ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου το 2016 προσλήφθηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης στον δήμο Ηλιούπολης ως μόνιμος υπάλληλος καθαριότητας!

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2024

Επί δημαρχίας Βασίλη Βαλασόπουλου το 2016 προσλήφθηκε ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης στον δήμο Ηλιούπολης ως μόνιμος υπάλληλος καθαριότητας!


Ποιοι διευκόλυναν την μετάταξή του από τον δήμο μας , στο δήμο Ερέτριας για λόγους υγείας; 

Δυστυχώς μια σειρά ενεργειών που δεν έγιναν από τον δήμο Ηλιούπολης οδήγησαν στα σημερινά γεγονότα,  που ευτυχώς διαδραματίζονται στα φώτα της δημοσιότητας , και με μαθηματική ακρίβεια θα οδηγήσουν εκτός εργασίας έναν ακόμα υπάλληλο της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας! Λιγότεροι υπάλληλοι στην τοπική αυτοδιοίκηση λιγότεροι φόροι για όλες και όλους εμάς , που "δεν πέφτουμε από τα σύννεφα"  όταν ακούμε πως "εργάζονται" οι δημοτικοί υπάλληλοι και εν γένει η πλειοψηφία των δημοσίων υπαλλήλων στην πατρίδα μας. Βοηθούσε και εθελοντικά ο Μανώλης αλλά εντάξει για τους "εθελοντές" τα έχουμε γράψει πολλάκις φορές αυτό που μας παραξενεύει είναι πως τόσοι πολλοί που τον γνώριζαν όταν είδαν τα πρώτα ρεπορτάζ δεν αναγνώρισαν τον "κολλητό" τους! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: