ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τι το ήθελε το University of Oxford αφού έχει βγάλει το ΕΚΠΑ ο κος Παπαδάτος;

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Τι το ήθελε το University of Oxford αφού έχει βγάλει το ΕΚΠΑ ο κος Παπαδάτος;

Η υποκρισία της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε όλο της το μεγαλείο! Ο επικεφαλής της παράταξης "ΗλιουΠόλις - Ανθρώπινη πόλη" κος Θοδωρής Παπαδάτος  έφερε ψήφισμα στο δημοτικό συμβούλιο κατά της ίδρυσης ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών Πανεπιστημίων στην πατρίδα μας.

Ο ίδιος όμως δεν περιορίστηκε στις γνώσεις που του πρόσφερε το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά όπως μπορείτε να δείτε και στο προφίλ του στο facebook πήγε και στο ιδιωτικό University of Oxford. 




Μάλλον για να έχει και ένα πτυχίο που θα τον κάνει να ξεχωρίζει από τους χιλιάδες άλλους που αποφοιτούν από τα ΕΚΠΑ έχοντας λάβει γνώσεις που όλοι μπορούμε να κρίνουμε από άτομα που γνωρίζουμε και  κατέχουν ανάλογα πτυχία ελληνικών κρατικών πανεπιστημίων. 

Σε λίγες μέρες θα υπερψηφιστεί από την Ελληνική Βουλή το όχι και τόσο τολμηρό νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ίδρυση ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών  πανεπιστημίων και στην πατρίδα μας,  αλλά το θέμα μας εδώ είναι πως κάποιος που δεν αρκέστηκε στη δημόσια εκπαίδευση φέρνει σε ένα δημοτικό συμβούλιο ένα ψήφισμα που έτσι και αλλιώς δεν θα αποτρέψει καμία κυβέρνηση από το να υλοποιήσει όσα η πλειοψηφία του ελληνικού λαού ΑΠΑΙΤΕΙ. 

Γιατί η ΝΔ ψηφίστηκε και το 2019 αλλά και το 2023 για να κάνει τέτοιες σημαντικές μεταρρυθμίσεις για την πατρίδα μας , και δυστυχώς έχει αργήσει. 

Και επειδή εμείς ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ είναι λογικό να μην παίζουμε τις θέσεις της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ για μια σειρά θεμάτων ( δεν είμαστε εμείς "ΕΝΕΡΓΟΙ" ΠΟΛΙΤΕΣ να διαφημίζουμε οτιδήποτε ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟ) ας κάνουμε μια εξαίρεση για να γελάσετε με τον ισχυρισμό πως η ίδρυση θα επιδεινώσει την θέση των κοινωνικά αδύναμων στρωμάτων , ενώ όλες και όλοι γνωρίζουν πως χιλιάδες μικρομεσαίοι στέλνουν τα παιδιά τους στο εξωτερικό για να εξασφαλίσουν ό,τι σε μερικούς μήνες θα μπορούν να το έχουν και στη χώρα μας. Ενώ για όσους ανήκουν στους μη έχοντες δίνονται υποτροφίες εφόσον ΑΡΙΣΤΕΥΣΟΥΝ.  Τις δικές μας ενστάσεις για το νομοσχέδιο και την ατολμία του,  θα τις διαβάσετε σε άλλη ανάρτηση μην σας μπερδεύουμε ιδίους όσους έχετε πτυχία ελληνικών πανεπιστημίων και δεν μας κατανοείτε!  Οι επόμενες γενιές είμαστε πεπεισμένοι πως θα έχουν περισσότερες χρήσιμες  γνώσεις και οι εικόνες που βλέπουμε ακόμα στα ελληνικά πανεπιστήμια θα εκλείψουν αφού υπάρχει πλέον η πολιτική βούληση και ακόμα και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα υπερψηφίσουν μη φερόμενοι υποκριτικά αφού εάν διαβάσετε τα βιογραφικά των περισσότερων βουλευτών η πλειοψηφία τους έχει φοιτήσει σε ιδιωτικά πανεπιστήμια και όλοι αναγνωρίζουν πως εκεί γίνεται καλύτερη δουλειά! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: