ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  • Ενοχλούνται για ακόμη μια φορά με την ΑΛΗΘΕΙΑ τοπικά ΜΜΕ με Όπου Φυσάει Άνεμος πολιτικό στίγμα! Προεκλογικά στην "λογική πάνω από κόμματα και χρώματα" έπαιξαν αρνητικό ρόλο προβάλλοντας "Μεσσίες" που δεν έχει ανάγκη η πόλη μας! Χωρίς να θέλουμε να τους αποθαρρύνουμε για την προσπάθεια που καταβάλουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις , τους υπενθυμίζουμε πως αυτό εδώ το ιστολόγιο έχει στείλει πολλούς "Μεσσίες" σε πρόωρη συνταξιοδότηση,  ενώ εύκολα οι αναγνώστες μας ξεχωρίζουν τι πρεσβεύει καθένας σε αυτή την πόλη. Προφανέστατα και δεν φταίμε εμείς που έχουν επιλέξει να είναι για "ΟΛΟΥΣ",  όσο υποκριτικό και εάν ακούγεται αυτό. Το μόνο παρήγορο είναι πως το brand που διαφημίζουν δεν έχει την ανάγκη τους για να "τσουλήσει" στην αγορά αλλιώς.... 

  • Για όσους "καλοπροαίρετους" αναρωτηθούν γιατί παρουσιάσαμε μόνο το δίλεπτο του κ. Δημήτρη  Πανταζόπουλου να τους ενημερώσουμε πως "κλέψαμε" το βίντεο από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook και πως πλέον δεν έχουμε την δυνατότητα να επεξεργαστούμε σε ελάχιστο χρόνο το απόσπασμα από τα δημοτικά συμβούλια που θέλουμε ούτε να "τακάρουμε" την αντίστοιχη ομιλία για λόγους που έχουμε εξηγήσει. Για όσους θέλουν λοιπόν πιστεύουν πως μπορούμε εμείς να αλλάξουμε ιδεολογία ας ανατρέξουν στα 12 χρόνια πορείας μας για να καταλάβουν πως εμείς δεν γινόμαστε εύκολα φίλοι με ΚΑΝΕΝΑΝ έχουμε δική μας ατζέντα για όλα τα θέματα της πόλης και μπορούμε να επαινέσουμε οιοδήποτε υιοθετεί μέρος αυτής. Γίνεται μια προσπάθεια από την νυν διοίκηση να δημιουργηθεί μια Αναπτυξιακή εταιρία που θα έλυνε πολλά προβλήματα της καθημερινότητάς μας και φυσικά μια σειρά δήμων έχουν προχωρήσει σε ανάλογες αποφάσεις που δεν βλέπουμε να ενθουσιάζουν την κεντροδεξιά αντιπολίτευση που θα έπρεπε αυτή να την είχε προτείνει και όχι να αναμένει πως το αυτονόητο δεν θα συμβεί για να έχει προβλήματα που είναι εύκολο να λυθούν να αναδεικνύει! Το ποιος δήμαρχος είχε στο παρελθόν προσπαθήσει κάτι ανάλογο σε άλλη ανάρτησή μας όταν το θέμα θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο για να πάρει έγκριση από το σώμα!


       
  •   Κάποια δένδρα στο πάρκο Ναυαρίνου που άφησε η Green Team της απερχόμενης διοίκησης να ακουμπάνε στο έδαφος ίσως θα έπρεπε να κοπούν λέμε εμείς! Ας ρωτηθούν και οι γεωπόνοι του δήμου και πριν πέσουν στα κεφάλια μας ας αποφασίσουν εάν έχουν "σωτηρία" ή όχι. Άλλωστε ακούσαμε από τον δήμαρχο κ. Στάθη Ψυρρόπουλο πως το προσεχές διάστημα θα γίνει μια μεγάλη αναδάσωση και έτσι θα αντικατασταθούν από νέα δένδρα. Λέμε εμείς χωρίς να θέλουμε να στεναχωρήσουμε τους "ψευτοοικολόγους" που στην προηγούμενη κακοκαιρία πρώτοι έψεξαν την απερχόμενη διοίκηση για τις υλικές ζημιές που υπέστησαν οχήματα από πτώσεις κλαδιών αλλά ακόμα και ολόκληρων δένδρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια: