ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αυτές οι φωτογραφίες εκθέτουν διοίκηση και εργαζόμενους της καθαριότητας και προφανώς κ. Καραγιαννίδου δείχνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2020

Αυτές οι φωτογραφίες εκθέτουν διοίκηση και εργαζόμενους της καθαριότητας και προφανώς κ. Καραγιαννίδου δείχνουν την ΑΛΗΘΕΙΑ

 


Πικροδάφνη... Οδός Λαγκαδίων και Βίτσι τραβηγμένες από τον Άγγελο Κάνδηλα πριν λίγη ώρα. 

Θα τις δείτε σε πολλές ομάδες στο facebook της πόλης μας και δεν θα δείτε κανένα απορριματοφόρο του δήμου ( Σάββατο γαρ) να έχει την διάθεση να εξαλείψει αυτές τις εικόνες. 


Τέτοιες εικόνες δεν θα δείτε προφανώς στον Άλιμο όπου οι εκεί κομμουνιστές τραβάνε τον δήμαρχο Ανδρέα Κονδύλη στα δικαστήρια επειδή έκανε το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ. Έστειλε στην ΑΝΕΡΓΙΑ υπαλλήλους που αρνήθηκαν να συνδράμουν εν μέσω covid-19 στις δράσεις καθαριότητας του δήμου τηρώντας το γράμμα του νόμου ή έτσι νόμιζαν ( να τα ακούει ο γραφειοκράτης Αραμπατζής) αφού ήταν για την καθαριότητα των ΚΛΕΙΣΤΩΝ τότε Βρεφονηπιακών σταθμών όπως ισχυρίστηκαν. 

Εδώ όλες οι παρατάξεις έβγαλαν τον ΣΚΑΣΜΟ στην κατάπτυστη ανακοίνωση της ΣΕΔΗ η οποία αναφέρει μεταξύ άλλων. 



Τα δικά μας αφεντικά κ. Καραγιαννίδου είναι οι δημότες της πόλης μας που αντικρύζουν αυτές τις εικόνες και καταφεύγουν σε εμάς για να βρουν λύση στο πρόβλημά τους. Αφού προφανώς και θα αρχίσετε να τα μαζεύτε όταν οι αναρτήσεις μας θα γίνουν καθημερινές. Γιατί δεν θα αφήσουμε την πόλη μας να βρωμίσει επειδή το δημοτικό μας συμβούλιο δεν έχει την πυγμή να σας βάλει στη θέση σας και να τονίσει στους εργαζόμενους πως οι φθηνές δικαιολογίες δεν πείθουν πλέον τους δημότες μας. 

Μπορεί κάποια "έγκυρα" τοπικά site να μην βλέπουν αυτές τις εικόνες αφού στην ουσία υπηρετούν μια αποτυχημένη συνταγή αλλά κρίνονται και αυτά όπως ΟΛΟΙ μας. 

Δεν ξέχασαν βέβαια να βάλουν την κατάπτυστη ανακοίνωση της ΣΕΔΗ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΗ θεωρώντας πως θα επιβιώσουν κρύβοντας την ΑΛΗΘΕΙΑ. 

Η ΑΛΗΘΕΙΑ δεν κρύβεται και ακόμα και τα ορφανά του Στάλιν της πόλης εμάς επισκέπτονται καθημερινά αφού έχουν ήδη καταλάβει και το αναφέρουν κιόλας πως το "πάρτι" τους τελειώνει. 


Όχι κ. Καραγιαννίδου ΚΑΜΙΑ κυβέρνηση δεν εξυπηρετεί ΤΙΠΟΤΑ άλλο παρά τα συμφέροντα όσων την εξέλεξαν. Γι΄αυτό σας διατηρεί αφήνοντας την πόλη να βρωμίσει. Θα μπορούσε κάλλιστα εάν εξυπηρετούσε επιχειρηματικά συμφέροντα με ΝΟΜΟ να είχε υποχρεώσει την τοπική αυτοδιοίκηση να δώσει δομές σε ιδιώτες. Δεν το κάνει αναμένει πως εσείς θα αλλάξετε και πως δεν θα αναγκαστεί να προχωρήσει σε κάτι που είναι προφανέστατα για το καλό των πολλών. 

Γιατί κ. Καραγιαννίδου το θέμα μας εδώ δεν είναι ποιος θα μαζεύει τα σκουπίδια αλλά εάν η πόλη μας θα είναι ΚΑΘΑΡΗ και σε αυτό δεν μας δίνεται ΛΥΣΗ αλλά αναμένεται από ένα χρεοκοπημένο κράτος να προσλάβει και άλλους δημοσίους υπαλλήλους. Πόσους θέλετε υπαλλήλους στο δήμο μας; Γιατί οι όμοροι δεν αντιμετωπίζουν τέτοιες εικόνες; 

Προφανώς και η απάντηση είναι πως εκεί κάνει κουμάντο ο δήμαρχος και όχι τα ΣΩΜΑΤΕΙΑ . 

Ας τα μαζέψει ο δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους του αφού εσείς δεν ΘΕΛΕΤΕ. Εμείς πάντως σε καμία περίπτωση δεν θα κρύψουμε κάτι που βλέπει όποιος κυκλοφορεί στην πόλη. 



Οι εικόνες είναι το ίδιο ντροπιαστικές με τα δελτία τύπου που βγάζετε και φυσικά εσείς οδηγείται την δομή της καθαριότητας σε ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ γιατί παρόλο που ο υπουργός σας κάνει όλα τα χατίρια με νέες προσλήψεις εσείς "πετυχαίνετε" να εκθέτετε τους πάντες. 

Μην θεωρείτε πως δεν μαθαίνουμε τι ακριβώς λέτε στους νέους εργαζόμενους στο δήμο μας αλλά όλα στην ώρα τους. Αφού θέλατε "πόλεμο" και να μας βγάλετε και "γκεμπελίσκους" θα υποστείτε το καθημερινό μας ρεπορτάζ έστω και για δημότες που δεν το αξίζουν και το αποδεικνύουν χρόνια τώρα δίνοντας την ψήφο τους σε αυτούς που κατέστρεψαν την πόλη μας. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: