ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άλλη μια σπασμένη πινακίδα που θα κληθούμε να πληρώσουμε την αντικατάστασή της

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2024

Άλλη μια σπασμένη πινακίδα που θα κληθούμε να πληρώσουμε την αντικατάστασή της

 


Κάποιοι εξακολουθούν και δεν σέβονται τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων και ξεσπούν στις πινακίδες που είχε τοποθετήσει ο δήμος μας. 

Στην Λεωφόρο Ειρήνης πινακίδα για την πλατεία Φλέμινγκ καταστράφηκε και πρόχειρα για να μην χαθεί κάποιοι την τοποθέτησαν έξω από το Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης μας . 



Τώρα ποιος έβαλε στο "σημάδι" την πινακίδα δεν θα το ανακαλύψει και κανείς αφού στο σημείο δεν εντοπίσαμε κάμερες ιδιωτικών κατοικιών που να καλύπτουν το σημείο και ο δήμος μας δεν έχει προχωρήσει σε τοποθέτηση καμερών διαχείρισης κίνησης που θα τον βοηθούσαν εκτός από τις παραβατικές συμπεριφορές να προσφέρει και πολύτιμες υπηρεσίες στην διαχείριση του κυκλοφοριακού που είναι ένα πρόβλημα που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια την πόλη μας. 



Το κόστος τοποθέτησης δεν είναι μικρό ( το είχαμε ψάξει) ιδίως όταν το υλικό από τις κάμερες αυτές καταλήγει σε ένα κέντρο διαχείρισης που θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το δημαρχείο της πόλης μας ή τα γραφεία της Δημοτικής Αστυνομίας. 

Είχαμε κάνει θέμα για αυτά επί προηγούμενης διοίκησης ας το δει η καινούργια που δείχνει πως επιχειρεί έναν εξορθολογισμό των εξόδων σε αντίθεση με τους προηγούμενους! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: