ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό

Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό



  •  Η "μεταπολιτική"  ο όρος που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο συνέδριο της "Καθημερινής" γοητεύει πολλούς ΦΑΣΙΣΤΕΣ της πόλης μας. Δυστυχώς για τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα το "ποτάμι του λαϊκισμού" το φούσκωσαν και τα δικά τους ανεδαφικά συνθήματα και πλέον είναι ορατός ο κίνδυνος σε προσεχείς κάλπες να ασχοληθεί με την πολιτική ο κάθε λογής "Κασιδιάρης". Ο κος Τσίπρας έχει συνειδητοποιήσει πως οι εποχές άλλαξαν και πως ο Αντιαμερικανισμός δεν βοηθάει πλέον την ΑΡΙΣΤΕΡΑ αλλά την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ να επιτύχει τους στόχους της. Η διαφαινόμενη επιστροφή Τραμπ στο τιμόνι των ΗΠΑ καθώς και η άνοδος του κόμματος Λεπέν στη Γαλλία δεν πρέπει να ανησυχεί ιδιαίτερα πολίτες αφού η Αστική μας Δημοκρατία έχει όλους εκείνους τους "μηχανισμούς" που δεν επιτρέπουν σε ιδεοληπτικούς να αμφισβητήσουν αρχές και αξίες που είναι βαθιά ριζωμένες στον δυτικό κόσμο. Η Δύση δεν κινδυνεύει να "αυτοκτονήσει" όσο και εάν κάποια σούργελα της πολιτικής το ονειρεύονται! Η "γοητεία" να ακολουθούμε πολιτικούς που προτείνουν ανέφικτες λύσεις για να σωθούμε είναι κάτι που διαχρονικά συμβαίνει αλλά φυσικά πρέπει να είναι κάποιος ιδιαίτερα αφελής ή ΦΑΣΙΣΤΑΣ για να πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει η ρότα αυτού του κόσμου με συνθήματα του Μεσοπολέμου! Σίγουρα ο Τσίπρας είναι περισσότερο λογικός από τους συντρόφους του και μετά την αποχώρηση βαριδίων από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ εμείς δεν βλέπουμε κατάρρευσή του αλλά επιστροφή σε μερικούς μήνες του πρώην πρωθυπουργού σε θέση αρχηγού και την δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ στις βουλευτικές κάλπες του 2027! Δύσκολα το ΠΑ.ΣΟ.Κ θα μπορέσει να πείσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες πως δεν φέρει τις περισσότερες ευθύνες για την χρεοκοπία της χώρας μας και άδικα πανηγυρίζουν οι οπαδοί του αφού δεν έχουν αρχηγό για να σηκώσει το βάρος της μεγάλης "αντεπίθεσης". Το έχουμε ξαναγράψει όσο και εάν ενοχλεί το ξαναγράφουμε και τώρα πως ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ έκανε μικρότερη ζημιά στη χώρα μας από τις κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ της δεκαετίας του 1980 και του 1990! Για την ακροδεξιά στην Ελλάδα θα υπάρχει ελπίδα να βρεθεί σε θέσεις ευθύνης μόνο όταν δημιουργηθεί ακροδεξιό κόμμα με ΚΑΘΑΡΟ δυτικό προσανατολισμό με Βελόπουλους , Κασιδιάρηδες, Νατσιούς και Στίγκες η καλύτερη δυνατή θέση θα είναι η τρίτη και αυτή μετά από δεκαετία τότε κοντά στο 2033 που η χώρα θα αναγκαστεί να δανειστεί και πάλι , να υπογράψει και νέα μνημόνια για να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ! 



  • Κάποιοι μάλλον ήρθαν στην πόλη μας στις 2 Ιανουαρίου του 2024 δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή τους να κατηγορούν την διοίκηση Ψυρρόπουλου για παθογένειες που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να διορθώσει χωρίς την βοήθεια της αντιπολίτευσης που δείχνει να μην έχει ξεπεράσει την ΗΤΤΑ της στις δημοτικές εκλογές και να βλέπει κάθε μεταρρύθμιση που προσπαθεί να γίνει ως ΕΧΘΡΟ! Εάν συνεχίσουν την ίδια αντιπολιτευτική στάση μέσα στα δημοτικά συμβούλια στις κάλπες του 2027 θα φτάσουν τον Ψυρρόπουλο στο 70% με ένα 30% μόνο απέναντι να ονειρεύεται "Βασιλεύουσες" και "Εθνοσωτηρίους". Εμείς δεν περιμέναμε ποτέ πάντως πως μέσα στα δημοτικά συμβούλια θα ακούγαμε πράγματα από τον νέο μας δήμαρχο κ. Ψυρρόπουλο με τα οποία "αναγκαστικά" θα συμφωνούσαμε επειδή είναι μέρος της δικής μας ατζέντας! 


  • Τρεις Αντιδήμαρχοι που καταλαμβάνουν το αξίωμα για πρώτη φορά μας έχουν εντυπωσιάσει με την εργατικότητά τους και είναι βέβαιο πως μέσα από εδώ θα στηρίξουμε αποφάσεις τους που θα βοηθήσουν την καθημερινότητα της πλειοψηφίας κόντρα σε ιδεοληπτικούς και όσους θέλουν να κρατήσουν τον δήμο μας πίσω. 

  • Μειωμένες σε πολλά προϊόντα οι τιμές στη λαϊκή της Τρίτης στην πόλη μας. Ο "έλεγχος" και το επιτόπιο ρεπορτάζ από τον συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο που την επισκέφθηκε το πρωί άρα προλαβαίνετε να πάτε και τώρα που οι τιμές θα είναι λογικά πιο ΧΑΜΗΛΕΣ! 





Δεν υπάρχουν σχόλια: