ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Απορριμματοφόρο όχημα που αποκτήθηκε με ενέργειες της διοίκησης Χατζηδάκη βγήκε για πρώτη μέρα στους δρόμους - Καλύπτει σημαντικές ανάγκες διαβάσαμε σε δελτίου τύπου του δήμου μας !

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024

Απορριμματοφόρο όχημα που αποκτήθηκε με ενέργειες της διοίκησης Χατζηδάκη βγήκε για πρώτη μέρα στους δρόμους - Καλύπτει σημαντικές ανάγκες διαβάσαμε σε δελτίου τύπου του δήμου μας !




Σήμερα είναι η 1η μέρα που τίθεται σε λειτουργία το καινούριο απορριμματοφόρο που εντάσσεται στο Πρόγραμμα "Φιλόδημος".

Το νέο απορριμματοφόρο έρχεται να καλύψει σημαντικές ανάγκες της πόλης και εντάσσεται και σε πρόγραμμα αποκομιδής απορριμμάτων και ανακύκλωσης.
 
Είναι το πρώτο όχημα από το εν λόγω πρόγραμμα που έλαβε πινακίδες κυκλοφορίας και βρίσκεται από σήμερα στη διάθεση του Δήμου Ηλιούπολης και των κατοίκων του.

Δελτίο τύπου δήμου Ηλιούπολης

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Ένα ακόμα όχημα ( πεταμένα λεφτά των δημοτών και όλων όσων φορολογούνται στην πατρίδα μας) απέκτησε μέσα από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ο δήμος μας με την διοίκηση να διαφημίζει την σημαντική ανάγκη που αυτό θα καλύψει! 
Με εκατομμύρια ευρώ να έχουν πεταχτεί την τελευταία 20ετία στον τομέα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ κάποιοι μάλλον σας περνάνε για αφελείς ισχυριζόμενοι πως το "πάρτι" αυτό με τους εκατοντάδες υπαλλήλους στον τομέα της καθαριότητας και τα εκατοντάδες οχήματα που μετά από 5-6 χρόνια μένουν ακινητοποιημένα στο γκαράζ του δήμου μας είναι η ΛΥΣΗ για το πρόβλημα της καθαριότητας! Με μαθηματική ακρίβεια και η παρούσα διοίκηση θα προσπαθήσει να διατηρήσει το προσωπικό και δίνοντας παράλληλα εργολαβίες σε ιδιώτες θα αυξήσει το ΚΟΣΤΟΣ στον τομέα της καθαριότητας αφού δεν έχει την ΤΟΛΜΗ να ιδιωτικοποιήσει την ΔΟΜΗ! Στον ανεξέλεγκτο πλέον χώρο του γκαράζ που μόνο η διοίκηση Αναγνώστου προσπάθησε να βάλει τάξη η νέα διοίκηση θα αποθηκεύσει ακόμα ένα όχημα που θα καταλήξει από την κακή χρήση και από τους βανδαλισμούς σε ένα μη φυλασσόμενο επαρκώς χώρο παλιοσίδερα σε λιγότερο από μία δεκαετία! Αυτά και μπορεί οι εργαζόμενοι να συνειδητοποίησαν πως πρέπει να μαζεύουν τους ελάχιστους πράσινους κάδους που έχει η πόλη μας αλλά το πρόβλημα με τα ογκώδη και τα αμάζευτα κλαδέματα παραμένει όσο κάποιοι το σκέφτονται να βάλουν το χέρι στην τσέπη και να πληρώσουν ΙΔΙΩΤΕΣ αφού η Green Team θα έπρεπε να είχε αποσυρθεί μαζί με τον απερχόμενο Αντιδήμαρχο Πρασίνου αφού ΑΠΕΤΥΧΕ να περιμαζέψει στοιχειωδώς το πράσινο της πόλης μας , που είναι αρκετό από τις "ζούγκλες" που μας άφησε ως παρακαταθήκη ιδεοληψίας  μέσα στον αστικό ιστό , ο κομμουνιστής δήμαρχος Δημήτρης Κιντής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: