Σάββατο 8 Ιουνίου 2024

Στάθης Ψυρρόπουλος: Θα παραδώσω μια πόλη καθαρή , φωτεινή και πολιτισμένη


Συνδημότες μου, συνεχίζουμε και σήμερα τις εργασίες καθαριότητας, πλυσίματος και απολύμανσης, σε κάθε τομέα της πόλης μας (Αγία Μαρίνα - πλατεία Ανεξαρτησίας, πλατεία Εθνικής Αντίστασης, Ελευθέριου Βενιζέλου) ενώ παράλληλα τις επόμενες μέρες θα βγει στην πόλη πλυντήριο κάδων και θα γίνουν τακτικές πλύσεις και απολυμάνσεις.
Παράλληλα η Υπηρεσία Καθαριότητας με καθημερινή αποκομιδή των ογκωδών και των κλαδιών έχει ισορροπήσει την ακατάσχετη εναπόθεση τους σε κάθε γωνία της Ηλιούπολης.

Σας ενημερώνω ότι ο νέος κανονισμός καθαριότητας αποτελεί ουσιαστικά ένα κοινωνικό συμβόλαιο, μια συμφωνία μεταξύ δήμου και δημοτών, προβλέπει όμως και πρόστιμα σε περίπτωση που δεν τηρείται.
 
Μέρα με τη μέρα, η διοίκηση μας βρίσκει το σωστό βηματισμό, με προτεραιότητα στην καθημερινότητα του Ηλιουπολίτη καθώς έχω δεσμευτεί ότι θα παραδώσω μια πόλη καθαρή, φωτεινή και πολιτισμένη!


Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 








ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Είχαμε πάει πρόσφατα σε νέο καφέ που άνοιξε στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας ( Πλατεία Ανεξαρτησίας 15) και είχαμε διαπιστώσει μια κακή κατάσταση στον τομέα καθαριότητας.  Επομένως χαρήκαμε ιδιαίτερα  που οι εργαζόμενοι του τομέα καθαριότητας υπό την καθοδήγηση της διοίκησης Ψυρρόπουλου άρχισαν να αντιλαμβάνονται πως η απαξίωση του τομέα τους δεν είναι κάτι το οποίο τους συμφέρει. 

Δεν λειτουργεί και η στάση τηλεματικής του ΟΑΣΑ ( δεν έχει βέβαια καμία ανάμειξη σε αυτό ο δήμος). Από τον Σεπτέμβριο του 2023 η κυβέρνηση ισχυρίζεται πως αναβαθμίζει ένα σύστημα που δεν λειτουργεί στα απλοϊκά  ( να δείχνει δηλαδή τον χρόνο αναμονής έως το επόμενο λεωφορείο στον επιβάτη) και για εμάς προφανέστατα φταίει ο ανάδοχος του έργου αυτού όπως και στην μεγάλη επένδυση στο Ελληνικό για την οποία προφανέστατα και φταίει η κυβέρνηση Σαμαρά- Βενιζέλου που δεν έκανε έναν διεθνή διαγωνισμό αντάξιο δυτικού κράτους αλλά έβαλε μέσα κριτήρια Μπανανίας!

Το αποτέλεσμα να πάρει το έργο ως γενική επίβλεψη μια εταιρία που προσπαθεί να "δαγκώσει" ξένες εταιρίες του εξωτερικού αφού εξαρχής δεν είχε ίδια κεφάλαια για ένα τόσο μεγάλο έργο ούτε την αξιοπιστία για να αντλήσει αυτά από διεθνή τραπεζικά ιδρύματα! 

Κάπου στα τέλη του 2027 θα έχουμε εκεί το καζίνο , για όλα τα υπόλοιπα και μεγαλεπήβολα το πιο πιθανό πλέον σενάριο είναι να μην ζήσουμε για να τα δούμε! Γιατί από το 2014 που  υπεγράφη η αρχική σύμβαση  έως σήμερα έχουν περάσει ήδη 12 χρόνια,  χωρίς να έχουμε δει όσα προεκλογικά μας έταζαν τα στελέχη της ΝΔ το 2019  πως θα υλοποιούνταν στην πρώτη τους κυβερνητική θητεία! 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...