Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...



  •  178.555 ψήφισαν με επιστολική ψήφο όπως μας ενημέρωσε το Υπουργείο Εσωτερικών. Η διαδικασία έχει ξεκινήσει για όσους θα πάνε να ψηφίσουν δια ζώσης από τις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς γύρω στις 9 το βράδυ θα έχουμε ασφαλή αποτέλεσμα όχι μόνο για το πρώτο κόμμα ( δεδομένο πως θα είναι η ΝΔ) αλλά και για τον αριθμό των Ευρωβουλευτών που θα εκλεγούν. Να σημειώσουμε πως από τους 21 Ευρωβουλευτές που θα στείλει στο Ευρωκοινοβούλιο η χώρα μας οι 7-8 θα είναι του κόμματος της ΝΔ ενώ υπάρχει μικρό ενδεχόμενο εάν ξεπεράσει το 35% να βγάλει και ένατο Ευρωβουλευτή! Δεύτερο κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ , τρίτο το ΠΑΣΟΚ, τέταρτη η Ελληνική Λύση και πέμπτο το ΚΚΕ λένε οι δημοσκόποι. 


  • Πάνω από 5000 σταυρωμένα ψηφοδέλτια με το ονοματεπώνυμο του ΔΙΟΝΥΣΗ - ΦΡΕΝΤΗ ΜΠΕΛΕΡΗ διακινήθηκαν στον δήμο μας,  να δούμε τελικά πόσα από αυτά θα πέσουν μέσα στις κάλπες. Ίδωμεν.... 

  • Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:00, στο 1ο Γυμνάσιο Κηφισιάς.

  • Για να δούμε πόσα από τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ θα καταφέρουν τελικά να εκλέξουν Ευρωβουλευτή. Η δική μας εκτίμηση είναι μόλις τρεις ( 2 η Ελληνική Λύση και έναν η ΝΙΚΗ) όμως κάποιοι ευελπιστούν πως θα έχει τελικά εκπροσώπηση στο Ευρωκοινοβούλιο και το κόμμα Εμφιετζόγλου ( Πατριώτες) αλλά και η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ της κα Λατινοπούλου! Στο δήμο μας πάντως και τα τέσσερα αυτά κόμματα μαζί δεν θα συγκεντρώσουν πάνω από 3.000 ψήφους! Το 2019 τα κόμματα στα δεξιά της ΝΔ στην πόλη μας είχαν συγκεντρώσει πάνω από 4.000 ψήφους αλλά τότε στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της ΝΔ  δεν υπήρχε Φρέντι Μπελέρης και πολλοί "πατριώτες" προτίμησαν να σπαταλήσουν την ψήφο τους στηρίζοντας Χρυσή Αυγή και άλλα μορφώματα που πουλάνε "εθνικισμό" για "ψεκασμένους" και πανηγυρίζουν ΝΙΚΕΣ ακροδεξιών ευρωπαϊκών κομμάτων όπως π.χ της κα Μελόνι που έχει διαφορετική ατζέντα από τους εδώ ρωσόφιλους αντιεμβολιαστές ! 

  • Η υποψηφιότητα Χαράλαμπου  Γιώτη και η στήριξη του από τον Ναζί εγκληματία Ηλία Κασιδιάρη έχει οδηγήσει μακριά από τον φυλακισμένο ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης  "ηγέτη" μία σειρά στελέχη και αγνούς ιδεολόγους μακριά του , αφού έχουν  αρχίσει να καταλαβαίνουν πως ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ είναι για το κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ απλώς μεροκάματα! Πρότυπα τους είναι πρώην κομμουνιστές όπως ο Σαλβίνι , και ο πρώην πράκτορας της KGB Πούτιν που ουδεμία σχέση έχει με τον εθνικισμό αφού στη Ρωσία αυτός διώκεται ποινικά! 

  • Η δυσαρέσκεια που και εμείς έχουμε για ατυχείς επιλογές της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μας οδήγησαν σήμερα σε ΨΗΦΟ διαμαρτυρίας. Αυτό καλούμε και εσάς να πράξετε για να μην χτυπάτε το κεφάλι σας αύριο στον τοίχο!  Τα πειράματα των αντιμνημονιακών τα πληρώσαμε άλλωστε  χρυσάφι! Δεν είναι ανάγκη να πληρώσουμε και των τάχα αντισυστημικών του πεντάνευρου! Τώρα άμα θέλετε να στείλετε στην Ευρωβουλή όσους προσπάθησαν ανεπιτυχώς το 2015 να βγάλουν την πατρίδα μας από την Ε.Ε δικαίωμά σας , αλλά να γνωρίζετε πως με τα δανεικά τους ζει η χώρα μας ακόμα και σήμερα. Τέλος μην αναμένετε καμία "επανάσταση" από κρατικοδίαιτους η μεσαία τάξη που διαλύεται ιστορικά φέρνει όλες τις μεγάλες ανατροπές στην Ιστορία είτε θετικές είτε αρνητικές! 



  • Ιστορική Νίκη του κόμματος Ελευθερίας του Χέμπερτ Κικλ στην Αυστρία  προβλέπουν οι δημοσκοπήσεις. Το κόμμα έχει συγκυβερνήσει με την αντίστοιχη ΝΔ της Αυστρίας άρα ας μην πανικοβάλλεται ουδείς και τον Οκτώβριο που έχουν εθνικές εκλογές να επικρατήσει θα κάνει μια ωραία "κωλοτούμπα" αλά ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ το 2015 και θα συνεχίζει Ευρωπαϊκά και κυρίως ΝΑΤΟΪΚΑ να ακολουθεί την πεπατημένη! Είναι προσωπική επιτυχία της κυβέρνησης Μητσοτάκη ο περιορισμός των μεταναστών στην χώρα μας την τελευταία πενταετία έτσι ώστε να μην έχουμε αντίστοιχα φαινόμενα στην πατρίδα μας. Άλλωστε η ίδια η Ε.Ε έχει αλλάξει την πολιτική της στο θέμα της μετανάστευσης! 

  • Στον Ιερό Ναό Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη εκκλησιάστηκε σήμερα ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Πάσχος . "Κυριακή του τυφλού"  σήμερα και κάποιοι προσπαθούν μέσω της κάλπης να δουν φως στα οικονομικά τους πουλώντας ψευτοπατριωτισμό!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...