ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  • Δημοτικό Συμβούλιο σήμερα στις 5 το απόγευμα με κύριο θέμα την εκλογή ή μη Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης με υποψηφιότητες που δεν έχουν καμία ελπίδα εκλογής,  και την μόνη που έχοντας συγκεντρώσει  22 ψήφους από τους 35 δημοτικούς συμβούλους και φαίνεται να της "λείπει" ΜΙΑ! Και μιλάμε βέβαια για αυτή του συνταξιούχου εκπαιδευτικού κ. Δημήτρη Πανταζόπουλου. Από τις δημοτικές παρατάξεις ΜΟΝΟ δύο έχουν πρόταση για τον θεσμό αυτό με τις υπόλοιπες να μην κατεβάζουν δική τους πρόταση! Και δεν κατεβάζουν γιατί γνωρίζουν πως με 21 δημοτικούς συμβούλους και με 60% στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές μόνο η παράταξη του νυν δημάρχου "Πρώτα η Ηλιούπολη" έχει δυνατότητα να εκλέξει Συμπαραστάτη. Όσοι θεωρούν επιτυχία να μην εκλεγεί και πάλι Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης για την πόλη μας ας γνωρίζουν πως στις κάλπες του 2028 θα έχουν θέμα! 

  • Σήμερα που θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο και  το θέμα της καθαριότητας καλό θα ήταν να πληροφορηθούμε πόσους "κρυπτοχριστιανούς" ακόμα απασχολεί μια υπηρεσία που προβληματίζει τις εκάστοτε διοικήσεις του δήμου μας και δημιουργεί αρνητικές εικόνες που όλες και όλοι βλέπουμε. Τώρα που η εικόνα στον τομέα αυτόν έχει βελτιωθεί αισθητά καλό θα ήταν να κατανοήσουν και οι εργαζόμενοι πως η ΑΝΟΧΗ των δημοτών μας έχει εξαντληθεί δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να υπηρετούμε αποτυχημένες συνταγές κρατισμού κάτι πρέπει να αλλάξει. Με δεδομένο πως και αυτή η διοίκηση ΔΕΝ ΥΙΟΘΕΤΕΙ την δική μας πρόταση για ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ της δομής που θα ήταν μια ρηξικέλευθή ΛΥΣΗ αναμένουμε από όσους εμμένουν "θαύματα" υιοθετώντας την αποτυχημένη συνταγή κρατισμού να δαπανήσουν ακόμα περισσότερα από τα 10.000.000 ευρώ τον χρόνο που έως και σήμερα μας στοιχίζει η εν λόγω δομή για να δούμε ΚΑΘΑΡΗ πόλη. Στις 28 του μήνα υπάρχει ΑΠΕΡΓΙΑ των δημοσίων υπαλλήλων και φυσικά η πόλη εκείνη την ημέρα μην αναμένετε να δείτε απορριμματοφόρα στους δρόμους προέχει η "επανάσταση" των πλέον ωφελημένων εργαζομένων δηλαδή των δημοσίων υπαλλήλων ! Εάν η δομή είχε δοθεί σε ιδιώτη δεν θα είχαμε κανένα πρόβλημα αλλά αναμένουμε αυτό να συμβεί στην επόμενη χρεοκοπία της χώρας αφού οι πολιτικοί νάνοι της τοπικής αυτοδιοίκησης ούτε τα σκουπίδια δεν μπορούν να διαχειριστούν ενώ όσον αφορά αυτούς της Αττικής δεν έχουν ακόμα αποφασίσει που θα δημιουργηθεί νέος ΧΥΤΑ εδώ και τρεις δεκαετίες! Άποψή μας είναι πως η κυβέρνηση θα πρέπει να αφαιρέσει αρμοδιότητες από την τοπική αυτοδιοίκηση και μετά την κατάργηση των ΝΠΔΔ να προχωρήσει σε περαιτέρω εξορθολογισμό των υψηλών δαπανών των ΟΤΑ γιατί ο λογαριασμός ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ!

  • Τις τελευταίες 15 μέρες το ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ και ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος είναι παντού σε εκδηλώσεις  που διοργανώνει  η μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη. Μια παράταξη που παλεύει για να  εκσυγχρονίσει ένα κράτος που είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι,  θα γίνει επιτέλους δυτικό , προχωρώντας σε όλες τις αναγκαίες για την χώρα μεταρρυθμίσεις σε Υγεία, Παιδεία και Δικαιοσύνη! 






  • Αφού σας ευχαριστήσουμε για τις επισκέψεις σας στο ιστολόγιό μας , σας ετοιμάζουμε ένα αναλυτικό ρεπορτάζ για την υπόθεση του "κρυπτοχριστιανού"  Εμμανουήλ Καλαϊτζιδάκη που θα βάλει σε "περιπέτειες" όσους τον εφοδίασαν με πλαστές βεβαιώσεις για να πετύχει τελικά την μετάταξή του στο δήμο Ερέτριας! 


  • Αναφορά στο ΑΤ Ηλιουπόλεως έκανε ο Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως για τα εκφοβιστικά μηνύματα που δέχεται στο κινητό του τηλέφωνο από αγνώστους,  εξαιτίας της θέσης που πήρε ΔΗΜΟΣΙΑ κατά της ψήφισης του νομοσχεδίου "ισότητα στον πολιτικό γάμο" και των βουλευτών που το ψήφισαν. Προς απόδειξη των ισχυρισμών του έχει επισυνάψει και φωτογραφίες από τις κλήσεις που δέχεται με απόκρυψη αριθμού. Η δημοσιοποίηση του θέματος για εμάς ήταν σωστή εκ μέρους του Αρχιμανδρίτη της πόλης μας και αυτοί που πλέον πρέπει να ανησυχούν όσοι τον ενοχλούν για το αναφαίρετο δικαίωμα του να εκφέρει την άποψή του,  σε ένα θέμα που προφανώς αφορά την κοινωνία μας. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: