ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κόντρα Αραμπατζή -Χωματά για την επέκταση του υπάρχοντος νεκροταφείου

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Κόντρα Αραμπατζή -Χωματά για την επέκταση του υπάρχοντος νεκροταφείου

 


Η πρόταση του κ. Αραμπατζή για επέκταση του υπάρχοντος νεκροταφείου είναι παράνομη σύμφωνα με την Αντιδήμαρχο κ. Χωματά που σχολίασε κάτω από το σχετικό ποστάρισμα του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" στο facebook. 

Θα τα ακούσουμε αυτά βέβαια και στα επόμενα δημοτικά συμβούλια τα διαδικτυακά ελέω covid-19 είναι ήδη γνωστό άλλωστε πως η παράταξη του κ. Αραμπατζή θέλει να υποβαθμίσει και άλλο το 12 Δημοτικό σχολείο που θα βρεθεί δίπλα ακριβώς από την επέκταση εάν ποτέ βέβαια προκριθεί η "λύση" που προτείνει. Και είναι σε εισαγωγικά γιατί όλες και όλοι αυτοί που έκτισαν μετά δίπλα στο νεκροταφείο έχουν πετύχει δικαστικές αποφάσεις από αυτές που βγάζει η Ελληνική Δικαιοσύνη δηλαδή πολιτικές όπως και αυτή για την Δημόσια Περιουσία. 

Μια Ελληνική Δικαιοσύνη που έχει λειτουργούς δικαστικούς που δεν έβλεπαν την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής και το πρότειναν άλλωστε ( η εισαγγελέας) στην εισήγησή τους. Δίκαια λοιπόν έχουμε γράψει πολλές φορές πως με αυτή την Δικαιοσύνη δεν πας πουθενά. 

Στο θέμα μας τώρα όλοι συμφωνούν πως το νεκροταφείο πρέπει να γίνει όλες και όλοι γνωρίζουν πως χρηματοδότηση από την κεντρική διοίκηση θα έχουν μόνο εάν γίνει δίπλα στο ΚΥΤ Υμηττού ως διαδημοτικό αλλά δουλεύουν όλες και όλους εσάς προσπαθώντας να σας αφήσουν δίχως νεκροταφείο. 

Η διοίκηση ζητάει να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό! άρα χώρο για να φτιάξει νεκροταφείο δεν θα πάρει από τον ΑΔΜΗΕ και ο Αραμπατζής επιμένει να έχουμε νεκροταφείο μέσα στον Αστικό ιστό μην χαλάσει κάποιο κομμάτι από το φαλακρό βουνό που έχει απομείνει!

Νεκροταφεία μέσα σε δάσος έχουν Βύρωνας, Αργυρούπολη, Γλυφάδα ( το δεύτερο) και ένα σωρό άλλοι δήμοι. Εδώ έχουμε τάχα οικολόγους που θέλουν ένα φαλακρό δάσος αφού ό,τι δεν αξιοποιείται καταλήγει εδώ και δεκαετίες κάρβουνο! 

Εμείς ως ΜΜΕ έχουμε ΞΕΚΑΘΑΡΗ θέση για όλα διαβάστε εδώ και την είπαμε και γρήγορα αδιαφορώντας εάν θα χάναμε 100 ή 200 "ψεκασμένους" αναγνώστες. 

Εάν δεν φωνάξετε και τρέχετε πίσω από δήθεν οικολογικές ομάδες που αναζητούν πολιτικές καριέρες για τα μέλη τους θα θάβετε τους δικούς σας σε όμορους δήμους. Αυτό έχει κόστος που δεν θα σας το πληρώσουν οι "αλληλέγγυοι" αφήστε λοιπόν τις αυταπάτες για "καρκίνους" από το ΚΥΤ στον Υμηττό και βοηθήστε την διοίκηση να αφήσει τις ιδεοληψίες της καταστροφικής Αριστεράς αλλιώς θα πάνε και άλλα τρία χρόνια χαμένα και χωρίς νέο νεκροταφείο. 

Τελειώνοντας να τονίσω πως άμα είναι να μείνουμε χωρίς καθόλου νεκροταφείο ακόμα και η επέκταση του υπάρχοντος θεωρείται λύση . Μια λύση που μαθητές δημοτικού θα έχουν θέα τα μνήματα... Για τους κατοίκους που έχτισαν εκ των υστέρων δίπλα στο νεκροταφείο και τώρα φωνάζουν να φύγει δεν θα με πιάσει βέβαια κανένας πόνος. Και βέβαια όλες και όλοι γνωρίζουν πότε έγινε το 12 Δημοτικό για να μην ξεχνιόμαστε... Γι΄αυτό ιδανική λύση είναι ο χώρος δίπλα από το ΚΥΤ στον Υμηττό που δεν δημιουργεί προβλήματα υγείας είναι ακόμα ένας ΜΥΘΟΣ των κομμουνιστών της πόλης μας μαζί με τους "σοσιαλιστικούς παραδείσους" 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: