ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γίναμε Κολομβία των Βαλκανίων

Κυριακή 31 Μαρτίου 2019

Γίναμε Κολομβία των Βαλκανίων



Ένα συγκλονιστικό βίντεο με πολύ σκληρές σκηνές από τις φυλακές Κορυδαλλού είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει την εν ψυχρώ δολοφονία κρατουμένου, τον περασμένο Ιανουάριο.

Σύμφωνα με βίντεο που δημοσιεύτηκε στο tovima.gr, φαίνεται η ανενόχλητη καταδίωξη και τα αλλεπάλληλα μαχαιρώματα μεταξύ κρατουμένων στους διαδρόμους των φυλακών.

Ένα οπτικό υλικό που καταγράφει και αναδεικνύει τη διαρκή ανομία και το χάος στην κεντρική φυλακή της χώρας.

Σε μια κατάσταση που θυμίζει Κολομβία και Μεξικό. Και όλα αυτά όταν τους τελευταίους μήνες στον Κορυδαλλό έχουν σημειωθεί περίπου 10 αιματηρές συμπλοκές, 26 θάνατοι κρατουμένων από διάφορες αιτίες και δεκάδες τραυματισμοί.

Στην πόλη μας η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί επικίνδυνα τα τελευταία χρόνια . Έτσι εκτός από τους μπράβους που επί δεκαετίες λυμαίνονται τα καταστήματα της πόλης έχουμε επίσης κλοπές σπιτιών, αυτοκινήτων και άνδρο τρομοκρατών αφού μέχρι και η Ρούπα στην πόλη μας είχε βρει καταφύγιο. Για όλα αυτά φυσικά καμία δημοτική αρχή δεν θέλησε να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο και βλέπουμε πως έχουμε και υποψηφίους που με το ζόρι κατέχουν λευκό ποινικό μητρώο!! Γιατί όλοι γνωρίζουμε σε αυτή την πόλη με τι ασχολείται ο καθένας και είναι πρόκληση να βλέπουμε συγγενικά πρόσωπα γνωστών συμμοριτών της πόλης να φιγουράρουν στα ψηφοδέλτια και να θέλουν ως δημοτικοί σύμβουλοι να σώσουν την πόλη. Να τονίσουμε πως εμείς δεν θα φοβηθούμε σε καμία περίπτωση να κατονομάσουμε πρόσωπα αφού δεν φοβόμαστε γιατί και στο παρελθόν έχουμε γίνει στόχος εγκληματικών ομάδων που δρούσαν στην πόλη μας.

Άλλωστε όλοι γνωρίζουν πως με εμάς εύκολα δεν βγάζει κανείς άκρη. Ο  Αλβανός που δολοφονήθηκε ήταν για ένα φεγγάρι τακτικότατος θαμώνας γνωστής καφετέριας της πόλης μας που έχει κατά καιρούς ως πελάτες πολλά "μπουμπούκια" της αλβανικής μαφίας που συνεργάζεται αγαστά με τους Έλληνες κακοποιούς.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: