ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αφιερωμένη στους πολλούς υμνητές του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου στην πόλη μας!

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Αφιερωμένη στους πολλούς υμνητές του δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης κ. Κωνσταντάτου στην πόλη μας!

 


Την φωτογραφία "αλιεύσαμε" από τον προσωπικό λογαριασμό  στο facebook του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας του δήμου μας κ. Χρήστου Καλαρρύτη , και την αφιερώνουμε σε όσους δεν είχαν χάσει εκδήλωση της παράταξης του κ. Κωνσταντάτου,  και μιλούσαν κολακευτικά για τα "επιτεύγματά" του! 

Ο κος Γιάννης Κωνσταντάτος πρόσφατα δήλωσε πως ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος γρήγορα θα τον ξεπεράσει κάτι που προφανώς κάνουν πως δεν άκουσαν όσοι σας παρουσίαζαν ως πρότυπο" δημάρχου τον κ. Κωνσταντάτο. Το "αλάνθαστο" κριτήριο του κ. Κωνσταντάτου ασπάζονται και πολλοί κεντροδεξιοί της πόλης μας,  και έτσι το αποτέλεσμα των πρόσφατων δημοτικών εκλογών είναι απόρροια της ικανότητας του κ. Ψυρρόπουλου να πολιτεύεται και να δημιουργεί συμμαχίες με στελέχη από όλο το φάσμα του πολιτικού χώρου,  την στιγμή που άλλοι επικεφαλής δεν μπορούσαν να "μαζέψουν" ούτε τους δικούς τους!  Δεν τους φταίει κανένα κόμμα αφού άλλωστε οι ίδιοι μέσα στα δημοτικά συμβούλια ΠΟΤΕ δεν υπερασπίστηκαν καμία επιλογή του για την πόλη μας και σίγουρα δεν θα το πράξουν και στο μέλλον από όσα είδαμε να συμβαίνουν στα τρία πρώτα δημοτικά συμβούλια με την νέα διοίκηση. Εμείς τους τα είχαμε γράψει και τότε με το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Ανάπτυξη και Προστασία του Υμηττού , τους είχαμε εφιστήσει την προσοχή για το θέμα του ΚΥΤ Υμηττού όπου και εκεί έπαιζαν τους "Βελουχιώτηδες",  και τους γράψαμε και πρόσφατα  πως η στάση τους στο θέμα με το πανό της Παλαιστίνης συρρικνώνει περαιτέρω την απήχηση τους στους χιλιάδες κεντροδεξιούς της πόλης μας. Δεν μας ακούνε αλλά βλέπουν "φαντάσματα" και θεωρούν υπεύθυνο ένα κόμμα του οποίου εάν δεν ήταν μέλη δεν θα έμπαιναν ποτέ σε δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητες υποψηφιότητες. Και θα φανεί στις κάλπες του 2028 όταν το ποσοστό της ΝΔ δεν θα είναι ικανό και άνετο για να συντηρήσει δύο κεντροδεξιές παρατάξεις μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!

Αυτά προς το παρόν , και επειδή "κλέψαμε" την φωτογραφία , να βάλουμε και όλη την ανάρτηση του Αντιδημάρχου κ. Καλαρρύτη για να καταλάβετε και με τι αφορμή ανέβηκε! 

"Πάμε δυνατά για τον Υμηττό μας!" λοιπόν και άσε σε μονοψήφια ποσοστά όσους ασχολούνται με "ψευτοοικολόγους". Σε λίγα λεπτά το ποστάρισμα έχει μαζέψει 63 like!!  όπως μπορείτε να δείτε και εσείς.



Δεν υπάρχουν σχόλια: