ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο υποψήφιος του ΕΝΑΚ το 2010 κος Ευαγγέλου είδε με καθυστέρηση 14 ετών πως ακολούθησε τότε τον "λάθος" δάσκαλο!

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ο υποψήφιος του ΕΝΑΚ το 2010 κος Ευαγγέλου είδε με καθυστέρηση 14 ετών πως ακολούθησε τότε τον "λάθος" δάσκαλο!


Ο κος Δημήτρης Πανταζόπουλος είτε είναι καλός είτε είναι κακός έχει κριθεί διαχρονικά από τους συνδημότες μας. Επομένως η σημερινή τοποθέτηση του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης " Φωτεινή πόλη" κ.  Δημήτρη Ευαγγέλου κανένα νόημα δεν είχε. Μας θύμισε την αυτοδιοικητική διαδρομή ενός συνδημότη μας που ήταν γνωστή σε όλες και όλους μας , και που επιβραβεύτηκε στις πρόσφατες δημοτικές κάλπες. 

Εάν ο κος Ευαγγέλου που συμμετείχε για πρώτη φορά στα αυτοδιοικητικά  ως υποψήφιος με την παράταξη του ΕΝΑΚ είδε το λάθος του εμείς να το δεχθούμε , αλλά εάν ο κος Πανταζόπουλος και το ΕΝΑΚ είναι το απόλυτο "κακό" της πόλης,  γιατί μία σειρά παρατάξεων τους ήθελαν προεκλογικά μαζί τους; 

Δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα της σημερινής ψηφοφορίας αλλά σε κάθε περίπτωση εάν κάποιοι θεωρούν πως το 60% των συνδημοτών μας θέλουν συμπαραστάτη από τις παρατάξεις της μειοψηφίας , μάλλον αντιλαμβάνονται λάθος τα θέλω της τοπικής μας κοινωνίας. 

Ατυχώς για τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης δεν έχουν αντιληφθεί πως το 60% "ψηλώνει",  όσο εκείνοι "κονταίνουν". 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: