χρονιά ορόσημο και για μένα. 

Σε κάθε περίπτωση η συνταγή με νέους παίχτες που θα γίνουν ταλέντα δεν μπορεί να δώσει τίτλους αφού εάν κάποιος ξεχωρίσει δεν μπορείς να του στερήσεις το δικαίωμα να πάρει περισσότερα χρήματα σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με καλύτερες συνθήκες για τους παίχτες. 

Τα τελευταία χρόνια πολλοί Έλληνες παίχτες βοηθούν και κυρίως αναδεικνύονται φορώντας βαριές φανέλες του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και αυτό δείχνει πως ταλέντα βγάζουμε αλλά τα καταστρέφουμε όσο τα κρατούμε σε ένα πρωτάθλημα που μετά το διάλλειμα ( με τους δύο δικέφαλους πρωταθλητές) επέστρεψε σε μια "κανονικότητα" που μας πληγώνει αλλά που με βάση τα ρόστερ των ομάδων δεν είναι παράλογη ούτε πλέον έχει τόσα πολλά υπέρ του σφυρίγματα ο Ολυμπιακός που να μπορείς να πεις πως δεν αξίζει να παίρνει τίτλους. 

Άλλωστε και όταν είχε τα πολλά σφυρίγματα δεν έπαιρνε τα πρωταθλήματα με Κάβουρα και Καραβίδα αλλά με παίχτες εγνωσμένης αξίας στα Ευρωπαϊκά σαλόνια με άλλες ομάδες βέβαια και όχι με τον Ολυμπιακό που δεν το έχει με την Ευρώπη παρόλο που επί Μαρινάκη και αυτό το σλόγκαν μας πάει να ακυρωθεί! 

Άμα γίνει το γήπεδο θα βρεθεί και κάποιος να θέλει να βγάλει αφού είναι δεδομένο πως ως φίλαθλοι γεμίζουμε τα γήπεδα όταν παίζουμε Ευρώπη , κάνουμε ρεκόρ εισιτηρίων όταν βλέπουμε πως υπάρχει διοίκηση να βάλει και όχι να βγάλει και θεωρώ πως είμαστε οι καλύτεροι φίλαθλοι της Ελλάδος γιατί ασκούμε κριτική στην εκάστοτε διοίκηση και δεν τρώμε σανό όπως κάποια ορκ του Βορρά γιατί αυτοί του Νότου παίρνουν και πρωταθλήματα δεν είναι να πανηγυρίζουν για μια ΝΙΚΗ. 

Δεν θεωρώ τέλος πως η ομάδα μας έχει πρόβλημα προπονητή , παίχτες δεν έχει και κυρίως ονόματα που μπορούν να πάρουν ένα παιχνίδι μόνοι τους όταν η ομάδα ως σύνολο δεν αποδίδει τα αναμενόμενα. 

Μπράβο στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για την πρόκριση και του ευχόμαστε να κατακτήσει και τίτλο σε ένα θεσμό που έχουν τίτλο ομάδες όπως ο Πανιώνιος , η Λάρισα , ο Ηρακλής κ.ο.κ 

Ο Γιάννης Αλαφούζος και αύριο δίνει την ομάδα είναι ξεκάθαρο αυτό απλώς ΟΥΔΕΙΣ που θέλει να δαπανήσει χρήματα ενδιαφέρεται. Ο Μαρινάκης έδωσε στον Κόκκαλη ένα σκασμό εκατομμύρια για να πάρει την ομάδα εδώ δεν έχουμε δει κάτι αντίστοιχο από κανέναν πλην της περιόδου της πολυμετοχικότητας με τα γνωστά σε όλους αποτελέσματα. 

Καλό το νταμπλ το 2010 αλλά μετά ο καθένας πήρε τον δρόμο του και ο Παναθηναϊκός μας τον κατήφορο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: