ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μόνο εμείς δεν πήγαμε... αλλά χωρίς φωτορεπορτάζ δεν σας αφήνουμε , από όσα συνέβησαν σήμερα στο πάρκο Χαλικάκι!

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024

Μόνο εμείς δεν πήγαμε... αλλά χωρίς φωτορεπορτάζ δεν σας αφήνουμε , από όσα συνέβησαν σήμερα στο πάρκο Χαλικάκι!

Εκατοντάδες συνδημότες μας  διασκέδασαν σήμερα στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο δήμος Ηλιούπολης για την Καθαρά Δευτέρα στο πάρκο Χαλικάκι , με εμάς τελικά να προτιμούμε την παρουσία μας σε αντίστοιχη εκδήλωση όμορου δήμου μας ( θα υπάρχει σχετικό φωτορεπορτάζ). 

Έτσι δεν ήμασταν εκεί για να σας μεταφέρουμε το ευχάριστο κλίμα από το πρόγραμμα που ξεσήκωσε όπως βλέπετε και στις σχετικές φωτογραφίες τους συνδημότες μας΄,  και θα αρκεστούμε εκτός από την εκεί παρουσία της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" και του επικεφαλής της κ. Τάσου Ευσταθίου σε μερικές φωτογραφίες ακόμα έως ότου ο δήμος Ηλιούπολης βγάλει το σχετικό δελτίο τύπου με τις εκατοντάδες φωτογραφίες που μας έχει συνηθίσει να συνοδεύει πλέον τα δελτία τύπου του από κάθε εκδήλωση που συμβαίνει στο δήμο μας. 

Ο πολιτικός πολιτισμός επιβάλει και φωτογραφίες όπως η παρακάτω για να μην έχει και κανείς την αυταπάτη πως ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος δεν παραμένει πιστός στην παράταξη του "Πρώτα η Ηλιούπολη" και άλλαξε "στρατόπεδο"!  Άλλωστε σε μια πόλη που κυριαρχεί η ιδεοληψία πάνω από κόμματα και χρώματα για το "καλό" της πόλης μπορείτε εύκολα να δείτε μετακινήσεις δεξιών προς κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις που έχουν οδηγήσει στο ΓΕΓΟΝΟΣ πως ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κεντροδεξιός δήμαρχος της πόλης μας ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ  ο κος  Γιάννης Αναγνώστου 


 




















Δεν υπάρχουν σχόλια: