ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Δεν θα ασχολούμαστε με κόντρες που δεν μας αφορούν άμεσα και που δεν ενδιαφέρουν το αναγνωστικό μας κοινό. Πήραμε το μάθημά μας πριν τρία χρόνια από τους μονίμως αδιάφορους για όλα που "επαναστατούν" κάθε φορά που βλέπουν το πορτοφόλι τους να αδειάζει! Αρκετά "παγκάρια" γεμίσαμε με την προσδοκία μας πως μπορούν τα "ανθρωποειδή" να μετεξελιχθούνε σε ανθρώπους όπως πρεσβεύει η θεωρία του Δαρβίνου! 

  • Κούλουμα στο Χαλικάκι είναι η δική μας πρόταση σε όσους μείνουν στην Ηλιούπολη το τριήμερο! 


  • Στις καλές ειδήσεις της ημέρας η απομάκρυνση Σταυριανουδάκη από το υπουργείο Εσωτερικών και την θέση του Γενικού Γραμματέα. Βέβαια η απομάκρυνση αυτή κατόπιν των δημοσιευμάτων για την γνωστή υπόθεση με τα mails καταδεικνύει την νωθρότητα της ΝΔ να καθαρίσει τον "χώρο" της από στελέχη που πάντα την πλήγωναν με τις επιλογές τους! 

  • Την κατάσταση στα πάρκα και τις "ζούγκλες" της πόλης δεν θα τις μάθετε από αποστρατευμένα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ αλλά από όσους εξακολουθούν και κάνουν ρεπορτάζ σε πείσμα όσων έχουν αλλάξει έως σήμερα τριάντα απόψεις για βασικά ζητήματα που απασχολούν διαχρονικά τον δήμο μας! 

  • Η πόλη έχει ανάγκη από ΑΛΗΘΕΙΕΣ και όχι από χαϊδεμα αυτιών,  και για τον λόγο αυτό υπάρχουμε ακόμα σε ένα ανταγωνιστικό χώρο όπου επιβιώνουν σπάνια και όσοι σαν και εμάς δεν έχουμε  εύκολα καλό λόγο για κανέναν! 

  • Τα λουκέτα στις επιχειρήσεις εστίασης και όχι μόνο της πόλης συνεχίζονται αφού το δικό μας ξεκάθαρο μήνυμα Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ δεν εισακούστηκε ποτέ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: