ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εάν τα στοιχεία είναι ακριβή δεν αναμένουμε να έχουμε καθαρή πόλη για τα επόμενα πολλά χρόνια ενώ για τον αριθμό των εργαζομένων δεν ακούσαμε ΤΙΠΟΤΑ!

Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024

Εάν τα στοιχεία είναι ακριβή δεν αναμένουμε να έχουμε καθαρή πόλη για τα επόμενα πολλά χρόνια ενώ για τον αριθμό των εργαζομένων δεν ακούσαμε ΤΙΠΟΤΑ!


Η ΣΟΒΙΕΤΙΑ καταστρέφει τα οχήματα που χρυσοπληρώσαμε!  Δεν θεωρούμε λογικό να συνεχίσει να πετάει τα χρήματα μας και η νυν διοίκηση για να αγοράσει οχήματα για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ τα οποία με μαθηματική ακρίβεια,  θα καταλήξουν παλιοσίδερα σε λιγότερο από πέντε χρόνια! Δεν έχουμε την ίδια άποψη με τους κρατιστές της αντιπολίτευσης ενώ και σήμερα μέσα στο δημοτικό συμβούλιο είδαμε ποιοι θεωρούν πως θα αποκομίσουν πολιτικά οφέλη διατηρώντας μια δομή που δεν μπορεί να σωθεί παραμένοντας υπό κρατικό- δημοτικό έλεγχο.

Αναλυτική λοιπόν  η ενημέρωση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας , Ποιότητας Ζωής & Διαχείρισης Απορριμμάτων κ. Νίκου Καραβαγγέλη  περιγράφει μια ΤΡΑΓΙΚΗ εικόνα σε ελλείψεις ακόμα και οχημάτων παρόλο που στο γκαράζ του δήμου μας βρίσκονται ακινητοποιημένα οχήματα τα οποία χρυσοπληρώσαμε. Βέβαια για τον αριθμό των εργαζομένων στο τομέα της καθαριότητας δεν ακούσαμε αριθμούς κάτι που μας βάζει σε σκέψεις. Οι "καλοί" υπάλληλοι και η έλλειψη οχημάτων δεν είναι για εμάς καλό αφήγημα ιδίως εάν έχεις έρθει σε θέση ευθύνης φωνασκώντας για ΒΡΩΜΙΚΗ πόλη.  Γιατί κύριοι υπεύθυνοι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ,  είναι οι 300 εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας και το συνδικαλιστικό τους όργανο που εκβιάζει διοικήσεις που δεν έχουν την ΤΟΛΜΗ να προχωρήσουν σε ιδιωτικοποίηση για να βελτιώσουν την εικόνα της πόλης σε αυτό τον τομέα. 

Δεν μπορεί ουδείς να βάλει ΤΑΞΗ σε αυτό το ΧΑΛΙ,  παρά μόνο ένας ιδιώτης! 

Η αντιπολίτευση χωρίς προτάσεις  στο θέμα αυτό μέσα στο δημοτικό συμβούλιο , για τις ελλείψεις σε οχήματα ,  όλοι μαζί  ζητάνε προσλήψεις ΜΟΝΙΜΟΥ προσωπικού και αγορά νέων οχημάτων χωρίς να προτείνουν τρόπους χρηματοδότησης. Είναι οξύμωρο να ακούς μέσα στο δημοτικό συμβούλιο τον εκπρόσωπο του ΚΚΕ να μιλάει για την ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ και να μην τον ξεχωρίζεις σε επιχειρηματολογία από τον Ηλία Κασιδιάρη! Είναι όμως μια πραγματικότητα που την ζούμε,  αφού ως σύνθημα το  μπλόκο στο  "ξεπούλημα" της καθαριότητας πουλάει σε "ψεκασμένους" και των δύο άκρων! 

Πάντως εμάς μας εκπλήσσει το γεγονός πως οι δημοτικοί σύμβουλοι τάχα κεντροδεξιών παρατάξεων , αντί να προτείνουν λύσεις υπερθεμάτιζαν υπέρ  της "ανάγκης"
να διατηρηθεί ο δημόσιος - δημοτικός χαρακτήρας της δομής! 

Πολύ καλός ο δημοτικός σύμβουλος  κος Σταύρος Γεωργάκης,  αλλά πάει ως Γενικός Γραμματέας του δήμου Κέρκυρας , επομένως ακόμα μια φωνή λογικής θα χαθεί , και θα παραμείνουμε με τους ιδεοληπτικούς! 

Τέσσερα χρόνια ακινητοποιημένο όχημα καθαριότητας  και το πληρώναμε με  leasing , ανέφερε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος και αναρωτιόμαστε γιατί δεν οδηγεί ενώπιων της Ελληνικής Δικαιοσύνης όσους έκαναν κακοδιαχείριση;   "Παραλάβαμε χάος στην υπηρεσία καθαριότητας , την είχατε θέσει εκτός υπηρεσίας!" συμπλήρωσε ο δήμαρχος της πόλης μας. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: