ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας (Βίντεο)_

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Πάρτε μια μικρή γεύση από όσα διαδραματίστηκαν σήμερα στο δημοτικό Αναψυκτήριο της πόλης μας (Βίντεο)_

Όπως ήταν αναμενόμενο δεν παραστήκαμε στην σημερινή κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" παρόλο που δεκάδες συναγωνιστές μας έδωσαν το παρών!  σε μια εκδήλωση που όπως θα δείτε και από το δελτίο τύπου που θα εκδώσει τις επόμενες ώρες η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" τίμησαν πολλοί και από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους. 

Πήγαν από περιέργεια , πήγαν γιατί θεωρούν πως στην πόλη μας κάτι αλλάζει,  θα σας γελάσουμε. 

Η παρουσία του δημάρχου Ελληνικού -Αργυρούπολης κ. Γιάννη Κωνσταντάτου αλλά και μία ακόμα παρουσία που μας εξέπληξε,  ίσως ήταν από τις σημαντικότερες ειδήσεις που έβγαλε η σημερινή εκδήλωση. 

Και βέβαια επειδή οι φίλοι στα δύσκολα φαίνονται και πριν μπούμε στη διαδικασία να σχολιάσουμε ό,τι εμείς θεωρούμε σημαντικό από αυτή την εκδήλωση , το βίντεο του Γιώργου Μπενά μας "χαρίζει" μια ανάρτηση και χιλιάδες κλικ, αφού όπως και να το κάνουμε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος είναι ένα λαμπερό πρόσωπο που σε εμάς τουλάχιστον αλλά όπως βλέπουμε και στα άλλα τοπικά ΜΜΕ "πουλάει" .

"Κλέψαμε"  και τρεις  φωτογραφίες  από τον λογαριασμό στο facebook της  συνδημότισσας μας  Lena Elenaki και μεταμεσονύχτια κάναμε μία ανάρτηση για τους "ξενύχτηδες" , και για όσους ξυπνούν νωρίς να την δουν πίνοντας τον πρωϊνό τους καφέ! 






Δεν υπάρχουν σχόλια: