ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καμία εταιρία δεν έχει ο θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης στο εξωτερικό το παραδέχεται ο ίδιος! - Δήλωση Μάκη Βορίδη για όσα γράφτηκαν στο ιστολόγιο του "Μεσσία"

Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Καμία εταιρία δεν έχει ο θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης στο εξωτερικό το παραδέχεται ο ίδιος! - Δήλωση Μάκη Βορίδη για όσα γράφτηκαν στο ιστολόγιο του "Μεσσία"

Ο τάχα επιχειρηματίας του εξωτερικού  Δημήτρης Μωραίτης,  αφού στριμώχθηκε   άρχισε να "απαντάει" με νέα ψέματα!  Έτσι οι δήθεν εταιρίες του στην Σκανδιναβία (έτσι έγραφε στο ιστολόγιό του)  έγιναν περιοδικό στην Ελλάδα που έκλεισε πριν 12 χρόνια, και που βέβαια ούτε για αυτό προσκομίζει στοιχεία πως του ανήκε! 

Να και η ταυτότητα του εντύπου που παρουσιάζει ο "επιχειρηματίας"  της Μυκόνου,  ως επιχείρηση του στο εξωτερικό. Το     Μedia Group του ΦΑΣΙΣΤΑ που βέβαια μπροστινός ήταν όπως είδαμε στις φορολογικές του δηλώσεις ( που έχουμε στην κατοχή μας ΝΟΜΙΜΑ) προφανώς και περιλαμβάνει και την φασιστοφυλλάδα που εξέδιδαν παλιότερα και για μερικά τεύχη και στην πόλη μας. Έκλεισαν ΟΛΑ ας το καταλάβει ο κατά φαντασίαν υποψήφιος δήμαρχος της πόλης μας κ. Μωραίτης  ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ του δεν "πουλάει" παρά μόνο στους ελάχιστους ομοίους του. 


Δεν υπάρχει ΤΙΠΟΤΑ όπως και από αυτά που βλέπετε παρακάτω γιατί φυσικά και οι ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ και ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΕΣ  του απόψεις δεν πουλάνε πουθενά αφού είναι και ανορθόγραφες. 

Αίληνα (έτσι το γράφουν οι ομοϊδεάτες σου ) Μωραίτη , είσαι ΨΕΥΤΗΣ και θα κληθείς να πληρώσεις επειδή ενέπλεξες και έναν υπουργό στις φαντασίες σου και στα ασύστολα ψέματά σου. Η διαδικτυακή σελίδα άλλωστε του ο θεός να το κάνει περιοδικού είναι ενδεικτική του τι πρέσβευε και πόσο τυχοδιωκτικά είχε στηθεί . Και βέβαια ο άνθρωπος που ήθελε να "σώσει" την πόλη χωρίς να μπορεί να μιλήσει ή να γράψει έδινε συνεντεύξεις ανάλογου κάλλους όπως στη Θέση της Ηλιούπολης. Ουσία μηδέν φασιστικές μαλακίες και ανέξοδος λαϊκισμός. 



Δήλωση Μάκη Βορίδη στο ιστολόγιό μας 

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα πως ένα παντελώς άγνωστο σε μένα πρόσωπο με ενέπλεξε ως βασικό αρθρογράφο σε έντυπο που προ 12ετίας μου ζητήθηκε και έστειλα άρθρο μου για κάποιο θέμα. Ουδέποτε πληρώθηκα για αυτό , και φυσικά η αρθρογραφία του τεύχους που μου εστάλη ήταν μακριά από τις δικές μου Αρχές και Αξίες. Το περιεχόμενο της ανάρτησης που μου εστάλη,  το θεωρώ εξωφρενικά  συκοφαντικό για τον δημοσιογράφο φίλο μου και συναγωνιστή Σταύρο Μαρίνη για τον οποίο έχω τις καλύτερες εντυπώσεις .  Τον κ. Μωραίτη δεν τον γνωρίζω και φυσικά θα ζητήσω από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος να μου βρει τον υπεύθυνο της ανάρτησης που μου εστάλη για να υποβάλλω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση,  αφού δεν μπορεί να με εμπλέκει ως βασικό μάλιστα αρθρογράφο σε έντυπο που απηχεί παντελώς διαφορετικές απόψεις , με όσα εγώ διαχρονικά πρεσβεύω.

Μάκης Βορίδης - Υπουργός Εσωτερικών 

Διαβάστε ένα ακόμη ΨΕΜΑ του Μωραίτη ή όποιου τέλος πάντων μαζί με αυτόν γράφει  στη Λάσπη της Ηλιούπολης. 


Την απάντηση του υπουργού την είδατε παραπάνω και βέβαια ουδέποτε υπήρξε ο κ. Βορίδης αρθρογράφος και μάλιστα βασικώς σε περιοδικό του ΡΑΤΣΙΣΤΗ και ΦΑΣΙΣΤΑ Δημήτρη Μωραίτη. 

Περιμένουμε την μετοχική σύνθεση της εταιρίας που εξέδιδε το ρωσόφιλο έντυπο αφού και εκεί για να γλύφει για καμία χορηγία τον είχαν και να διασκεδάζει τα πραγματικά αφεντικά. 

Έτσι λοιπόν Μωραίτη μια χαρά φίλος μου είναι ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης , και φυσικά σε λίγο καιρό θα ρίξετε εσύ και οι "κουνιστοί" και λυγιστοί που σε ακολουθούν  και αυτό το ιστολόγιο όπως ρίξατε και όλα τα προηγούμενα . 

Το ρωσόφιλο έντυπο των "φίλων"  του Μωραίτη παρουσίαζε τότε ως λύση τον Ρώσο επιχειρηματία  Ιβάν Σαββίδη,  και ο "ψεκασμένος" "εκδότης"  χόρευε στο Γκάζι για να βγει η χώρα μας από το ευρώ ! 

Έχουμε αναρτήσει στο διαδίκτυο τον αριθμό μητρώου μου του ΤΣΕΠΕΑΘ ( ταμείο των δημοσιογράφων εάν δεν το γνωρίζει η "Λουκρητία" αλλά εκεί ο Μωραίτης  επιμένει να διαδίδει ψεύδη επικαλούμενος τον φασίστα σκουπιδιάρη που εξαφανίστηκε εάν και ήταν λαλίστατος στις απειλές και στις κατηγορίες πως τάχα θα μας μηνύσει. 

Τον περιμένουμε , άλλωστε θα έχει πολύ χρόνο το προσεχές διάστημα για να ασχοληθεί μαζί μας , όπως περιμένουμε και όσους τον καλύπτουν και ενώ τους "φτύνουμε" που επωάζουν το αυγό του φιδιού κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν προσπαθώντας να πείσουν τους άλλους πως ψιχαλίζει! 

Σταύρος Μαρίνης 

Ο Δημήτρης Μωραίτης εσκεμμένα δεν αναφέρει την πηγή της φωτογραφίας του που είναι το ιστολόγιο του δημοσιογράφου Κώστα Χαλκιαδάκη που τότε δουλεύαμε μαζί. 


Ο  θηλυπρεπής Δημήτρης Μωραίτης ούτε την ημερομηνία δεν ξέρει να διαβάσει που είναι 28 Σεπτεμβρίου του 2009 ,και αφορά περιστατικό που συνέβη τον Αύγουστο του ίδιου έτους και προσπαθεί να παραπλανήσει τους ατυχείς αναγνώστες του . 

Το url κάντε κλικ εδώ εξηγεί τα πάντα , αλλά  ο κουνιστός θεωρεί πως θα  παραπλανήσει. 

Τον ευχαριστούμε βέβαια για την υπενθύμιση του γεγονότος που προσπαθεί να παραποιήσει ως μυθομανής και συκοφάντης που είναι  γιατί ταιριάζει και με την επικαιρότητα της έξαρσης της αστυνομικής αυθαιρεσίας , που παρατηρούμε και στις μέρες μας. 

Στον κατά φαντασίαν υποψήφιο  δήμαρχο της πόλης μας  κ. Δημήτρη Μωραίτη  θα πούμε για ακόμη μια φορά δεν φοβόμαστε τους τερψίπρωκτους , και φυσικά θα συνεχίζουμε να αποκαλύπτουμε στους συνδημότες μας τι κουμάσι είναι. 

Η "μπάλα" ή μάλλον η έρευνα έχει ήδη  πάρει και κάποιους "φίλους" του,   και τα εισαγωγικά είναι γιατί τον έχουν "δώσει" στεγνά  και η συνέχεια θα είναι πολύ αποκαλυπτική ... 

Εδώ και το εσκεμμένο λάθος της "Λουκρητίας της Μυκόνου"  στην ημερομηνία . Άμα σε πιτσιλάνε στην μούρη και δεν βλέπεις τι σου φταίμε εμείς; Μα να μην βλέπει και από που την "έκλεψε" να πέσει έστω μέσα ο θηλυπρεπής στην ημερομηνία; Τόσα "πτυχία" έχει να κάνει τέτοιο λάθος; Και προφανώς ούτε πτυχία έχει , ούτε έκανε λάθος απλώς θεωρεί πως  πες - πες κάτι θα μείνει αφού άλλωστε ο ίδιος και η παρέα του είναι παντελώς ανυπόληπτοι ακόμα και για τους εχθρούς μας . 

Μέχρι στιγμής πάντως το μόνο πτυχίο που έχουμε δει ανεβασμένο στο διαδίκτυο είναι το δικό μου , όπως και τον ΑΜ μου στο ΤΣΕΠΕΑΘ , από τον Μωραίτη το μόνο που ξέρουμε και έχουμε δει είναι λάσπη χωρίς στοιχεία και τον έκδηλο φασισμό του . 

Σταύρος Μαρίνης 

ΥΓ 2: Ο έχων πτυχία Δημήτρης Μωραίτης ας γράψει ορθά και το προφανώς ή ας τον διορθώσουν οι επίσης αμόρφωτοι συνεργάτες του ή απλώς ας αναζητήσουν στο διαδίκτυο βρε αδελφέ πως γράφεται. Όπως βέβαια και το δυσφήμιση που είναι επίσης λάθος 

Και βέβαια η ρατσίστρια υποψήφια δημοτική σύμβουλος Σούλα Μανώλη δεν μας εξηγεί σε ποιους κρεμάνε κουδούνια στο χωριό της . Φανταζόμαστε πως δεν εννοεί εμάς , αλλά και έτσι να είναι το μόνο που πετυχαίνει είναι να συνεχίζει να αυτοξεφτυλίζεται στέλνοντας μου καθημερινά στο προσωπικό μου κινητό μηνύματα,  μιλώντας για πράγματα που δεν με αφορούν, αφού αναπαράγει τις γνωστές φαντασίες της.  Θέλει μάλιστα να την αποκαλούμε πλέον κα. Σούλα Μανώλη - Μιαρίτη αφού όπως ισχυρίζεται έκανε πολιτικό γάμο με το "λιοντάρι" της , το οποίο ω του θαύματος έχει  και επίθετο!


Βάλε και κανένα τόνο να είναι πιο ευανάγνωστο το σχόλιό σου . 


Τώρα ποιος πιστεύει ακόμα πως θα ήθελα την Σούλα Μανώλη είναι κάτι που μπορεί να μοιραστεί με την φίλη της Κυριακή Παρασκευά και τον Δημήτρη Μωραίτη και κάποιες ακόμα ξεφτιλισμένες που δεν κατανοούν, πως ναι κάποιοι έχουν ΗΘΙΚΗ , και δεν ανέχονται "αστεία" που τους προσβάλλουν! Καλή η πλάκα της κα. Μανώλη- Μιαρίτη  αλλά κουραστική και φυσικά αποτρόπαιος και καταδικαστέος ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ της. 

Εμετός και ΑΗΔΙΑ τα μηνύματα της πρώην υποψήφιας δημοτικής συμβούλου που προφανώς αντί να χάνει τον χρόνο της στέλνοντας sms , ας λέει τον πόνο της ΔΗΜΟΣΙΑ αφού εμείς ως γνωστόν διάλογο με φασίστες δεν κάνουμε , και δεν θα αλλάξουμε κινητό για χάρη μιας μυθομανούς που άλλωστε δεν μπορεί να επικοινωνήσει πλέον μαζί μας γιατί ο αριθμός της είναι "μπλοκαρισμένος" 

Συνεχίζεται..... 

Δεν υπάρχουν σχόλια: