ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........



  • Μετά τα αποτελέσματα των εκλογών στην ΚΕΔΕ η παντοδυναμία της κεντροδεξιάς και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση επιβεβαιώθηκε με το 65.78% που απέσπασε η κεντροδεξιά παράταξη του κ. Λάζαρου Κυρίζογλου. Οι εκλογές αυτές απέδειξαν πως έχουν ενσωματωθεί πλέον στη ΝΔ η πλειοψηφία των ΠΑΣΟΚΩΝ δημάρχων που ενώ είχαν επιλογή τον κ. Δούκα να ψηφίσουν του χάρισαν μόλις 155 ψήφους και το 29,30%. Η παράταξη "Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι" που στηρίχτηκε από τη ΝΔ συγκέντρωσε ποσοστά που δεν τα είχε ποτέ το κόμμα στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης δικαιώνοντας το άνοιγμα στο κέντρο που επιχειρεί εδώ και πέντε χρόνια ο Κυριάκος Μητσοτάκης. οι ακραίοι του ΚΚΕ με επικεφαλής τους τον κ. Πελετίδη πήραν μόλις 17 ψήφους και 1 έδρα άρα ας μην ανησυχεί ουδείς η χώρα μας κινείται προς την σωστή κατεύθυνση. Για όσους δεν έχουν διαβάσει ακόμα τα τελικά αποτελέσματα από τα μεγάλα ΜΜΕ τα παραθέτουμε παρακάτω:
Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου 31μελούς Διοικητικού Συμβουλίου και του Εποπτικού Συμβουλίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο 2024-2028.
Στην εκλογική αναμέτρηση συμμετείχαν συνολικά τέσσερις αυτοδιοικητικές παρατάξεις.
Σε σύνολο 535 εγγεγραμμένων ψήφισαν 529 αιρετοί.
Έγκυρα ψηφοδέλτια 525, άκυρα 4.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Έλαβαν:
● Σύγχρονοι Ισχυροί Δήμοι : 348 ψήφοι (65,78%) και 20 έδρες
● Αυτοδιοίκηση Τώρα : 155 ψήφοι (29,30%) και 9 έδρες
● Λαϊκή Συσπείρωση : 18 ψήφοι (3,40%) και 1 έδρα
● Συντονισμός Αιρετών : 4 ψήφοι (0,76%)


Ωραίο το σχόλιο συνδημότη μας κάτω από ανάρτηση που αφορά το θέμα της καθαριότητας site της πόλης μας. Γράφει λοιπόν: ( του έχουμε διορθώσει κάποια ορθογραφικά λάθη αλλά όχι την ουσία όσων ήθελε να πει) 
"Οι παθογένειες χρόνων δε λύνονται μέσα σε δυο μήνες απλά μπαλώνονται όπως έκαναν και οι προηγούμενες δημοτικές αρχές. Υπάρχουν όμοροι δήμοι δίπλα μας να παραδειγματιστούμε από αυτούς στον τομέα της καθαριότητας του οδοφωτισμού της δημοτικής συγκοινωνίας,  χρόνια προβλήματα στον δήμο μας τα οποία παραμένουν.
Καλό είναι να πανηγυρίζουμε στο τέλος της δημοτικής θητείας εκεί θα κριθούμε για το έργο από τους δημότες και όχι στους δυο μήνες. Είμαι 58 χρόνια στην Ηλιούπολη από τότε που γεννήθηκα δεν είδα να αλλάζει κάτι τα τελευταία 20-25 χρόνια που θα βελτίωνε την καθημερινότητα μου ως δημότη απλά μπαλώματα δεξιά και αριστερά".

Σίγουρα ο συνδημότης μας έχει δίκιο αλλά μάλλον ξέχασε πως επί 12χρόνια Κιντή η πόλη μας δεν είχε ούτε κάδους απορριμμάτων στις περισσότερες συνοικίες. Στο "χωριό" της Αγίας Μαρίνας είδαμε τους πρώτους επί δημαρχίας Θεόδωρου Γεωργάκη κρεμούσαμε στα δένδρα τις πλαστικές σακούλες για να μην τις σχίζουν οι γάτες! Παρόλα αυτά η μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση αυτόν τίμησε για τους "αγώνες" του ενώ εάν έπρεπε η πόλη μας να είχε φτιάξει σε κάποιον άγαλμα από όσους ζήσαμε ως δημάρχους εμείς αυτός θα έπρεπε να ήταν ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ αφού υπήρξε ο χειρότερος! 


  • Η Ελλάδα αλλάζει προς ΘΕΤΙΚΗ κατεύθυνση και αυτό είναι κάτι που ενοχλεί και τους ιδεοληπτικούς της πόλης μας που ονειρεύονται ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: