ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόλις 13 δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από τους 212 που έχουν αυτή την δυνατότητα

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Μόλις 13 δήμοι σε όλη την Ελλάδα έχουν Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης από τους 212 που έχουν αυτή την δυνατότητα



Επειδή πολλή κουβέντα γίνεται για τον Θεσμό του Συμπαραστάτη και της Επιχείρησης αυτό το διάστημα ανατρέξαμε στην επίσημη σελίδα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης για να δούμε ποιοι δήμοι έχουν καταφέρει να εκλέξουν Συμπαραστάτη την τρέχουσα περίοδο. 


Σε μόλις 14 δήμους αυτό κατέστη έως τώρα δυνατόν και μάλιστα είδαμε πως από την Αττική κάποιοι δήμοι που είχαν την προηγούμενη περίοδο Συμπαραστάτη ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ να εκλέξουν νέο. 



Από τα Νότια Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης έχουμε πλέον στο δήμο Ελληνικού - Αργυρούπολης και στον δήμο Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης.

Για όσους θέλουν να μάθουν τι πρεσβεύει ο εν λόγω θεσμός μπορούν να επισκεφθούν την σελίδα του κάνοντας κλικ εδώ

Μάλιστα Περιφερειακό Συμπαραστάτη  δεν έχει και η μεγαλύτερη Περιφέρεια της χώρας με τον νέο Περιφερειάρχη Αττικής κ. Νίκο Χαρδαλιά να έχει τοποθετηθεί και για τον θεσμό και για την αναγκαιότητά να έχει αυξημένες αρμοδιότητες ένας θεσμός που σχεδιάστηκε στο πόδι και δεν "τσουλάει" στα ελληνικά δεδομένα για λόγους που όλες και όλοι αντιλαμβάνεστε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: