ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Καλά κατάλαβε ο κος Διαμαντής κανέναν δεν συσπειρώνει το αποτέλεσμα απλώς μετατρέπει την αντιπολίτευση σε "ουρά" του Χατζηδάκη!

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024

Καλά κατάλαβε ο κος Διαμαντής κανέναν δεν συσπειρώνει το αποτέλεσμα απλώς μετατρέπει την αντιπολίτευση σε "ουρά" του Χατζηδάκη!

 


Από τις 10/2/2024 η απερχόμενη διοίκηση είχε καταστρώσει το σχέδιό της για να μην κατορθώσει η νυν δημοτική αρχή του 60% να εκλέξει Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης . Το σαθρό επιχείρημά τους πως ο Συμπαραστάτης πρέπει να είναι ανεξάρτητος θεωρεί μάλλον "εξαρτημένους" από τις παρατάξεις τους συνδημότες μας που έχουν αποδείξει πως αλλάζουν δημοτικές παρατάξεις σαν τα πουκάμισα αφού ατυχώς για εμάς έχει επικρατήσει στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης το "πάνω από κόμματα και χρώματα". 

Έτσι όποιος παρακολούθησε το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο είδε τους τρεις εκπροσώπους της κεντροδεξιάς σε αυτό να μην ενοχλούνται με την ακραία ρητορική της επικεφαλής ισχνής μερίδας συμπολιτών μας  που απαιτούσε να αναρτηθεί εκ νέου  το πανό "υπέρ" της Παλαιστίνης (τα εισαγωγικά γιατί με τέτοιες ενέργειες δεν βοηθάει κανείς τον Παλαιστινιακό λαό) και να διαβαστεί ένα ψήφισμα που θα μπορούσε να το είχε γράψει ο Ηλίας Κασιδιάρης αφού το ίδιο μισεί και το κράτος του Ισραήλ αλλά και το ΝΑΤΟ! Η έκφραση Σιωνιστικό Ισραήλ αναμοχλεύει και φέρνει στην επιφάνεια την Ναζιστική προπαγάνδα που οδήγησε στο Ολοκαύτωμα αλλά 35 δημοτικοί σύμβουλοι μάλλον δεν το αντελήφθησαν! Όπως δεν έχουν αντιληφθεί πως η συντριπτική πλειοψηφία των συνδημοτών μας δεν θέλει το συγκεκριμένο πανό κρεμασμένο στο κτίριο του δημαρχείου! 

Παρακολουθούμε συστηματικά από το 2013 τα περισσότερα δημοτικά συμβούλια και έχουμε αναδείξει πολλές φορές μέσα από εδώ τον παραλογισμό επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων που ανήκουν στο κόμμα της ΝΔ να μην υποστηρίζουν ΚΑΜΙΑ από τις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης του κόμματός τους και τις περισσότερες φορές να στηρίζουν ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ! 

Από την εποχή ακόμα του χουντικού Κωνσταντίνου Δελλαπόρτα η ΔΕΞΙΑ της πόλης υιοθετεί πλήρως της ατζέντα της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ σε θέματα όπως το ΚΥΤ Υμηττού, και κυρίως αυτό της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. 

Οι "αγώνες" ιδεοληπτικών τυγχάνουν προβολής χωρίς κριτική σκέψη από τα τοπικά ΜΜΕ και έτσι φτάσαμε στο σήμερα όπου η πόλη μας παραμένει ο παρίας των Νοτίων Προαστίων επειδή οι πολλοί δεν θέλουν να δουν πως για δεκαετίες τους παραμύθιασαν με ένα σωρό ανέφικτα πράγματα για να χτίσουν κάποιοι πολιτικές καριέρες. 

Έτσι ο συνδημότης μας σωστά αναρωτιέται για το ποια αντιπολίτευση συσπειρώνει η προχθεσινή "επιτυχία" να μην εκλεγεί τελικά Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης στο δήμο μας και αρχίζει φανταζόμαστε να αντιλαμβάνεται πως οι παρατάξεις της πόλης μας ουδεμία ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ έχουν και αυτό ευνοεί την ΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης σε όλες της τις εκφάνσεις! 

Από την κομμουνιστική που κατόρθωσε να αποσπάσει ένα 12% στις τελευταίες κάλπες έως τους περισσότερο διαλλακτικούς του ΠΑ.ΣΟ.Κ που όταν κατάλαβαν πως δεν μπορούν να μας βγάλουν από την Ε.Ε και το ΝΑΤΟ χρεοκόπησαν την Ελλάδα μη αξιοποιώντας τα αμέτρητα χρήματα που έχουν δοθεί στην πατρίδα μας από τους συμμάχους μας. 

Στο δημοτικό συμβούλιο ο κάθε "πικραμένος" φέρνει ψήφισμα ακόμα και για την μη ίδρυση ιδιωτικών μη κερδοσκοπικών πανεπιστημίων με τις παρατάξεις που θα έπρεπε να εκπροσωπούν την κοινή λογική να μην αντιδρούν για το "χάσιμο χρόνου" για κάτι που είναι αναγκαίο να συμβεί. 

Και βέβαια στο μόνο που συμφωνούμε με το ρεπορτάζ του ilioupolinews.gr είναι αυτό περί κεντροδεξιάς "απόχρωσης" γιατί εμείς δεν ξεχνάμε πως η παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είχε στείλει με τις ψήφους της στην ΠΕΔΑ παλιότερα εκπρόσωπο της Λαϊκής Συσπείρωσης άρα ας σταματήσουν να παραπονιούνται πως η ΝΔ θα μπορούσε να πείσει τους ψηφοφόρους της πως αυτοί είναι ΔΕΞΙΟΙ και πρέπει να υπερψηφιστούν στις δημοτικές κάλπες και οι άλλοι ιδεολογικοί μας αντίπαλοι. 

Στο θέμα του πανό για την Παλαιστίνη έπρεπε να είχαν βγάλει ανακοινώσεις και οι δύο κεντροδεξιές παρατάξεις αλλά και η παράταξη του κ. Ψυρρόπουλου ΚΑΤΑ όταν ανέβηκε! 

Όμως και μόνο το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο νυν δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος είχε το ΘΑΡΡΟΣ να το κατεβάσει του πιστώνεται από το 37% των κεντροδεξιών της πόλης μας στα ΘΕΤΙΚΑ του όπως του αναγνωρίζεται πως κατόρθωσε και έβγαλε και κεντροδεξιούς δημοτικούς συμβούλους σε μια κατά εξοχήν κεντροαριστερή παράταξη ενώ στις άλλες τους "έθαψαν"!

Είχαμε επισημάνει νωρίς στους κεντροδεξιούς υποψηφίους που ακολούθησαν την απερχόμενη διοίκηση πως θα "θαφτούν" , είχαμε καταδείξει και σε όσους πήγαν σε νεοφώτιστη παράταξη πως και εκεί θα επικρατήσει το ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ και εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παραπάνω πλέον από το να επικροτούμε ΔΕΞΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ και να καυτηριάζουμε συμπεριφορές που οδηγούν την πλειοψηφία των κεντροδεξιών της πόλης μας να πηγαίνει κάθε φορά και να στηρίζει κάποιον που έως πριν μερικά χρόνια δεν κατανοούσε τις μεγάλες επιλογές που έχει κάνει το κόμμα της ΝΔ για την πατρίδα μας. 

Ο συνδημότης μας κος Διαμαντής τον οποίο παρακολουθούμε διαδικτυακά από την προεκλογική περίοδο έχει μια σειρά θετικών προτάσεων και ασκεί τεκμηριωμένη κριτική σε μια σειρά προβλημάτων της πόλης. 

Ας θυμηθούμε π.χ τα πανηγύρια για τα ηλεκτροκίνητα ποδήλατα και τους σταθμούς σε μια πόλη που δεν έχει και δεν θα αποκτήσει ποδηλατόδρουμους , την καλοπροαίρετη κριτική στην Green Team του κ. Κόκλα που δεν "έφτανε" και την εν γένει παρουσία του με προτάσεις που στεναχωρούν ΜΟΝΟ όσους δεν θέλουν ΛΥΣΕΙΣ αλλά διαιώνιση  προβλημάτων. 

Για εμάς είναι ξεκάθαρο πως για να λυθούν τα προβλήματα της πόλης μας χρειάζεται διοίκηση με συγκεκριμένο χρώμα αλλά και κόμμα. Το να θεωρούμε πως μαζεύοντας μέσα σε ένα "μαντρί λύκους και πρόβατα" και να θεωρούμε πως θα συνυπάρξουν είναι μια ΟΥΤΟΠΙΑ. 

Οι "βοσκοί" της κεντροδεξιάς της πόλης μας διαχρονικά επιλέγουν να τσακώνονται μεταξύ τους για το ποιος είναι ο καλύτερος καθοδηγητής και τα ψηφοδέλτια που κατεβάζουν είναι απόρροια της δικής τους "απερισκεψίας" να έχουν καλό λόγο μόνο για τους πολιτικούς μας αντιπάλους αλλά ποτέ για τα δικά μας παιδιά. 

Έτσι και όσο εξακολουθούν οι πολλοί να μην ξεχωρίζουν το ποιος είναι πιο "ψεκασμένος" σε αυτή την πόλη ο ΔΕΞΙΟΣ ή ο ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ θα ευνοούνται οι κάθε λογής Ψυρρόπουλοι που θα ακροβατούν ανάμεσα στις σωστές επιλογές που κατανοούν πως πρέπει να κάνουν και στιςΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ που θα κάνουν για να μην στεναχωρήσουν μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ που έχει ΑΠΟΛΥΤΗ αποδοχή από όσους έχουν θεσμικό ρόλο στο χώρο της κεντροδεξιάς σε αυτή την πόλη! 

Η τελευταία δική μας προσπάθεια θα είναι να επιτύχουμε να εκλέξουμε πρόεδρο της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και εάν και εκεί δεν τα καταφέρουμε μην μας έχετε για τόσο αφελείς πως θα συνεχίσουμε να χάνουμε τον χρόνο μας για χαμένες μάχες με "μισθοφόρους" που άνετα αλλάζουν στρατόπεδα και "στρατηγούς" που τσακώνονται μεταξύ τους. 

Η πόλη πρέπει και ΘΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ με οιαδήποτε διοίκηση απλώς εμείς εδώ θα καθυστερήσουμε να δούμε πως μια σειρά "δημόσιων" κτημάτων έχουν ήδη καταλήξει με δικαστικές αποφάσεις σε ιδιώτες και πως το ΚΥΤ θα παραμείνει στον Υμηττό και θα αναβαθμιστεί γιατί είναι αναγκαίο! 

Δεν είχαμε και δεν θα το κάνουμε να σχολιάσουμε και την υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης γιατί εκεί θα φανεί η παντελής έλλειψη συνοχής στις κεντροδεξιές παρατάξεις όπου στην κυριολεξία κάθε στέλεχος κάνει ό,τι του κατέβει εκθέτοντας τελικά τον επικεφαλής που τον εμπιστεύθηκε. 

Ο κος Χατζηδάκης μπορεί να πανηγυρίζει που δεν βγήκε Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης οι υπόλοιποι απλώς τον ενισχύουν διαλύοντας τις παρατάξεις τους! 

ΥΓ: Μπαίνοντας μόνο στο προφίλ στο facebook του κ. Διαμαντή και του "κεντροδεξιάς" απόχρωσης αντιλαμβάνεσαι πως ο πρώτος δηλαδή ο κος Διαμαντής δεν κρύβει τις πεποιθήσεις του και αυτό μάλλον πλήρωσε σε μια πόλη που βασικό για να προχωρήσεις είναι να τα έχεις καλά με την ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: