ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το δελτίο τύπου του δήμου Ηλιούπολης για την σημερινή επίσκεψη του πρώην υπουργού κ. Τάκη Θεοδωρικάκου

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2024

Το δελτίο τύπου του δήμου Ηλιούπολης για την σημερινή επίσκεψη του πρώην υπουργού κ. Τάκη Θεοδωρικάκου


Σήμερα, Παρασκευή 1η Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε προγραμματισμένη συνάντηση του Δημάρχου Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου με τον Βουλευτή Νοτίου τομέα της ΝΔ και πρώην Υπουργό κ. Τάκη Θεοδωρικάκο στο Δημαρχείο Ηλιούπολης.
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Στάθης Ψυρρόπουλος μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γεώργιο Ζαχιώτη συνόδευσαν τον Βουλευτή κ. Θεοδωρικάκο σε πολυάριθμες υπηρεσίες του Δήμου, όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με το προσωπικό.




 
Ακολούθησε ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση, όπου ο Δήμαρχος Ηλιούπολης έθεσε σημαντικά ζητήματα της πόλης στον κ. Θεοδωρικάκο για να αναζητηθούν λύσεις σε προβλήματα και να ξεπεραστούν εμπόδια προκειμένου να εφαρμοστεί πλήρως το σχέδιο της σημερινής Δημοτικής Αρχής.
Συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης με παρόντες τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ηλιούπολης κ. Γεώργιο Ζαχιώτη, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Δημήτρη Κομνηνό, τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Κάρολο Ιταλό, την Αντιδήμαρχο Διοίκησης κα Έλενα Καπίρη, τον Αντιδήμαρχο Πρασίνου κ. Γιώργο Βενετσανόπουλο και την Αντιδήμαρχο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης κα Κυριακή Μαρή, το ζήτημα της ασφάλειας όπου ο Βουλευτής κ. Θεοδωρικάκος διαθέτει ως πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημαντική εμπειρία και τεχνογνωσία, όπως και ζητήματα διοίκησης και διαχείρισης της τοπικής αυτοδιοίκησης, άρρηκτα συνδεδεμένη και με την πρόσφατη θητεία στο Υπουργείο Εσωτερικών. Στην συνάντηση αναφέρθηκε και το μεγάλο ζήτημα της Αστικής Σήραγγας, όπου ζητήθηκε η στήριξη και η προβολή του σημαντικού έργου που θα αποτελέσει έργο-σταθμό για την ευρύτερη περιοχή.




Η συνάντηση έλαβε χώρα σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα και συμφωνήθηκε η στήριξη του Δήμου Ηλιούπολης ως ένας κομβικός Δήμος στα Νότια Προάστια που λειτουργεί και ως πέρασμα για τους όμορους δήμους, ενώ τίθενται σημαντικά προβλήματα ενόψει του μεγάλου έργου στο Ελληνικό.





Δεν υπάρχουν σχόλια: