ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και ο Παναγιώτης Πάσχος συναντάει τον Φώτη Βασιλάρα

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και ο Παναγιώτης Πάσχος συναντάει τον Φώτη Βασιλάρα

Ο πρώην συνεργάτης του υπουργού κ. Χάρη Θεοχάρη  παρουσιαστής  κος Φώτης  Βασιλαράς μαζί με τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο στα γραφεία της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. 

Ο πρώην ειδικός συνεργάτης του απερχόμενου δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη ,  κος Βασιλάρας από κεντροδεξιά οικογένεια της πόλης μας,  είναι μέλος της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και διατηρεί άριστες σχέσεις με τα μέλη του Δ.Σ της. Έτσι μόνο σε εμάς κάνει εντύπωση φαίνεται πως βρέθηκε συνεργάτης του πρώην δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη. 

Άλλωστε άλλα  μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης όπως π.χ ο κος Καραβαγγέλης και η κα Μπογιώκα κατέβηκαν στις δημοτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο του νυν δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου! 

Ενώ ο γραμματέας της ΟΝΝΕΔ Ηλιούπολης κος Γιώργος Παναγιωτακόπουλος ήταν υποψήφιος της παράταξης Ευαγγέλου! 

Η λογική "πάνω από κόμματα και χρώματα"  που υιοθετούν τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης δημιουργεί τέτοιες καταστάσεις , αλλά μετά τους φταίει η ΝΔ που έτσι και αλλιώς εάν καθόταν να ασχοληθεί με το τι συμβαίνει στην Ηλιούπολη θα χρειάζονταν να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο για να γεφυρώσει "χάσματα" για τα οποία ευθύνονται όσοι θεωρούν λογικό να ψηφίζεις Μητσοτάκη για πρωθυπουργό και Χατζηδάκη ή Ψυρρόπουλο για δήμαρχο! 

Άρα ορθώς δεν ασχολείται ούτε με τις δημοτικές παρατάξεις ούτε με την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης η οποία φιλοξενεί ως μέλη της αρκετούς ακραίους , όπως σας έχουμε αποκαλύψει κατά καιρούς! 

Οι μόνοι που αντιδράσαμε ΔΗΜΟΣΙΑ στο πάνω από κόμματα και χρώματα στην τοπική αυτοδιοίκηση ήμασταν εμείς,  άρα μην κλαίγονται οι επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων εάν για τους περισσότερους η επιλογή στις δημοτικές εκλογές δεν γίνεται με κομματικά κριτήρια! 

Έτσι τους έμαθαν όσοι  ανέχτηκαν υμνητές της ΧΟΥΝΤΑΣ ως μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης! 

Αυτά και ευχόμαστε στον κ Φώτη  Βασιλάρα,  αλλά και σε ΟΛΟΥΣ  κεντροδεξιούς που συμμετείχαν σε κεντροαριστερά ψηφοδέλτια στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και κατάφεραν να γίνουν δημοτικοί σύμβουλοι , να θυμούνται στα δημοτικά συμβούλια  τις αρχές και τις αξίες του κόμματος που ψηφίζουν στις εθνικές εκλογές. 

Ο κος Βασιλάρας φυσικά και δεν ήταν μέσα στους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους κάτι που του ευχόμαστε να κάνει στις προσεχείς δημοτικές εκλογές , αφού το ενδιαφέρον του για την πόλη μας είναι δεδομένο και οι γνώσεις του εκτιμήθηκαν ακόμα και  από τον πρώην δήμαρχο και πολιτικό μας αντίπαλο κ. Γιώργο Χατζηδάκη. 

Κάτι ετοιμάζει η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης αλλά αυτά σε άλλη μας ανάρτηση! Άλλωστε φέτος λόγω του αιφνίδιου θανάτου της Αντιπροέδρου Βαγγελίας Καμπερίδου δεν κόψαμε ούτε πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα και ορθώς για εμάς. 

Καθώς πλησιάζουμε στις ευρωεκλογές κάποιες εκδηλώσεις θεωρούμε πως θα γίνουν και στην πόλη μας από την τοπική μας άλλωστε τέτοιες δράσεις έχουν ήδη αρχίσει σε διάφορους δήμους της χώρας μας αφού μετά το Πάσχα μπαίνουμε και επίσημα σε προεκλογική περίοδο! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: