ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό....

Κυριακή 3 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό....



  • Και βέβαια είναι ΕΠΙΤΥΧΙΑ να υπάρχει εξέλιξη στο θέμα με το φανάρι που ρυθμίζει την κυκλοφορία στις οδούς Πεντάρη και Ηρώων Πολυτεχνείου. Οι αντιδράσεις κατοίκων της περιοχής αλλά κυρίως οι επαφές της νέας διοίκησης με την Περιφέρεια Αττικής οδήγησαν στην χθεσινή ανάρτηση του δημάρχου της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλου που σίγουρα θα βοηθήσει ασυνείδητους οδηγούς να σεβαστούν τα σήματα του ΚΟΚ γιατί όπως και να το κάνουμε ( για αυτό δεν είχαμε ασχοληθεί και πολύ με το συγκεκριμένο θέμα) οι ΟΔΗΓΟΙ φταίνε αφού δεν γνωρίζουν τι σημαίνει αριστερό παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι και δεν βλέπουν πως άλλο φανάρι καθορίζει την ευθεία πορεία στην λεωφόρο Ηρώων Πολυτεχνείου και άλλο την στροφή την Πεντάρη. Σε κάθε περίπτωση μπράβο από εμάς και στον κ. Αρβανίτη που διατηρεί κατάστημα εστίασης επί της λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου ( Ψήνω και Μεθώ) για το ενδιαφέρον του και την συλλογή υπογραφών που τελικά δεν ήταν ανούσια η πίεση έφερε αποτέλεσμα! Ο νέος αυστηρός και για εμάς ποινικός κώδικας που μπορεί να οδηγήσει σε ισόβια όποιον παραβιάσει κόκκινο σηματοδότη και αφαιρέσει ανθρώπινη ζωή θα συμβάλει θεωρούμε ώστε όλες και όλοι μας να μην τα παραβιάζουμε! Το πρόβλημα είναι καιρό η διοίκηση μόνο δύο μηνών και οι φωτογραφίες παρακάτω δείχνουν πως δεν είναι ιδεοληπτικοί και κινούνται! Άλλοι ασχολούνται με σημαίες και πανό υπέρ της Παλαιστίνης και ο κος Ψυρρόπουλος και η ομάδα του τρέχει για να λύσει προβλήματα της καθημερινότητάς μας και ΕΜΕΙΣ που ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ τους ευχαριστούμε για αυτό! Γιατί δεν ήταν ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ για εμάς που διαθέτουμε τοπικά ΜΜΕ βλέποντας τα ρεπορτάζ μας να παλεύουν για λύσεις! Όταν μέσα στο 2025 μπει και ο νέος οδοφωτισμός ( ήδη η πόλη είναι πιο καθαρή από πριν) να δούμε τι θα λένε και θα λέμε όσοι δεν τους το είχαμε είναι αλήθεια πως θα είναι αποτελεσματικοί! Εμείς ως κεντροδεξιό τοπικό ΜΜΕ είναι ξεκάθαρο πως θέλουμε να πετύχουν για το καλό της πόλης και σίγουρο πως εμείς που το χέρι μας πάει ΜΟΝΟ ΔΕΞΙΑ πως κατά 99% δεν θα τους ψηφίσουμε! Ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να πετύχουν να δημιουργήσουν αναπτυξιακή εταιρία για τον δήμο μας. Τότε θα επιλέξουμε και εμείς κάποιους από τους κεντροδεξιούς υποψηφίους τους για δημοτικούς συμβούλους για να τους "σταυρώσουμε" στις κάλπες του 2028! Είναι σημαντικό για τον δήμο μας η δημιουργία αναπτυξιακής εταιρίας αφού θα λύσει πολλές από τις παθογένειες που έχουμε διαχρονικά! 


  • Ενδιαφέρουσα έκθεση ιστορικών κειμηλίων συνδιοργανώνει ο δήμος Ηλιούπολης μαζί με τον Εξωραϊστικό & Πολιτιστικό Σύλλογο Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας και τον Σύλλογο Ελληνομνήμονες στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης. 



  • Θετικά σχόλια από τον δικό μας κεντροδεξιό χώρο ακούμε για τις δράσεις της νέας διοίκησης στον τομέα της καθαριότητας κάτι που θεωρούμε πως πρέπει να λάβουν σοβαρά υπόψιν τους οι κεντροδεξιές παρατάξεις και να συνδράμουν τη νέα διοίκηση στις αλλαγές που προωθεί. Αλλαγές που αυτονόητα θα έκανε κάθε δήμαρχος ανεξαρτήτου κομματικής προτίμησης εάν ήθελε την πόλη του ΚΑΘΑΡΗ και όχι να ζέχνει για να ικανοποιήσει ιδεοληπτικούς. Θα πρέπει να ανησυχούν λιγότερο για την τύχη εργαζομένων και περισσότερο για την τύχη της πόλης μας που κατάντησε ουραγός επειδή κάποιοι υβριστές μας  έπαιζαν για δεκαετίες τους "κρυπτοχριστιανούς" και παράλληλα ξεσηκώνονταν σε κάθε προσπάθειας συνέργειας με ιδιώτη. Σίγουρα δεν θέλουμε να χάσει ουδείς την εργασία του αλλά δεν γίνεται η πόλη να μην είναι ΚΑΘΑΡΗ ας κάτσουν και ας ωφεληθούν και αυτοί από την καλύτερη εικόνα που θα φέρει η συνέργεια με ιδιώτες εργολάβους. Για εμάς το τονίζουμε για να μην έχουμε παρεξηγήσεις ΛΥΣΗ θα ήταν η ιδιωτικοποίηση της ΔΟΜΗΣ αφού με τις συνέργειες το ΚΟΣΤΟΣ ανεβαίνει και όπως μας τονίζει η νέα διοίκηση σε κάθε δημοτικό συμβούλιο ΔΥΣΤΥΧΩΣ χρήματα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Είμαστε χρόνια σε πορεία ιδιωτικοποίησης δομών αφού με τις λιγοστές προσλήψεις που γίνονται ένα σωρό εργασίες γίνονται πλέον από ιδιώτη! 

  • Χαιρόμαστε που το ιστολόγιο ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΩΝΗ  του κ. Κωνσταντίνου Βουδούρη  δεν περιορίζεται στη απλή αναπαραγωγή δελτίων τύπου αλλά εκφέρει ΑΠΟΨΗ για τα τεκταινόμενα στη πόλη μας,  κάνοντας δημοσιογραφία και όχι ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!

  • Κυριακή του Ασώτου σήμερα και ελπίζουμε να υπάρξει ΣΩΤΗΡΙΑ για τους πολλούς της πόλης μας! Για όσους ξέχασαν την παραβολή εδώ είναι ο συνεργάτης μας κος Πάσχος να μας την υπενθυμίσει! 


  • Σήμερα το απόγευμα έχουμε και παρουσίαση βιβλίου στο δημοτικό αναψυκτήριο της πόλης μας. Πρόκειται για το βιβλίο με τίτλο "Και διηγώντας τα να κλαις.." του Ελπιδοφόρου Γκότση 



Δεν υπάρχουν σχόλια: