ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Την κοινή λογική εκπροσωπεί ο δήμαρχος Ηλιούπολης στο θέμα με το πανό του ΣΕΔΗ αλλά προφανέστατα οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης εξακολουθούν και βλέπουν γενοκτονίες

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Την κοινή λογική εκπροσωπεί ο δήμαρχος Ηλιούπολης στο θέμα με το πανό του ΣΕΔΗ αλλά προφανέστατα οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης εξακολουθούν και βλέπουν γενοκτονίες


"Το δημαρχείο της Ηλιούπολης δεν ανήκει σε κανένα σωματείο" δήλωσε ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος  εμμένοντας και ορθώς και για εμάς , πως δεν μπορεί να ασκείται εξωτερική πολιτική από ιδεοληπτικούς που ασκούν φασιστική προπαγάνδα! Η συζήτηση πάλι για το πανό που ανάρτησε το ΣΕΔΗ και μέσω του οποίου θεωρεί πως βοηθάει στη λύση του Παλαιστινιακού ενώ στην ουσία οδηγεί όλο και περισσότερους στο πλευρό του Ισραήλ! 

Ποιο είναι το Σιωνιστικό Ισραήλ μας έχουν εξηγήσει οι "Κασιδιάρηδες" δεν χρειάζονταν να ακούσουμε τα ίδια από τάχα αριστερούς που "τιμούν"  το "Ολοκαύτωμα" , ενώ έχουν την ίδια ακριβώς επιχειρηματολογία με τους Ναζί ! 

Ποια είναι η γενοκτονία που συντελείται; Όλος ο δυτικός κόσμος στέκεται στο πλευρό ενός κράτους που δέχθηκε τρομοκρατική επίθεση,  και χωρίς να επικροτούμε τις βιαιότητες από όποιον και εάν γίνονται δεν μπορούμε να ακούμε μέσα στα δημοτικά μας συμβούλια να ασκούν προπαγάνδα όσοι δεν εκπροσωπούν παρά μια ισχνή μειοψηφία. 

Δημοκρατία προφανώς και δεν είναι να παίρνουμε την πλευρά των τρομοκρατών της Χαμάς , και βέβαια δεν μπορεί να χάνεται χρόνος στο δημοτικό συμβούλιο για ένα θέμα για το οποίο εμμένουν όσοι δεν κατανοούν πως το κράτος της Παλαιστίνης που υπερασπίζονται είναι ένα απολυταρχικό κράτος. 

Μπράβο στον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλο για την στάση του , και απορούμε με τάχα δημοκρατικές παρατάξεις της αντιπολίτευσης που θέλουν να δουν και το ψήφισμα ! 

Δεν κατάλαβαν τι ακριβώς πρεσβεύει η εκπρόσωπος της συλλογικότητας  που πήρε τον λόγο; Είναι αφελείς ή άτολμοι να τα βάλουν με όσους θεωρούν λογικό να μετατρέπεται το δημαρχείο της πόλης μας ΣΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ! 

Φάλτσο από τις παρατάξεις "Φωτεινή πόλη" , "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" , "Η πόλη που θέλω" "Λαϊκή Συσπείρωση" , "ΗΛΙΟΥ- πόλις - Ανθρώπινη πόλη"  και "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" σε μια ψηφοφορία από την οποία κρατάμε την διαφοροποίηση του κ. Σταύρου Γεωργάκη που απείχε στο ερώτημα εάν πρέπει  να τεθεί σήμερα προς ψήφιση ένα κατάπτυστο ψήφισμα ιδεοληπτικών. 

Το θέμα με το πανό όσο απασχολεί τα δημοτικά συμβούλια τόσες περισσότερες ψήφους στέλνει στην παράταξη του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου που χωρίς την στήριξη της αντιπολίτευσης τόλμησε και το κατέβασε. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: