ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο υφυπουργός Οικονομικών κος Χάρης Θεοχάρης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024

Ο υφυπουργός Οικονομικών κος Χάρης Θεοχάρης στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη"

 


Ο υφυπουργός Οικονομικών κος Χάρης Θεοχάρης παρέστη στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" όπως βλέπετε στην φωτογραφία. 

Αυτή η παρουσία ήταν για εμάς έκπληξη γιατί δεν πρόκειται για κάποια εκδήλωση του δήμου Ηλιούπολης αλλά για κοπή πίτας παράταξης που ο ιδρυτής της και πρώην δήμαρχος κος Βασίλης Βαλασόπουλος βρίσκεται όπως βλέπετε και στην φωτογραφία δίπλα σχεδόν στον υφυπουργό της κυβέρνησης Μητσοτάκη. 

Να θυμίσουμε για όσους το ξέχασαν πως πρώην συνεργάτης του κ. Θεοχάρη είχε γίνει έμμισθος σύμβουλος του πρώην ΠΑΣΟΚΟΣΥΡΙΖΑΙΟΥ δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη και σταματάμε εδώ γιατί ευρωεκλογές έρχονται και δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε πρόβλημα στην πρωτιά της ΝΔ  που για εμάς είναι επιβεβλημένη για να μην ανατραπούν ένα σωρό μεταρρυθμίσεις που άφησε ο πρωθυπουργός κος Κυριάκος Μητσοτάκης για την δεύτερη θητεία του ως πρωθυπουργός της πατρίδας μας. 

Αυτά και καλή συνέχεια σε όσους μένουν προσηλωμένοι και σταθεροί σε κόμματα και χρώματα! Εμείς είμαστε ιστολόγιο που απευθύνεται σε αυτούς και μάλλον έχουμε χάσει μη υιοθετώντας την επικρατούσα πλέον "λογική" πως στις τοπικές κοινωνίες δεν ψηφίζουμε με βάση τις κομματικές μας πεποιθήσεις. Κάποιοι αφελώς θεωρούν  μπορεί ένας κομμουνιστής ή "Σπαρτιάτης" να κάνει καλύτερα την δουλειά! 

Άλλωστε στις εκλογές του ΣΕΔΗ παρουσία κεντροδεξιάς συνδικαλιστικής παράταξης ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ επειδή τα τοπικά κεντροδεξιά στελέχη είχαν υιοθετήσει εδώ και χρόνια την "λογική" πάνω από κόμματα και χρώματα και για τον λόγο αυτό είχαμε μόνο μια κεντροδεξιά διοίκηση από το 1974 έως και σήμερα,  και εκεί θα μείνουμε όπως όλα δείχνουν! 

Αφελείς δεν είμαστε αυτό ας το έχουν καλά υπόψιν τους όσοι στα τέλη του έτους θα καταλάβουν πως η δική μας απήχηση σε κεντροδεξιό και δεξιό ακροατήριο θα τους δημιουργήσει θέμα! 

Ειπώθηκαν και άλλα πιο εντυπωσιακά σε μια εκδήλωση που δεν δώσαμε το παρών, ενώ το έδωσε ο υπουργός της κυβέρνησής μας  αλλά εμείς δεν πάμε για εύκολα κλικ , κάνουμε ρεπορτάζ και μπορούμε εύκολα να αποφύγουμε κακοτοπιές που θα οδηγούσαν σε μη επιθυμητό για εμάς αποτέλεσμα. 

Γιατί στις κάλπες του Ιουνίου κρίνεται η εκπροσώπηση της πατρίδας μας στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Ευρωκοινοβούλιο και εμείς δεν έχουμε καμία διάθεση να ρίξουμε νερό στον μύλο ΦΑΣΙΣΤΩΝ και "ψεκασμένων" !

Στην πόλη άλλωστε υπάρχουν άλλα ιστολόγια ή site που έχουν αναλάβει εργολαβικά να συντηρούν και προβάλλουν φωνές  ακραίων που βυσσοδομούν κατά της κυβέρνησης επειδή ο έκδηλος φασισμός τους δεν τους επιτρέπει να κατανοήσουν πως οι εποχές άλλαξαν και συνθήματα τύπου "Πατρίδα-Θρησκεία - Οικογένεια" δεν συνάδουν σε με ένα σύγχρονο δυτικό κράτος και παραπέμπουν σε ΜΕΣΑΙΩΝΑ! 

Η Εκκλησία δεν μπορεί να καθορίζει την στάση της Πολιτείας σε κοινωνικά θέματα δεν είμαστε Ορθοδοξοταλιμπάν έστω και εάν στα έδρανα της Βουλής υπάρχει μια ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ που επιθυμεί για να επιβιώσει πολιτικά να γυρίσει την χώρα μας πίσω! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: