ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κλαδέψτε κανένα δένδρο θα πέσουν στα κεφάλια μας!

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Κλαδέψτε κανένα δένδρο θα πέσουν στα κεφάλια μας!

 


Φωτορεπορτάζ Παναγιώτης Πάσχος  

Γράφαμε και παλιότερα τα ξαναγράφουμε και τώρα πως το πράσινο της πόλης μας πρέπει να περιποιείται τα ψηλά δένδρα πρέπει να κλαδεύονται και εάν οι υπάλληλοι Πρασίνου δεν επαρκούν να δοθούν εργολαβίες  σε ιδιώτες. 

Οι φωτογραφίες που σας παρουσιάζουμε δείχνουν την τωρινή πραγματικότητα ευελπιστούμε να μας ακούσουν οι διοικούντες και να μην περιμένουν όπως και οι προηγούμενοι κάποια κακοκαιρία για να έρθουν στα κεφάλια μας κλαδιά από δένδρα που φτάνουν στο "Θεό" επειδή κάποιοι θεωρούν οικολογία το να αφήνονται ανεξέλεγκτές "ζούγκλες" μέσα στον αστικό ιστό. 



Για τα δένδρα πάνω στις νησίδες θα ακολουθήσει άλλο ρεπορτάζ και ευελπιστούμε έως τότε να μην έχει συμβεί κάποιο τραγικό περιστατικό για να επαναφέρουμε ένα θέμα που έχουμε βαρεθεί να το "παίζουμε" . 




Μάλιστα είδαμε αποζημιώσεις που δόθηκαν από τον δήμο μας στην προηγούμενη κακοκαιρία για καταστροφές οχημάτων "οικολόγων" από αυτούς που με αναχρονιστικές παρεμβάσεις έχουν εμποδίσει προσωρινά  κατά καιρούς ιδιωτικά συνεργεία,  να κάνουν την δουλειά τους. 



Η δουλειά βέβαια έγινε παρά τις κραυγές δημοτικών παρατάξεων μέσα στο δημοτικό συμβούλιο που στις τελευταίες εκλογές είδαν τα ποσοστά τους να συρρικνώνονται ! Κάποιοι "οικολόγοι" έμειναν και εκτός δημοτικού συμβουλίου κάτι που ευελπιστούμε να συμβεί και στις κάλπες του 2028! 





Το θέμα με τα δένδρα πάνω σε νησίδες είχε λυθεί σε μια σειρά δήμων της Αττικής όπου αυτά αντικαταστάθηκαν με λουλούδια που δεν είναι επικίνδυνα και δεν περιορίζουν την ορατότητα των οδηγών. 

Ο δήμος Ηλιούπολης είναι από τους τελευταίους που διατηρούν ακόμα και πεύκα πάνω σε νησίδες και μάλλον το φετίχ αυτό θα πληρωθεί ελπίζουμε χωρίς ανθρώπινες απώλειες αφού οι διοικήσεις του δήμου μας εξακολουθούν και δίνουν βάση σε "ψεκασμένους". 

Ο προηγούμενος Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος πήγε σπίτι του , κρίμα θα είναι το 2028 να πάει και ο επόμενος αφού οι πολλοί πλέον έχουν πειστεί πως οι "ζούγκλες" πρέπει να απομακρυνθούν από τον αστικό ιστό! 

Όσο για την περίφημη Green Team της πόλης μας θέλει βοήθεια από ιδιώτες αφού άτολμες διοικήσεις και στελέχη δημοτικών παρατάξεων που στηρίζονται στους ψήφους της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ δρουν εις βάρος του συμφέροντος των δημοτών σύμφωνα με την δική μας άποψη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: