ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης (22/2/2024) με ένα από τα θέματα του να αφορά στην εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο μας!

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Δημοτικό Συμβούλιο Ηλιούπολης (22/2/2024) με ένα από τα θέματα του να αφορά στην εκλογή Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο μας!


Σε εξέλιξη βρίσκεται το δημοτικό συμβούλιο Ηλιούπολης και όσον αφορά τον Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης έχουμε ακόμα μία υποψηφιότητα πέραν των τριών που γνωρίζατε έως χθες. 

Πριν λίγη ώρα συναντήσαμε στο δημοτικό συμβούλιο τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο κ. Άγγελο Κάνδηλα και μας είπε πως θα είναι και ο ίδιος υποψήφιος για Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης!




Για την υποψηφιότητα του κ. Δημήτρη Ταμβάκου τα γράψαμε και στις σημερινές "ειδήσεις σε ένα λεπτό"  άρα σας βάζουμε μερικές σημερινές φωτογραφίες και θεωρούμε πως θα επανέλθουμε για το θέμα της καθαριότητας αλλά και για το θέμα του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης που κάποιοι αφελείς θεωρούν λογικό πως πρέπει η παρούσα διοίκηση με 21 δημοτικούς συμβούλους και 60% στις πρόσφατες εκλογές,  να βγάλει Συμπαραστάτη από παράταξη του 6% του 10% ή ακόμα και 23%! 










Ενδιαφέρουσες ερωτήσεις από τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης με κάποιες όμως να εμμένουν σε λαϊκισμούς που έτσι και αλλιώς είναι αρεστές σε σημαντικό κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας και αυτό είναι πρόβλημα για εμάς που θεωρούμε πως η πόλη μας δεν μπορεί να ζει με ΜΥΘΟΥΣ! 


Για τους "χιλιοτρυπημένους" δρόμους από τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που βάζουν οπτικές ίνες και την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί , ρώτησε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κος Παναγιώτης Καρανδρέας,  θέμα που απασχολεί πολλούς συνδημότες μας. 

Οι απαντήσεις των αρμόδιων Αντιδημάρχων κρίνονται από τους λίγους που και σήμερα παρακολουθούν το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. 





Καλή και η ερώτηση του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή για τα χρήματα που πληρώνουν γονείς παιδιών ΑμεΑ στο Κινητικό Εργαστήριο , και βέβαια και για εμάς οι ΤΖΑΜΠΑ παραχωρήσεις του ΠΑΟΔΗΛ σε ιδιωτικά σωματεία είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ!  Στο πόσα χρήματα δίνει ετησίως το Κινητικό Εργαστήριο (Μη κερδοσκοπική Επιχείρηση) στο δήμο μας για να κάνει χρήση του δημοτικού κολυμβητηρίου απάντηση δεν έδωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος και ελπίζουμε να έχουμε μία συνολική εικόνα για τα "ψίχουλα" που δίνουν ιδιωτικά σωματεία που την βγάζουν τζάμπα ή με ευτελή τιμήματα πουλώντας "αλληλεγγύη" και τάχα φιλανθρωπία. Για εμάς η παραχώρηση αθλητικών χώρων σε ιδιωτικά σωματεία δεν πρέπει να γίνεται με μηνιαίο τίμημα λιγότερο από 2000 ευρώ τον μήνα την στιγμή που τόσα χρήματα δεν δίνουν κάποια όλο τον ΧΡΟΝΟ! 




Δεν θεωρούμε βέβαια πως η παρούσα διοίκηση έχει την διάθεση να βάλει τάξη αφού 9 χρόνια που ήταν και πάλι στη διοίκηση του δήμου μας ΦΕΡΕΙ ακέραια την ΕΥΘΥΝΗ για κάποιες από αυτές! 

Το κτήμα Μαμάη είναι ιδιωτικός χώρος με απόφαση του Αρείου Πάγου σύμφωνα με την ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ κάποιοι εξακολουθούν και πιπιλίζουν το παραμύθι της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ αρνούμενοι να κατανοήσουν πως όσα τελικά κατέληξαν στην ΕΤΑΔ είναι απόρροια μιας Δικαστικής Απόφασης που βγήκε υπό την πίεση συγκεκριμένης πολιτικής ηγεσίας. Το πάλαι ποτέ κραταιό ΠΑ.ΣΟ.Κ που έκλεβε περιουσίες ιδιωτών είναι πλέον στο χρονοντούλαπο και η ΔΕΞΙΑ στην Εξουσία! Ελπίζουμε ο κος Αραμπατζής να επανέλθει σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο και η διοίκηση να κλείσει οριστικά "μαγαζάκια" που έτσι και αλλιώς ελάχιστα προσφέρουν στον αθλητισμό και τον πολιτισμό της πόλης μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: