ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Άλλους τέσσερις διοικητικούς υπαλλήλους απέκτησε ο δήμος μας - Καλοτάξιδοι και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2020

Άλλους τέσσερις διοικητικούς υπαλλήλους απέκτησε ο δήμος μας - Καλοτάξιδοι και καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα

 

 
Άλλους τέσσερις διοικητικούς υπαλλήλους πρόσθεσε στο δυναμικό του ο δήμος μας. Διαβάστε εδώ την σχετική απόφαση τοποθέτησής τους.

Η κυβέρνηση μέσω των προγραμμάτων του ΟΑΕΔ συμβάλει στην μείωση της ανεργίας και παράλληλα ενισχύει τον Δημόσιο τομέα για να μην έχουν και κάποιοι δεξιοί σαν και εμάς πως θα τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και θα μειώσουν τις δαπάνες για το κράτος.

Σε κάθε περίπτωση ευχόμαστε κάθε επιτυχία στους 8μηνίτες και ευχόμαστε και ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ γιατί προφανώς και δεν θα μπούμε εμείς εμπόδιο στο να χρεωκοπήσει και πάλι η χώρα μας και να ζητάει χρήματα από τους δανειστές μας υπογράφοντας νέα μνημόνια. 

Άλλωστε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ακολουθεί την πεπατημένη που λέει πως όσους περισσότερους διορίσεις τόσες περισσότερες ψήφους θα πάρεις στις εκλογές.

Γιατί προφανώς και ο καθένας από εμάς ψηφίζει με βάση τα δικά του συμφέροντα και όχι το τάχα κοινό καλό. Ήδη οι συντεχνίες ανακάμπτουν το βλέπουμε πολύ καλά στον χώρο της Παιδείας που ο γαλάζιος πρόεδρος της ΟΛΜΕ μιλάει σαν να είναι Κνίτης! 

Κάντε καταλήψεις εσείς για να πληρωνόμαστε εμείς οι συνδικαλιστές και να σας πουλάμε φούμαρα για ταξικούς αγώνες. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: