ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μέχρι τέλους με τους συκοφάντες μας - Όχι κ. Διαμαντή δεν θέλει να μας φτύσει η μισή πόλη!

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020

Μέχρι τέλους με τους συκοφάντες μας - Όχι κ. Διαμαντή δεν θέλει να μας φτύσει η μισή πόλη!


Δεν περιμέναμε να μας αγαπήσουν όσοι δεν βλέπουν , δεν ακούν και κυρίως  δεν αντιλαμβάνονται παρά μόνο όσα αφορούν το προσωπικό τους συμφέρον ,αλλά ως μέσο δεν θα ανεχθούμε προφανώς και να υβριζόμαστε καθημερινά μέσω διαδικτύου και συγκεκριμένα μέσω facebook.



Μας πληροφόρησαν γιατί δεν το είχαμε δει πως η υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη του κ. Κοκοτίνη στις τελευταίες δημοτικές εκλογές (2019) υπέπεσε σε βαρύτατο ατόπημα.

Και φυσικά από τους χιλιάδες χρήστες του διαδικτύου που μένουν στην πόλη μας εισέπραξε και τρία like για την "διαπίστωσή" της. Την απάντησή της την πήρε από τον συνδημότη μας Λάμπρο Ξύνα
( Αμερικανική "βοήθεια" θα το πουν οι αριστεροί της πόλης μας) που προφανέστατα κράτησε ισορροπίες αφού εκτιμά όπως διαβάζετε ( και ορθώς πράττει) και την κ. Γωγώ Τσακογιάννη.


Η κ. Διαμαντή που ως καλή χριστιανή συγχωρεί τους πάντες μας εγκαλεί και επειδή δίνουμε λέει χώρο στους οπαδούς του "Μεσσία" της πόλης. Εμείς τους καταγγέλλουμε αυτή δεν έχει πρόβλημα να συνομιλεί μαζί τους διαδικτυακά.

Μα πόσο πια υποκρισία ; Στην ομάδα στο facebook που διαχειρίζεται η ίδια "ΑΓΑΠΩ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" θα δείτε αναρτημένα όλα τα υβριστικά κείμενα του ιστολογίου " Η ΛΑΣΠΗ" της Ηλιούπολης που βέβαια δεν την ενοχλούν αφού βρίζουν όσους ασκούν το δημοσιογραφικό λειτούργημα μη φοβούμενοι τους πολλούς παράνομους που έχει αυτή η πόλη .

Οι ίδιοι άνθρωποι έβριζαν τον μακαρίτη και φίλο της Δημήτρη Παρρά που προφανώς είχε υποστεί τα πάνδεινα από τους λυσσασμένους οπαδούς του κ. Μωραίτη. Δεν θα μας βγάλει λοιπόν τρελούς η κ. Διαμαντή και ούτε θα ακολουθήσουμε διαφορετικό δρόμο από αυτόν που έχουμε χαράξει.

Οι οπαδοί της "νομιμότητας" που τα βάζουν συνήθως μόνο με ιερείς και εκκλησίες προφανώς και θεωρούν λογικό να υβρίζετε και να συκοφαντείτε το πρώτο σε επισκεψιμότητα μέσο της πόλης , επειδή απλώς κάνει την δουλειά του. Η πόλη βέβαια είναι μικρή και οι δράσεις όλων γνωστές για κάποιον ακόμα και φοιτητή σχολής  δημοσιογραφίας και όχι για κάποιον έμπειρο που συνεργάζεται εδώ και δύο  δεκαετίες με πολλές "πηγές" πληροφόρησης.

Γιατί όπως έχουμε ξαναπεί εμείς θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε την ΔΙΑΦΘΟΡΑ , τον ΚΟΚΚΙΝΟ και ΜΑΥΡΟ φασισμό και από εδώ και πέρα θα έχουμε καλό λόγο μόνο για όσους ΔΗΜΟΣΙΑ και με πράξεις έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς.

Όλους τους άλλους τους αποχαιρετούμε ακόμα και εάν είναι η μισή πόλη . Πράγμα που προφανώς είναι στην φαντασία όσων επί ματαίω και χρόνια προσπαθούν να μας απαξιώσουν. Αλλά μάλλον δεν είναι καλοί στο "μέτρημα" όσοι μας συκοφαντούν στην απέλπιδα προσπάθεια που κάνουν να ΣΙΩΠΗΣΟΥΜΕ. 

Ατύχησαν, ό,τι πέτυχαν το 2010 με τον Σωκράτη Γκιόλια δεν θα επαναληφθεί και υποσχόμαστε πως θα γίνουμε πιο σκληροί με όσους μάλλον μας θεωρούν ηλίθιους και πρωτάρηδες και δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει γύρω μας.

Εμείς γεννηθήκαμε σε αυτή την πόλη και προφανέστατα δεν θα μάθουμε στα 49 μας έτη ,ποιος είναι ποιος και κυρίως τι ακριβώς αντιπροσωπεύει .

Έχουμε όχι μόνο συμμάχους στον αγώνα μας αλλά και πολλούς πληροφοριοδότες που προφανώς και δεν ρισκάρουν να γίνουν στόχος για φονιάδες που για μερικές χιλιάδες ευρώ ( μην φανταστείτε τρελά ποσά τους αρκούν και 5.000) δολοφονούν όποιον τους ζητήσεις. 


ΥΓ: Και κάτι τελευταίο αυτοί που δεν πήραν δημόσια θέση για το συκοφαντικό παραλήρημα της κ. Τσακογιάννη έχασαν ,και όχι φυσικά εμείς. Άλλωστε στα 25 χρόνια της δημοσιογραφικής μου καριέρας έχω δει πολλούς που ακόμα και ενώπιον της Δικαιοσύνης (στα δικαστήρια)  από "ευεργέτες" τους (για τα φακελάκια που τους ζητούσαν και μαζί αποκαλύπταμε τους ενόχους ),γίναμε τα "μαύρα" πρόβατα, αφού στο μεσοδιάστημα τα είχαν πάρει για να αθωώσουν τους ενόχους!

Δεν πέτυχαν ΠΟΤΕ να μας καταδικάσουν αφού τα ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ήταν αδιάσειστα (οπτικοακουστικό υλικό) και την περίοδο εκείνη γίνονταν δεκτά από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Να θυμίσω πως ακόμα και σήμερα οι καταγραφές της ΕΥΠ αποτελούν αποδεικτικό υλικό για ποινικά αδικήματα. Σύντομα ο νόμος Βενιζέλου θα αποτελεί παρελθόν αφού με οποιοδήποτε κυβέρνηση οι πιέσεις από το εξωτερικό είναι μεγάλες.

Γιατί η ΔΙΑΦΘΟΡΑ δεν μπορεί να αποδειχθεί ρωτώντας απλώς  "Μήπως έχετε πάρει φακελάκι;"

Αυτά προς το παρόν ακολουθούν αποκαλυπτικοί - διάλογοι για εγκληματική οργάνωση που σε αγαστή σχέση με διεφθαρμένους αστυνομικούς ασκούσε κάθε είδους εγκληματικής δραστηριότητας.  Τέλος η μόνη δημοτική παράταξη που είχε βγάλει δελτίο τύπου εναντίον του μέσου μας και εμένα προσωπικά ήταν η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης ( 2016 είχε συμβεί αυτό ) στην οποία και προφανέστατα έχουμε απαντήσει.

Στους ίδιους απάντησαν οι συνδημότες μας ,στις δημοτικές εκλογές του 2019 κατατάσσοντάς τους στην 6η θέση των προτιμήσεων τους, από τις παρατάξεις που εκπροσωπούνται στο δημοτικό συμβούλιο.

Πάντως όποια παράταξη θέλει και έχει διαφορές με τον τρόπο που λειτουργούμε ας βγάλει και αυτή ένα δελτίο τύπου. Πάντα τα διαβάζουμε με ενδιαφέρον, και εάν θεωρούμε πως έχουν έστω και ψήγμα  αλήθειας προσπαθούμε να διορθωθούμε και να γίνουμε καλύτεροι .


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: