Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Με ΑΠΟΧΗ πάνω από 60% και τη ΝΔ να κινείται από 31%- 33% τα exit poll που θα ανακοινωθούν σε μία ώρα δεν θα μπορούν με ακρίβεια να προβλέψουν ποια από τα μικρά κόμματα θα εκλέξουν τελικά Ευρωβουλευτή! ( Live)


Από νωρίς τα τηλεοπτικά συνεργεία βρίσκονται έξω από τα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς για τους πανηγυρισμούς μετά από μία ακόμα ΝΙΚΗ της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης. 

Η ΝΔ θα παραμείνει το μεγαλύτερο κεντροδεξιό ευρωπαϊκό  κόμμα που ανήκει στο Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα  ενώ σε συνεργασία με το κόμμα της κα Μελόνι που αναμένεται να σαρώσει στην Ιταλία θα εκλέξουν εκ νέου για πρόεδρο της Κομισιόν τη κα Φον Ντε Λάιεν. 





Για τον δήμο Ηλιούπολης η ΑΠΟΧΗ καταδικάζει σε μονοψήφια ποσοστά όλα τα κόμματα που κινούνται στα δεξιά της ΝΔ άρα όσοι τα επέλεξαν απλώς πέταξαν για ακόμη μια φορά την ψήφο τους αναμένοντας από διαλυμένους κομματικούς μηχανισμούς να διεξάγουν μια προεκλογική εκστρατεία που τους οδηγεί σε οδυνηρά για το μέλλον τους εκλογικά αποτελέσματα. 

Ροκανισμένη και όλη η ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ της πόλης μας,  και για πρώτη ίσως φορά η κυριαρχία των κεντροδεξιών σχηματισμών ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ κατά πολύ το 50% κάτι που έχει να συμβεί στην πόλη εδώ και τέσσερις τουλάχιστον δεκαετίες! 

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών κ. Λιβάνιου έως τις 17:30 είχε ψηφίσει το 32,9% όσων είχαν δικαίωμα ψήφου! 

Ακρίβεια , Τέμπη, νόμος για γάμο ομόφυλων ζευγαριών, εμβόλια και ό,τι επικαλέστηκε η αντιπολίτευση για να στείλει μήνυμα προς την κυβέρνηση πως δεν τα πάει καλά δεν έπεισαν τελικά τους "ψεκασμένους" να πάνε στις κάλπες και να μαυρίσουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη που μετά το σημερινό αποτέλεσμα μπορεί με περισσότερη αυτοπεποίθηση να συνεχίσει τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις για την χώρα μας. 

Η άνοδος της ΔΕΞΙΑΣ σε όλες της τις εκφάνσεις , είναι το βασικό συμπέρασμα από τις σημερινές κάλπες.  Η  στροφή προς τα δεξιά όλης της Ε.Ε μόνο θετικά οφέλη θα έχει για την επιβίωσή της,  και την ενίσχυση όλων εκείνων των πολιτικών που θα προστατεύουν την ασφάλειά της , και θα εξασφαλίζουν την κοινωνική συνοχή σε μια Ήπειρο που ουδείς δεν πρέπει να ξεχνάει πως έχει ξεκινήσει δύο Παγκοσμίους Πολέμους , όταν άφησε τον λαϊκισμό να πάρει θέσεις ευθύνης. 

Για εμάς φυσικά η πορεία της κα Μελόνι στην πρωθυπουργία της Ιταλίας κάθε άλλο παρά την κατατάσσει σε όλους εκείνους τους "ψεκασμένους" που αποζητούν την διάλυση της Ε.Ε! 

Πρόβλημα βλέπουμε εμείς ΜΟΝΟ  από τα αποτελέσματα  των Ευρωεκλογών στη Γερμανία που δείχνει πως τίποτα δεν διδάχθηκε από την Ιστορία της.

Η δεύτερη θέση των Ναζιστών εκεί σίγουρα θα πρέπει να κινητοποιήσει όσους άφρονες ή αφελείς της είχαν δώσει στο παρελθόν ηγετικό ρόλο στην Ε.Ε

Εξαιτίας της άλλωστε η Ε.Ε απώλεσε την Μεγάλη Βρετανία από τους κόλπους της,  και έχασε  το 80% της στρατιωτικής της ισχύς! 

Αρκετά  παρήγορο πως δυνάμεις του Νότου όπως η Ιταλία θα έχουν περισσότερη εκπροσώπηση σε όργανα της Ε.Ε που χαράσσουν το μέλλον μας! 




Η δική μας εκτίμηση για το τελικό ποσοστό που θα λάβει η ΝΔ στις Ευρωεκλογές είναι 1,5 κάτω από τον στόχο της . Βλέπουμε τελικό ποσοστό της ΝΔ να είναι το 31,6% 










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Δημοσιεύουμε τους αριθμούς κυκλοφορίας των οχημάτων - μηχανημάτων που αγοράστηκαν για την Υπηρεσία Καθαριότητας επί Δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου

Συγκεκριμένα, ο στόλος των μηχανημάτων για την Υπηρεσία Καθαριότητας που προμηθεύτηκε η δημοτική αρχή επί δημαρχίας Γιάννη Αναγνώστου είναι ...