ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....


  • Τραγική η εικόνα του χθεσινού δημοτικού συμβουλίου με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να ανέχονται και να επικροτούν τις απεγνωσμένες ενέργειες ενός συνδικαλιστικού σωματείου να θέλει να ασκήσει με πανό "υπέρ" των Παλαιστινίων εξωτερική πολιτική , και τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο να υπερασπίζεται τα αυτονόητα! Με τόσους "κρυπτοχριστιανούς" που πέρασαν από το ΣΕΔΗ φοβόμαστε πως το επόμενο πανό που θα θέλουν να ανεβάσουν στο δημαρχείο μας θα είναι "Λευτεριά στον πολιτικό κρατούμενο Λιάκο" αφού τα δύο άκρα είναι ΕΝΑ και δεν έχουν αντιληφθεί πως μαζί με τους κομμουνιστές , τους φασίστες της Χαμάς υπερασπίζονται με τις ίδιες θεωρίες ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ( π.χ χθες ακούστηκε  μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για Σιωνιστικό Ισραήλ! κάτι  που είχαμε να το ακούσουμε από τις συγκεντρώσεις των Χρυσαυγιτών έξω από την Πρεσβεία του Ισραήλ  στο Ψυχικό τις "καλές" εποχές των δήθεν αγανακτισμένων) ιδεοληπτικούς. Μάλιστα μας κάνει εντύπωση πως το λαλίστατο για την Παλαιστίνη ΣΕΔΗ δεν αντιλήφθηκε τον "κρυπτοχριστιανό" στις τάξεις του,  εάν και όταν με στοιχεία τους παρουσιάσαμε άλλον εργαζόμενό τους ΦΑΣΙΣΤΑ απλώς  ΣΙΩΠΗΣΑΝ! Την ίδια στάση ας κρατήσουν και ΤΩΡΑ αφού με την παρούσα διοίκηση που δεν είναι διατεθειμένη να αποτύχει αφήνοντας την πόλη να ζέχνει όπως την είχαν καταντήσει , θα πρέπει να ανταποκρίνονται στις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους για να συνεχίσουν να αμείβονται για αυτές! 

  • Πριν μερικούς μήνες όλοι AYTOI ( "Φωτεινή πόλη" , "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστα" ) μιλούσαν για ΑΝΙΚΑΝΗ διοίκηση και έριχναν μάλιστα και σκιές πάνω της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ με αφορμή την αλλαγή οδοφωτισμού μέσα στα δημοτικά συμβούλια! Χθες είδαμε τις παρατάξεις "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" , "Φωτεινή πόλη" και "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να βρίσκουν ΙΔΑΝΙΚΟ για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης τον πρώην δημοτικό σύμβουλο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Ταμβάκο! Αυτοί που ομιλούσαν για ανίερες συμμαχίες του επικεφαλής του ΕΝΑΚ που δεν πήρε καμία ΕΜΜΙΣΘΗ θέση στη νέα διοίκηση εάν και η παράταξή του πρόσφερε τα ΜΕΓΙΣΤΑ στη ΝΙΚΗ Ψυρρόπουλου ,.ήρθαν χθες στο δημοτικό συμβούλιο να συνεργαστούν με όσους τάχα θα πήγαιναν στον εισαγγελέα για το θέμα του οδοφωτισμού την απερχόμενη διοίκηση ανακαλύπτοντας "σκάνδαλο" που καρπώθηκε τελικά η παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" όπως φάνηκε στις δημοτικές κάλπες! Με τέτοια αντιπολίτευση και με ΔΕΔΟΜΕΝΟ  το ΛΕΥΚΟ του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή στην εν λόγω ψηφοφορία μπορεί να πέτυχαν να ΜΗΝ εκλεγεί Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης αλλά απογοήτευσαν και πάλι κεντροδεξιούς στέλνοντάς τους στην "αγκαλιά" του Στάθη Ψυρρόπουλου. Γιατί ουδείς κεντροδεξιός έχει την "λογική" να εκλέξει η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης , όπως και ουδείς ΔΕΞΙΟΣ ένιωσε ωραία όταν ο κος Αραμπατζής με τις ψήφους των Πασόκων του Βαλασόπουλου υπηρέτησε αυτόν τον θεσμό. Η έξυπνη κίνηση τότε του κ. Αραμπατζή.  αλλά και η στελέχωση εκ των υστέρων της παράταξής του με άτομα ΟΦΑ δεν τον οδήγησε παρά την εργατικότητά του στο να πετύχει να φτιάξει μια παράταξη που θα έπαιρνε από παντού ψήφους , και χάνοντας χιλιάδες δεξιούς στις κάλπες του 2023 πήγε από το 10% στο 6% ενώ εάν διατηρούσε το ΔΕΞΙΟ στίγμα του , δεν θα έχανε ούτε ΜΙΑ ψήφο ή όσες έχανε θα τις αντικαθιστούσε με τις πολλές ΔΕΞΙΕΣ που "κυκλοφορούν" στην πόλη! Η πόλη , η χώρα αλλά και όλος ο δυτικός κόσμος πορεύεται προς τα ΔΕΞΙΑ κάτι που θα επιβεβαιωθεί και στις προσεχείς ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ , όσο εδώ κάποιοι ιδεοληπτικοί ανέχονται τα πανό του ΣΕΔΗ! Απαντήστε λοιπόν στον Αραμπατζή "δεξιούληδες" της ΣΥΜΦΟΡΑΣ για τις ΤΖΑΜΠΑ ή με ευτελή τιμήματα  παραχωρήσεις δημοτικών χώρων σε ιδιώτες που με το πρόσχημα της "φιλανθρωπίας" βγάζουν μεροκάματα , και αφήστε τις αοριστίες πως δίνουμε παραπάνω από άλλους! Εάν οι άλλοι δεν δίνουν ούτε ένα ευρώ και εσείς δίνετε 5,  δεν σας κάνει λιγότερο ΣΟΒΙΕΤΙΑ.  Δεν είναι δυνατόν ο δήμος να συντηρεί "μαγαζάκια" και ελπίζουμε η νέα  διοίκηση να κάνει σωστή διαχείριση των δημοτικών χώρων κάτι που θα κρίνει και την επιτυχία της ή αποτυχία της ,  στις επόμενες δημοτικές εκλογές. Δηλαδή εάν ο κος Ψυρρόπουλος φτιάξει αποδυτήρια για το Χαλικάκι εκεί που τώρα υπάρχει ένα ακόμα "παραχωρημένο" ( τα εισαγωγικά γιατί στην ουσία κατάληψη είναι! )κτίριο σε σωματείο που ασκεί κομμουνιστική προπαγάνδα,  θεωρείτε πως εμείς δεν θα βγούμε ΔΗΜΟΣΙΑ να τον στηρίξουμε,  για κάτι που δεν έκανε ούτε ο μοναδικός κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας; 

  • "Η πολιτική είναι η τέχνη του εφικτού"  είναι η δική μας απάντηση σε όσους θεωρούν πως εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να ανεχόμαστε κεντροδεξιούς δημοτικούς συμβούλους που μέσα στα δημοτικά συμβούλια δεν μπορείς να τους ΞΕΧΩΡΙΣΕΙΣ από αυτούς της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης! 

  • Ας σας βάλουμε και μερικές φωτογραφίες από το χθεσινό φωτορεπορτάζ μας στο δημοτικό συμβούλιο , για όσους μένετε στις φωτογραφίες και χάνετε την ουσία! Και επειδή ακολουθούν πολλά φωτορεπορτάζ του κ. Πάσχου σήμερα να προτιμήσουμε τις δικές του χθεσινές φωτογραφίες με δύο εκ των υποψηφίων για την θέση του Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης στον δήμο μας! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: