ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Όταν τις άμεσες ενέργειες που κάνεις αναγνωρίζουν πρώην υποψήφιοι άλλων δημοτικών παρατάξεων τότε Γιάννη Αντζινά πορεύεσαι σωστά

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020

Όταν τις άμεσες ενέργειες που κάνεις αναγνωρίζουν πρώην υποψήφιοι άλλων δημοτικών παρατάξεων τότε Γιάννη Αντζινά πορεύεσαι σωστά


 Άμεση ήταν η αντίδραση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας - Ανακύκλωσης & Διαχείρισης Απορριμμάτων σε διαδικτυακό αίτημα της συνδημότισσάς μας κ. Αθηνάς Μενδώνη. 

Η ίδια μπήκε στον κόπο και ευχαρίστησε δημόσια τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιάννη Αντζινά. Η προηγούμενη ανάρτησή της που έδειχνε το πρόβλημα δεν πρόλαβε καν να γίνει θέμα από εμάς 


Και βέβαια η κ. Μενδώνη ευχαρίστησε ΔΗΜΟΣΙΑ για την άμεση ανταπόκριση παρόλο που ως γνωστόν ήταν υποψήφια με κεντροδεξιά δημοτική παράταξη στις δημοτικές εκλογές του 2019. 

Το σωστό να λέγεται και φυσικά όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει το πρόβλημα καθαριότητας στην πόλη μας δεν έχει να κάνει με την διοίκηση του δήμου αλλά με τους υπαλλήλους που δεν θα στεναχωρήσουμε σήμερα αφού μετέχουν της απεργίας της ΑΔΕΔΥ διεκδικώντας όσα αυτοί θεωρούν πως είναι κεκτημένα δικαιώματά τους. 

Σε κάθε περίπτωση τόσα ευχαριστώ δεν είχαμε δει επί διοικήσεως Βασίλη Βαλασόπουλου σε ανάλογες περιπτώσεις. Προφανώς γιατί δεν υπήρχε άμεση ανταπόκριση προφανώς γιατί οι εργαζόμενοι θέλουν το ανάλογο "χαϊδεμα" για να αποδώσουν τα μέγιστα. 

Δεν ανεβάζουμε σήμερα μέρα απεργίας τους φωτογραφίες από την καθαριότητα της πόλης. Προφανώς και θα το κάνουμε αύριο αφού οι περισσότεροι δημότες μας δεν τρώνε το παραμύθι της καθαρής και περιποιημένης πόλης. 

Και δεν το τρώνε γιατί η καθαριότητα στην πόλη μας παρά τις υπερωρίες , τις προσλήψεις , και τις επίμονες προσπάθειες του αρμόδιου Αντιδημάρχου υπολείπεται από τον όμορο δήμο του Αλίμου από τον οποίο έχουμε καθημερινή εικόνα. 

Πάντως από τον Αντζινά καλύτερο Αντιδήμαρχο δεν θα βρουν ας το έχουν αυτό στο μυαλό τους δημότες και κυρίως εργαζόμενοι γιατί όπως βλέπετε και από το παραπάνω ποστ η πλειοψηφία ακόμα και των πολιτικών του αντιπάλων το αναγνωρίζει. 

Παραμένουν αυτοί με τις ανεδαφικές λύσεις που βγήκαν χθες να υπερασπίσουν τις θέσεις ενός νομικού συμβούλου που ιδιοκτησία του ΚΥΤ στον Υμηττό! 

Θεωρεί προφανώς πως επειδή το κράτος άρπαξε την ιδιοκτησία από έναν ιδιώτη θα την χάσει για τον εαυτό του! 

Οι πολιτικές αποφάσεις των Ελληνικών Δικαστηρίων που εκθέτουν την χώρα μας διεθνώς όπως αυτή με την Δημόσια Περιουσία δεν δύναται να επαναληφθούν αφού η χώρα μας η θα γίνει δυτικό κράτος ή θα καταντήσει Βενεζουέλα. 

Θα απαντήσουμε μόλις ψηφιστεί το νέο Προεδρικό Διάταγμα για τον Υμηττό που προφανώς κανένα δικαστήριο δεν θα βγάλει άκυρο γιατί η κατσιαπλάδικη Δικαιοσύνη με ολίγον από στρατοδίκες επταετίας ηττήθηκε και στη Δίκη της Χρυσής Αυγής αφού ό,τι και εάν σας λένε μπορεί να υπάρχει διάκριση των Εξουσιών αλλά τελικά η Νομοθετική ( Βουλευτές - Βουλή) αποφασίζουν για τις τύχες όλων μας. 

Γι΄αυτό προσοχή τι ψηφίζετε άμα θέλετε να να γίνουμε Βόρεια Κορέα ψηφίζεται ΚΚΕ και κανένα άλλο κόμμα. Οι δήθεν "επαναστάτες" κατά του ΚΥΤ στον Υμηττό προσπαθούν να βγάλουν παράνομο το Αστικό κράτος μέσω της Δικαιοσύνης του! 

Άμα δεν είναι αυτό παραλογισμός τότε τι είναι; Μα άκρατος λαϊκισμός αφού όλες και όλοι γνωρίζουν πως και το ΚΥΤ θα αναβαθμιστεί σε 400 Kv και τα στελέχη της ΝΔ στην πόλη δεν θα κάνουν καταλήψεις στον χώρο αφού έτσι και αλλιώς υποκριτικά άλλα λένε στους δημότες και άλλα ψηφίζουν στις κάλπες. 

Δεν μπορεί να είσαι ψηφοφόρος ενός κόμματος που διατήρησε το ΚΥΤ στον Υμηττό παρά την απόφαση απομάκρυνσής του από το ΣτΕ για περιβαλλοντικούς όρους για να μην μπερδευόμαστε και να παράλληλα να το παίζεις επαναστάτης. 

Αυτό λέγεται ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ. Το νέο Προεδρικό Διάταγμα για την Προστασία και Ανάπτυξη του Υμηττού δίνει ΤΕΛΟΣ στην κατάντια του εάν αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι κεντροδεξιοί τότε πως θα πείσουν και τους επαγγελματίες επαναστάτες της Αριστεράς; 

Εμείς προφανώς ως δεξιό ιστολόγιο σεβόμαστε την ιδιοκτησία και δεν θα συμμαχήσουμε ΠΟΤΕ σε όσους στην ανεπιτυχή προσπάθειά τους να γίνουν δήμαρχοι συμφωνούν με την ΑΔΙΚΙΑ. 

Γιατί η απόφαση του Αρείου Πάγου που έδωσε την τάχα ΔΗΜΟΣΙΑ περιουσία στο Κράτος (αποφάσισε δηλαδή για τον εαυτό του) ήταν μια απόφαση από αυτές που κατέταξαν την χώρα μας ως την τελευταία Σοβιετία της Ε.Ε . 

Σύντομα ο δήμος θα κληθεί να πληρώσει ένα τυπικό και ευτελές ενοίκιο για τα ακίνητα της ΕΤΑΔ (Ελληνικό Δημόσιο) που χρησιμοποιεί από την περιουσία που τάχα κερδήθηκε από τους "αγώνες". 

Ας αφήσουν λοιπόν τις μπαρούφες και ας μας πουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιο από τα ΑΚΙΝΗΤΑ του Νάστου ανήκει στο ΔΗΜΟ μας; Εάν ο δήμος μπορεί να πουλήσει κάποιο από αυτά χωρίς να έχει ενημερωθεί η ΕΤΑΔ στην οποία ανήκουν ΟΛΑ τα ακίνητα που μετά από 40 χρόνια τάχα κέρδισαν για το καλό μας. 

Το καλό της χώρας προφανώς και δεν είναι να καταλαμβάνει ιδιωτικούς χώρους και να τους κάνει ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ. Αυτό έγινε ανεπιτυχώς στα πρώην κομμουνιστικά κράτη συμβαίνει και τώρα στη Βόρεια Κορέα. 

Η Αστική Δημοκρατία σέβεται την ιδιωτική περιουσία και την προστατεύει κάποιοι λίγοι και κομμουνιστές οδηγούμενοι από τον πρώην δήμαρχο Δημήτρη Κιντή αυτό δεν το σεβάστηκαν. 

Δεκάδες αποφάσεις από Ελληνικά Δικαστήρια που δικαίωναν τους κληρονόμους Νάστου , μόνο μία πολιτική που πήρε ό,τι απέμεινε γιατί τα περισσότερα είχαν ήδη πουληθεί και τα έδωσε στο Ελληνικό Δημόσιο. 

Θυμούνται μήπως επί ποιας δημαρχίας είχε δοθεί το όνομα του "τσιφλικά" Νάστου σε κεντρική Λεωφόρο της πόλης μας ή πρέπει να τους το θυμίσουμε εμείς καθώς και την σχετική απόφαση που είχε ληφθεί τότε; 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: