ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό..........


  •  Δεν γνωρίζουμε πόσο ωφελήθηκαν οι τοπικές επιχειρήσεις από το μειωμένο σε μπάτζετ ( κατά 6000 ευρώ ) φετινό καρναβάλι αλλά οι ίδιοι λένε πως η κίνησή τους υπήρξε μειωμένη. Βέβαια και τις "καλές" εποχές της απίστευτης φοροδιαφυγής τους παράπονα είχαν όμως τα λουκέτα που συνεχίζονται δείχνουν πως η επιχειρηματικότητα είναι δύσκολο σπορ ιδίως για όσους δεν έχουν πελάτες το ελληνικό δημόσιο ή τους ΟΤΑ! Η δική μας αίσθηση είναι πως οι τοπικές επιχειρήσεις ουδέποτε θέλησαν από μικρομεσαίες να γίνουν μεγάλες και με μαθηματική ακρίβεια θα συρρικνωθούν τα επόμενα χρόνια. 


  • Μια σειρά υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα περάσουν από την πόλη μας τους επόμενους δύο μήνες και φυσικά θα παρουσιάσουμε κάποιες από αυτές τις εκδηλώσεις. Άλλωστε η ψήφος στις Ευρωεκλογές δεν πρέπει για εμάς να είναι χαλαρή εκτός και κάποιοι ονειρεύονται να στείλουμε "Λαγούς" στο Ευρωκοινοβούλιο όπως έχει ήδη συμβεί και θα εξακολουθεί να συμβαίνει όσο κάποιοι έχουν αυταπάτες για τον ρόλο της Ευρωπαϊκής Ένωσης και την συμμετοχή της χώρας μας σε αυτή! Εμείς δεν έχουμε άρα δεν έχει νόημα να στείλουμε "ανεπιθύμητους" στα κέντρα από τα οποία λαμβάνονται σημαντικές αποφάσεις για όλη την Ευρώπη. Στις Ευρωεκλογές ψηφίζουμε πολιτικά πρόσωπα για να συμμετέχουν σε όργανα που βγάζουν αποφάσεις για όλη την Ευρώπη εάν θέλουμε να στείλουμε "καραγκιόζηδες" που αμφισβητούν τους θεσμούς αλλά θέλουν να συμμετέχουν είναι μια ανοησία που σίγουρα θα πληρώσει η πατρίδα μας! 


  • Θα συνεργαστούν και με τον ιδιώτη στον τομέα της καθαριότητας και Πρασίνου όπως κάνουν όλοι οι πολιτισμένοι δήμοι είπε πρόσφατα στο δημοτικό συμβούλιο ο νέος μας δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος.  Έως  τώρα βέβαια τίποτα δεν έχει συμβεί με τις σημερινές εικόνες να αποδεικνύουν πως άλλαξαν απλώς τα πρόσωπα στις καρέκλες των Αντιδημάρχων και όχι η γενική κατεύθυνση σε ένα σωρό θέματα! Το Πράσινο είναι σε χειρότερη κατάσταση από ό,τι το παράτησε ο κος Κόκλας , και η καθαριότητα θυμίζει το ξεκίνημα  Γιάννη Αντζινά όταν και τότε αρχικώς οι δημοτικοί υπάλληλοι καθαριότητας είχαν "στριμωχτεί" για να κάνουν το αυτονόητο. 


  • Αυτά για σήμερα και αύριο μέρα είναι! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: