ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δήμαρχος Ερέτριας: Στο πειθαρχικό ο Καλαϊτζιδάκης για την …«τηλεργασία» στην καθαριότητα - Για άλλη μια φορά ξεφτίλα η πόλη μας με τον Μανώλη της υπηρεσίας Καθαριότητας που κάνουν τώρα πως δεν τον γνωρίζουν !

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Δήμαρχος Ερέτριας: Στο πειθαρχικό ο Καλαϊτζιδάκης για την …«τηλεργασία» στην καθαριότητα - Για άλλη μια φορά ξεφτίλα η πόλη μας με τον Μανώλη της υπηρεσίας Καθαριότητας που κάνουν τώρα πως δεν τον γνωρίζουν !





«Βίος και πολιτεία» είναι η εργασιακή διαδρομή του Μανώλη Καλαϊτζιδάκη. Συγκεκριμένα ο φερόμενος ως «παλαιοχριστιανός» που ζούμε με την οικογένεια του σε λαγούμι στην Κορινθία και για τον οποίο διέταξε ΕΔΕ για το καθεστώς εργασίας του, η υπουργός Εσωτερικών Ν. Κεραμέως, φαίνεται ότι είχε μεγάλο χρονικό διάστημα να παρουσιαστεί στην υπηρεσία του, στο δήμο Ερέτριας – Αμαρύνθου , όπου ήταν και η οργανική του θέση ως μόνιμου υπαλλήλου καθαριότητας. Στον συγκεκριμένο δήμο είχε πάει το 2020 με μετάταξη από τον δήμο Ηλιούπολης για λόγους υγείας.






Ό,τι υλικό μαζευτεί από την ΕΔΕ που διέταξε η υπουργός Εσωτερικών κα Νίκη Κεραμέως θα δημοσιοποιηθεί  από εμάς εδώ , αφού μιλάμε για ΜΟΝΙΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ του δήμου μας που απλώς πήρε μετάταξη στο δήμο Ερέτριας για λόγους υγείας ! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: