ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Ειδήσεις για την πόλη σε ένα λεπτό



  • Διαβάσαμε σε τοπικό ΜΜΕ πως επιχειρείται ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης της πόλης (εννοώντας την δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη") και αναρωτηθήκαμε εάν στο κάλεσμα τους θα στείλουν πρόσκληση και στον σύντροφό τους Άκη Τσοχατζόπουλο! Είναι λυπηρό να αποκαλεί κάποιος την δική του παράταξη δημοκρατική λες και οι υπόλοιπες πιστεύουν σε κάτι άλλο πέρα από την Αστική Δημοκρατία. Άλλωστε δεν είδαμε ποτέ την παράταξη αυτή να βγάζει δελτίο τύπου όταν επώνυμα και με στοιχεία καταγγείλαμε τους φιλοχουντικούς υποψηφίους , ούτε βέβαια όταν δεχθήκαμε και δεχόμαστε ως μέσο επιθέσεις από τους Σταλινοφασίστες της πόλης μας. Εάν πιστεύουν πως είναι πιο δημοκράτες από τους υπόλοιπους πρώην συντρόφους τους Σεφτελή, Χατζηδάκη, Αντζινά κ.ο.κ θα πρέπει να μας απαντήσουν για ποιο λόγο επί 9 έτη συγχρωτίζονταν μαζί τους. Κατά τα άλλα από την τετράδα διακρίναμε και μια θετική υποψηφιότητα αλλά αυτά όταν και εάν γίνει το συνέδριο που θα εκλέξει τον νέο τους ηγέτη που θα οδηγήσει την παράταξη του τέως δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου στις κάλπες του 2023. Και να μην ξεχάσουν να καταθέσουν κανένα στεφάνι στο άγαλμα της Ηρώς Κωνσταντοπούλου γιατί προφανώς η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με τους "αγώνες" της ΕΠΟΝ και του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ! Αυτούς δηλαδή που εάν επικρατούσαν θα μας έκαναν Σοβιετία!

  • Καμία παράταξη δεν είδαμε να βγάζει δελτίο τύπου κατά της κατάπτυστης ανακοίνωσης του ΣΕΔΗ (Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης) για τα περί "Γκαιμπελίσκων του διαδικτύου" που αφορούσε όλους όσους προβάλλουν μια πραγματικότητα που δείχνει την πλήρη ΑΠΟΤΥΧΙΑ των εργαζομένων του τομέα Καθαριότητας να κρατήσουν την πόλη μας ΚΑΘΑΡΗ. Άλλωστε καμία από τις παρατάξεις δεν προτείνει κάτι άλλο παρά να παραμείνουμε ΒΡΩΜΙΚΗ πόλη. Γιατί με την ίδια συνταγή καλύτερο αποτέλεσμα δεν θα έχεις. Οι παίχτες κάνουν τις ομάδες και όχι οι "προπονητές" που αλλάζουν όταν οι "καραγκούνηδες" έχουν μειωμένη απόδοση. Εμείς οι Παναθηναϊκοί το γνωρίζουμε άλλωστε καλά . Στην περίπτωση βέβαια του δήμου το πράγμα είναι πιο εξωφρενικό και δίνουμε 9.5 εκατομμύρια τον χρόνο για τον τομέα καθαριότητας και η πόλη ΒΡΩΜΑΕΙ. Ενώ στον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ ο Αλαφούζος δεν χώνει φράγκα και οι άλλες ομάδες με καλύτερους παίχτες μας παίρνουν κάθε χρόνο τα πρωταθλήματα. Η λύση εδώ είναι η ιδιωτικοποίηση της ΔΟΜΗΣ ή ένας δήμαρχος που θα ξεκαθαρίσει στο Σωματείο πως δεν έχει μόνο δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις. Το "πάρτι" εδώ θα τελειώσει όταν βρεθεί υποψήφιος δήμαρχος που δεν θα βρίζει όσους πετάνε τα σκουπίδια αλλά όσους αντί να τα μαζεύουν κάνουν ΤΑΞΙΚΟΥΣ αγώνες! 

  • Μετά τα δημοσιεύματά μας η διοίκηση έχει βαλθεί να αλλάξει την εικόνα στον τομέα καθαριότητας της πόλης . Μπορεί ο δήμαρχος Γιώργος Χατζηδάκης να κάλυψε με τις δηλώσεις του τους εργαζομένους και το σωματείο τους αλλά εάν δεν δει αποτέλεσμα προφανώς και δεν είναι κανένα κορόϊδο να έχει την τύχη του Βαλασόπουλου. Γιατί η βρώμικη Ηλιούπολη μπορεί να μην είναι ο λόγος που έχασε τις εκλογές του 2019 ( τον έριξαν από μέσα φαίνεται άλλωστε αυτό) αλλά δημιούργησε ένα κλίμα για τον δεύτερο γύρο αφού πολλοί ΔΕΞΙΟΙ δεν πήγαν στις κάλπες ,αφού ο δήμος δεν κινδύνευε να πέσει στα χέρια της Αριστεράς. Έτσι το αίτημα για αλλαγή και μια καθαρή πόλη βρήκε απήχηση και σε πολλούς κεντροδεξιούς. Στην εκλογή βέβαια Χατζηδάκη βοήθησε και η στάση του Τάσου Ευσταθίου αλλά και του Γαβριήλ Αραμπατζή που στον δεύτερο γύρο ως Πόντιοι Πιλάτοι δεν είχαν ΔΗΜΟΣΙΑ πρόταση για τους οπαδούς τους.Ας το έχει αυτό υπόψιν του ο κ. Χατζηδάκης γιατί όσο πιο κοντά πάει στον ΣΥΡΙΖΑ τόσο πιο πολλές δεξιές ψήφους χάνει για τον δεύτερο γύρο των εκλογών του 2023. Εάν θεωρεί πως οι πολλοί δεν επιλέγουν στις τοπικές εκλογές με κομματικά κριτήρια θα το βρει στις κάλπες!

  • Οι επιχορηγήσεις με 600αρια συνεχίζονται σε εθνικοτοπικούς συλλόγους όπως αναφέρονται στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. Καλό αυτό για την διοίκηση αφού κερδίζει φίλους και ψήφους των μελών τους. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: