ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ηλιούπολη - Παναθηναϊκός Β' 1-3: Διπλό «ανάσα» για τους «πράσινους» μέσα στην Ηλιούπολη!

Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024

Ηλιούπολη - Παναθηναϊκός Β' 1-3: Διπλό «ανάσα» για τους «πράσινους» μέσα στην Ηλιούπολη!



Τεράστιο διπλό για τον Παναθηναϊκό Β' μέσα στην Ηλιούπολη, με τους «πράσινους» να επικρατούν με 3-1 και να «ξεκολλάνε» από την τελευταία θέση της βαθμολογίας του Νοτίου Ομίλου της Super League 2. Σχεδόν ένα 24ωρο μετά αφού βρέθηκε στην τελευταία θέση του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου έβαλε τέλος στο σερί των δύο συνεχόμενων ηττών και επικράτησε της Ηλιούπολης με 3-1, ανεβαίνοντας στους 17 βαθμούς και στην 10η θέση της βαθμολογίας.


Οι «πράσινοι» ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο Δημοτικό Στάδιο της Ηλιούπολης. Ο Σαρδέλης ξέφυγε από δεξιά και ο Φουρτάδο αφού πρώτα ευνοήθηκε από τις κόντρες, έστειλε την μπάλα από κοντά στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-0 στο 5ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Ηλιούπολη ανέβασε την απόδοση της και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι σε ισορροπία πριν από την ανάπαυλα. Σε μια φάση διαρκείας και αφού πρώτα ο Ξενόπουλος σταμάτησε τον Βερνάρδο σε πρώτη φάση, ωστόσο ο Παντελίδης βρήκε στόχο στην δεύτερη προσπάθεια των γηπεδούχων, ισοφαρίζοντας στο 39ο λεπτό σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.




Ο Παναθηναϊκός ωστόσο βρήκε και πάλι γκολ, παίρνοντας εκ νέου το προβάδισμα. Ο Ταβάρες έκανε τρομερή κούρσα από τα αριστερά, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και αφού έκανε τη συρτή σέντρα προς την περιοχή, ο Μπιλάλ την έστειλε στα δίχτυα για το 2-1 των «πράσινων» στο 59ο λεπτό της αναμέτρησης.


Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την πίεση τους στα τελευταία λεπτά και ο Παναθηναϊκός βρήκε την ευκαιρία με μια ακόμη αντεπίθεση. Ο Νταμπίζας έφυγε από τα αριστερά σε ανοιχτό γήπεδο, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Ταβάρες και εκείνος πλάσαρε εύστοχα στο 86ο λεπτό για το τελικό 3-1, σφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο την πολύ σημαντική νίκη του Παναθηναϊκού Β'.

Δεν υπάρχουν σχόλια: