Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024

Χαλάστε όσα εκατομμύρια ευρώ θέλετε αλλά κάντε έργο! - Οι δημότες αδιαφορούν πλήρως για οικονομικά θέματα που δεν αφορούν ΑΜΕΣΑ την δική τους τσέπη και για "τραγωδίες" που δεν έχουν χάσει συγγενικά τους πρόσωπα!

Μικρή αντιληπτική ικανότητα εμφανίζουν αρκετοί συνδημότες μας στα σχόλιά τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με σημείο αναφοράς τον δήμο μας. 

Άλλοι πανηγυρίζουν επειδή μετά από "πεταμένα" 390.000 ευρώ για όχημα  που ενοικιάστηκε μέσω leasing που άνετα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για τον τομέα καθαριότητας σε ώρες μη αιχμής το αντικατέστησαν τώρα για να απομακρύνει ογκώδη ( ο ιδιώτης που θα κληθεί να τα μαζέψει έχει δικό του άρα τζάμπα το νοικιάσαμε και πάλι!) και οι προηγούμενοι  δεν μας εξηγούν γιατί πλήρωσαν το ποσό και δεν το χρησιμοποίησαν για τέσσερα χρόνια ακούγοντας ΣΕΔΗ και υπηρεσιακούς παράγοντες που και Ferrari να τους πάρεις θα αναζητούν Lada! 

Βάλαμε και το βιντεάκι του νυν δημάρχου κ. Στάθη Ψυρρόπουλου αλλά και ξεχωριστή ανάρτηση του τέως δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη που επειδή διοίκησε ακούγοντας ιδεοληπτικούς πήγε σπίτι του! 

Ελπίζουμε ο νυν δήμαρχος να ακούει λιγότερο υπηρεσιακούς και ΣΕΔΗ άλλωστε έχει δικούς του ανθρώπους χρόνια στον δήμο και γνωρίζει ΟΛΕΣ τις παθογένειες της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ μας. 

Είχαμε τονίσει και προεκλογικά και όσο ακόμα θα υπάρχουμε σε αυτή την μορφή πως για ΕΜΑΣ οιοδήποτε αμφισβητεί την ΣΟΒΙΕΤΙΑ που είναι η κύρια υπεύθυνη για την σημερινή μας ΚΑΤΑΝΤΙΑ θα μας βρίσκει υπέρ. 

Έτσι και επειδή είναι καλοκαίρι και τα κείμενα μας θα είναι λιγότερα φέτος σε σχέση με προηγούμενες χρονιές εμείς δεν αμφισβητήσαμε ΠΟΤΕ τις προθέσεις κανενός δημάρχου που έτσι και αλλιώς για εμάς ήθελε την ΠΟΛΗ του ΚΑΘΑΡΗ και με περιποιημένο ΠΡΑΣΙΝΟ. 

Αυτοί που δεν την ήθελαν και εξακολουθούν να μην την θέλουν είναι ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ αντιδρούν στις συνέργειες με τον ιδιωτικό τομέα ή την ΠΛΗΡΗ ιδιωτικοποίηση δομών . 

Σε λίγο η χώρα δεν θα έχει ούτε στρατό υπό κρατικό έλεγχο και κάποιοι ευελπιστούν πως η διαχείριση των απορριμμάτων σε μια χρεοκοπημένη χώρα θα παραμένει στη ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 

Γιατί φυσικά και όταν η χώρα θα χρειαστεί να πολεμήσει δεν θα την "σώσουν" εθελοντές και όσοι το όχι και τόσο μακρινό 1974 έχασαν την μισή Κύπρο λειτουργώντας με νοοτροπία δημοσίου υπαλλήλου! 

Για να μην ανησυχούν και οι κομμουνιστές της πόλης όλοι όσοι συμμετέχουν ως πλήρωμα στη φρεγάτα "Ύδρα" που συμμετέχει στην επιχείρηση Prosperity Guardian στην Ερυθρά Θάλασσα έχουν πάει με δική τους θέληση επειδή πληρώνονται για την συμμετοχή τους αυτή όσοι δεν ήθελαν δεν πήγαν! 

Και πήγαν για να υπερασπίσουν τον πρώτο εμπορικό στόλο στον κόσμο δηλαδή τον Ελληνικό δεν κάθισαν εδώ πίσω να κάνουν κριτική για την κριτική μια πολυτέλεια που έχουν οι κρατικοδίαιτοι κομμουνιστές στην χώρα μας! 

Σε δύο μέρες οι πολλοί θα αποδοκιμάσουν σε όλη την Ε.Ε λογικές ξεπερασμένες από την ίδια την Ιστορία ουδείς ανησυχεί για άνοδο ακραίων σχηματισμών σε μια Ευρώπη που έτσι και αλλιώς δεν έχει και πολλά περιθώρια να αλλάξει ρότα εάν θέλει να επιβιώσει και να μην καταντήσει μια γερασμένη Ήπειρος που δεν θα έχει καμία δυνατότητα να υπερασπίσει τον όποιο πολιτισμό παράγει τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες. 

Σαφέστατα και εμείς δεν θα στεναχωρηθούμε εάν οι πατριδοκάπηλοι της Ελληνικής Λύσης τερματίσουν στην τέταρτη θέση αφήνοντας στην πέμπτη θέση το ΚΚΕ. Αυτοί που θα πρέπει να ανησυχούν είναι όσοι θεωρούν πως κόμματα όπως η Ελληνική Λύση ή το ΚΚΕ μπορούν να διασφαλίσουν εάν οποτεδήποτε έρθουν σε θέσεις ευθύνης την εδαφική ακεραιότητα της πατρίδας μας. 

Άρα εμείς σίγουρα θα είμαστε από αυτούς που θα πανηγυρίζουν για την μεγάλη ΝΙΚΗ που θα επιτευχθεί σε αυτές τις Ευρωκάλπες και μόνο ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΙ μπορούμε να είμαστε που η Ε.Ε μετά από λήθαργο δεκαετιών αναζητεί εκ νέου ενεργό στρατιωτικό ρόλο σε έναν κόσμο που δεν συγχωρεί την ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ! 

Η δεξιά ατζέντα της Ευρώπης θα επιβεβαιωθεί και όσοι σήμερα αναζητούν άλλο δρόμο για αυτήν ψηφίζοντας σχηματισμούς που το ισχυρίζονται θα δουν πως μετά τις Ευρωκάλπες όσοι όλοι ψήφισαν θα ακολουθήσουν την ίδια πεπατημένη! 

Τους ίδιους "φόβους" είχαν και όταν ανέλαβε την πρωθυπουργία της Ιταλίας η κα Μελόνι γρήγορα κατάλαβε κάποια αδιέξοδα επιλογών της και πλέον συμβαδίζει στον ίδιο δρόμο με όσους έως χθες επέκρινε! 

Και στα δικά μας πολύ κακό για το τίποτα εάν η νυν διοίκηση ακολουθήσει το ίδιο μονοπάτι με τους προηγούμενους θα ηττηθεί στις κάλπες του 2028 δεν είναι αφελείς και σίγουρα εάν και μπήκε με το "αριστερό" έχει τέσσερα χρόνια μπροστά της για να αποδείξει πως όσα λέει μέσα στα δημοτικά συμβούλια τα εννοεί. 

Οι δημότες δεν ενδιαφέρονται εάν εργάζονται στο δήμο οι συγγενείς ή οι κολλητοί του τάδε ή του δείνα αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να δουν την ΠΟΛΗ ΚΑΘΑΡΗ και ΦΩΤΙΣΜΕΝΗ ! 

Δεν τους ενδιαφέρει καν ποιος θα την καθαρίζει και αδιαφορούν πλήρως για το πόσο θα στοιχίσει ο νέος οδοφωτισμός αρκεί γρήγορα να μπει και ας φωνάζουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια όσοι έτσι και αλλιώς δεν έχουν άλλη ατζέντα για ΟΛΑ τα σημαντικά προβλήματα της πόλης. 

Παιδιά αφήστε τους 9 χρόνια αφού τους ψηφίσατε και αφού δεν έχετε κάτι διαφορετικό να προτείνετε μην μας πρήζετε συνεχώς πως με τα ψίχουλα που δίνετε για ανταποδοτικά τέλη καθαριότητας μπορεί ο δήμος να σας έχει τόσους πολλούς υπαλλήλους . 

Καμία δουλειά δεν κάνει καλύτερα το κράτος από τον ιδιωτικό τομέα άλλωστε ο καλύτερος στρατός του κόσμου χρησιμοποιεί σε όλα τα ανοιχτά μέτωπα ιδιωτικούς στρατούς και μισθοφόρους και εσείς περιμένετε σε εργασίες που η επιλογή προσωπικού είναι βασική για να γίνουν να σας σώσουν εργαζόμενοι της κατηγορίας 55-65 που απλώς βοηθιούνται για να βγουν πιο γρήγορα στην σύνταξη! 

Τους ταλαιπωρούν εκεί που σίγουρα δεν μπορούν να αποδώσουν να βάλεις κάποιον σε ένα ΚΕΠ ή σε μια εσωτερική δομή του δήμου να το καταλάβουμε αλλά να τον στέλνεις οδοκαθαριστή ; 

Το τέλειο θα ήταν ότι γίνεται σε οικονομικά εύρωστους δήμους δηλαδή να εργάζονται στους δικούς τους ρυθμούς οι δημοτικοί υπάλληλοι και το Πράσινο να το περιποιούνται όπως στον δήμο Γλυφάδας κατά βάση οι ΙΔΙΩΤΕΣ εργολάβοι . 

Εάν δει κανείς τι δίνει κάθε χρόνο ο δήμος Γλυφάδας για το Πράσινο και τα ψίχουλα που δίνουμε εμείς θα καταλάβει και ποια η διαφορά μας. Το ίδιο συμβαίνει και σε δήμους όμορους Άλιμος , Ελληνικό- Αργυρούπολη , Παλαιό Φάληρο κ.ο.κ . 

Οι ίδιοι οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να το ζητούν αυτό αλλά αυτοί ακούγοντας το σωματείο τους θεωρούν πως κινδυνεύουν οι θέσεις εργασίας τους ενώ όσο ο κόσμος βλέπει δουλειά να γίνεται κανείς δεν ασχολείται με το ποιος την κάνει! 

Αυτά και έως την Κυριακή ΜΟΝΟ θέματα για τις Ευρωεκλογές άλλωστε στον δήμο μας δεν συμβαίνει κάτι σημαντικό αυτές τις μέρες που να αξίζει να παρακολουθήσετε ή να στηρίξετε με την παρουσία σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...