ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη

Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις σε ένα λεπτό για την πόλη



  • Οι καταλήψεις των μαθητών "επαναστατών" δεν φιγουράρουν πλέον στα τοπικά ΜΜΕ αφού στα περισσότερα έχουν λήξει. Κάποιοι συνεχίζουν θέτοντας σε κίνδυνο πρώτα από όλα την δική τους μόρφωση αφού η αρμόδια υπουργός Νίκη Κεραμέως έχει αποτρέψει την συμμετοχή των μαθητών- καταληψιών στα μαθήματα τηλεκπαίδευσης . Το αποτέλεσμα θα είναι εάν δεν ανοίξουν τα υπό κατάληψη σχολεία κάποιοι να χάσουν την χρονιά τους από απουσίες. 

  • Η εικόνα της πόλης στον τομέα της καθαριότητας δεν αλλάζει με τρικ της διοίκησης ούτε βέβαια χωρίς να κάτσουν σε ένα τραπέζι διοίκηση και σωματείο εργαζομένων για να δουν τι τελικά φταίει. Εάν φταίει η έλλειψη προσωπικού προφανώς και δεν θα γίνουν 200 μόνιμες προσλήψεις εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας για να δούμε εμείς υποφερτά καθαρή πόλη. Άρα απομένει η λύση της ιδιωτικοποίησης της δομής και όχι φυσικά το δούλεμα πως κάντε υπομονή θα έρθουν και άλλοι να ενισχύσουν τον τομέα. Με τι λεφτά θα προσληφθούν; Οι περισσότεροι χρωστάνε στις Εφορίες και δεν πληρώνουν τις υποχρεώσεις τους αφού η πανδημία έχει στερήσει χιλιάδες θέσεις εργασίας από τον ιδιωτικό τομέα. Αυτόν που εργάζεται για να έχουν και πληρώνει υπέρογκους φόρους για να έχουν οι κρατικοδίαιτοι τις δουλειές τους. 
\
  • Προβάρουν ρούχα υπουργού κάποιοι βουλευτές της ΝΔ ή έτσι διαδίδουν. Εάν και οι ανασχηματισμοί όπως και οι εκλογές δεν προαναγγέλλονται το γράφουμε για να μην πέσετε από τα σύννεφα εάν δείτε τον πρωθυπουργό να αποφασίζει "ξαφνικά" να βάζει νέους "παίχτες" στην κυβέρνησή του. 

  • Διαφημίζουν τον αντιφασιστικό τους αγώνα και παράλληλα δέχονται προσφορές από συνοδοιπόρους του Ηλία Κασιδιάρη θα επανέλθουμε δριμύτεροι αφού έχουμε απειληθεί στο παρελθόν από κάποιους που προφανώς δεν μπορούν να έχουν την ανοχή του κράτους . Στο νέο νόμο για τον συνδικαλισμό μας διαβεβαιώνουν πως θα έχουν προβλέψουν περιπτώσεις σωματείων που έχουν σχέσεις με εγκληματικές οργανώσεις. Ίδωμεν...

  • Οι δημότες μας αποδεικνύουν κάθε μέρα την αγάπη τους σε κάθε μορφή φασισμού. "Σκοτώνονται" στα social media για να υπερασπίσουν τον Στάλιν και φυσικά τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η 17 Νοέμβρη παράλληλα καταδικάζουν την Χρυσή Αυγή αφού βλέπουν μόνο τον μαύρο φασισμό και όχι τον κόκκινο. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: